Wm2230 forumlarda ilk daha ismi çıkmışken monitörü alanlardanım bende. İki ay geçti kullanıyorum ama size yok olacak gibi değil. 2230 satıp Samsung 21'' crt alacağım. Ne varsa ve ne kadar çok yer kaplasada sanırım hala crt en ideli. Nedeni ise görüntü olarak crt zaten fazla renk sunduğu bilinsede benim asıl verme amacım çözünürlüğü hep yüksek tutma durumu. Masaüstünmde bu sorun değilde;oyunlara gelince iş işime gelmemeye başladı. Ne kadar sistemi upgrade edeceksemde 1 hafta içinde sanırım crt en mantıklısı kendi adıma.
ya zaten bunu alanlar oyun ıcın almaz zaten kanımca .BEN cızımle ugrastıgım ıcın aldım cokda memnunum ha oyun ıcınde kulanıyorum gayet iyi ama tabiki crt le karsılastırırsan herhalde crt
bende bayağadır 226bw bekledim ama çıkmadı ve sabredemedim bugun itibarı ile viewsonic ci oldum :) monitor çok hoşuma gitti 17" den direk 22" e geçmek deli otesi bişey umarım en kısa zamanda alışırım :D
güle güle kullan 1 haftada alışırsın..
quote:
Orjinalden alıntı: SorrowfulBlackGarlic
güle güle kullan 1 haftada alışırsın..
monitörü alalı baya oldu, herahngi bir sorun çıkmad ıancak kim ne derse desin titanquest, tiberium wars vb. kayar sahneleri olan oyunalrda hiç de 5 ms bir ekranmış gibi değil ve ghost efect çok bariz ortada, gözüm bulanıyor zira görüntü flu oluyor haritayı kaydırınca. keşke 2 ms. alsaydım diye kafama vuruyorum. aslında sadece oyunlarda değil, aktif bir windows penceresini de sağa sola kaydırınca yazılar okunmuyacak şekilde flu oluyor, gerçekten 5 ms değil anladığım kadarıyla. sony nin 8 ms ekranını kullanan arkadaşımdakine benziyor fluluk
Bahsettigimiz monitör bu monitör öyle degil mi?
Arkadas 399+kdv demis ama hepsiburada da 655+kdv görünüyor fiyatı
Tamam o resimdeki 2245 modeli arkadasin bahsettigi 2230 modeli imis...
Hepsiburada.com da 379$+kdv
Bu monitör'ü bulabildiğim en ucuz yer boltaksit.com'da 358$+KDV
istanbulda iseniz kadıkoyde monitor 550 ytl ye kadar dustu...
ben 560 ytl / 6 taksit seklinde aldım...super olmasa da guzel bir monitor...ara da sırada goze carpan backlight ve siyah tonunu verememe gibi problemleri var acak 22 inch buyuklugune bakınca bunları rahatlıla goz ardı edebiliyorsunuz..
quote:
Orjinalden alıntı: suganzm
istanbulda iseniz kadıkoyde monitor 550 ytl ye kadar dustu...
ben 560 ytl / 6 taksit seklinde aldım...super olmasa da guzel bir monitor...ara da sırada goze carpan backlight ve siyah tonunu verememe gibi problemleri var acak 22 inch buyuklugune bakınca bunları rahatlıla goz ardı edebiliyorsunuz..
acaba nereden aldığını sorabilir miyim? çünkü bayağı iyi fiyata almışsın.
Bende viewsonic alanlar kervanına katıldım fakat bi sorunum var. Masa üstünde 1680/1050'de kullanıyorum. Oyunlarda ise oyununa göre değişio normal olarak. Fakat ne zaman herhangi bir oyuna girsem ,en iyi çözünürlük için 1680/1050'yi seçin gibi bişeler yazıyo (türkçesi). Bu uyarıyı nasıl kaldırabilirm ? Var mı bilen biri? Sinir etmeye başladı.
çok güzel monitör valla
Şimdi dikkatimi çekti. Eski bazı fotoğraflara bakıyordum fakat bazılarında yer yer yeil ölü pikseller varmış gibi görünüyor. Normalde kontrol ettim yok. Fotolardada sorun yok. Nerden kaynaklanıyor olabilir bu? Bu arada örnek bi foto yüküycem ama şu hatayı veriyo: error '80070070'
D:\WWW\LOCAL\FORUM_DONANIMHABER_COM\HTTP\UPLOAD\../js/PGDUpload.asp, line 361
Nasıl yükleyeblirim siteye foto başka şekilde?
Bu arada sorun monitörden değil sanırım. Paint ve windowsun resim görüntüleyicisinde sorun yok. Sadece acdsee 9 la çalışırken problem oluyor. Benim anlamadığım eski crt'de gayet normaldi. Niye sadece acdsee ile bu problem var ve niye viewsonic aldıktan sonra?
Nova bilgisayar Viewsonic'ler için ölü pixel garantisi vermiyor arkadaşlar. Sadece Samsung'lar bu kapsamda.
ben bu monitörü ps3 e baglarsam tam verim alamayacagım mı?SAMSUNG 226BW bu monitör baglanabilecekmi performansı daha mı iyi olacak
quote:
Orjinalden alıntı: katakuli
Şimdi dikkatimi çekti. Eski bazı fotoğraflara bakıyordum fakat bazılarında yer yer yeil ölü pikseller varmış gibi görünüyor. Normalde kontrol ettim yok. Fotolardada sorun yok. Nerden kaynaklanıyor olabilir bu? Bu arada örnek bi foto yüküycem ama şu hatayı veriyo: error '80070070'
D:\WWW\LOCAL\FORUM_DONANIMHABER_COM\HTTP\UPLOAD\../js/PGDUpload.asp, line 361
Nasıl yükleyeblirim siteye foto başka şekilde?
bende acdsee 9 kullanıyorum bende de aynı problem var tam olupiksel gibi noktalar belirince monitoru kapatıp açıyorum sonra duzelmiş oluyor , eğer bu monitorle ilgili bir hata ise değiştiriyim sizde durumlar nasıldır? Deneme fırsatım olmadı ama ben DVI dan bağladım acaba normalden bağlasam bu pikseller görünürmü yada sadece acdsee demi görünüyo akşam eve gidince tam olarak inceler bi bilgi veririm yine...
bende ACDSEE kullanıyorum herhangi bir sorun yok........... Ekran kartın ile ilgili olmalı (bedne asus 9550 128mb var)
selamlar
yav gold da 650 ytl 6 taksit yaptım %10 bonus verdiler bende arabama benzin aldım monitör 585 ytlye geldi haberiniz olsun ha bide ölü pixel kontrolüde biraz diretince yapıyolar bilginize
Bende gold dan aldım almadan önce deneme yaparmıyız dedıler tabi dedi denedık öp cıkadı kaptım hemen tabi