Şimdi Ara

22' Viewsonic VG2230WM - Aldım ve Çok Beğendim.. (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
409
Cevap
0
Favori
30.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel monitör,,, alanlara hayırlı olsun
  • 1 aydan beri kullanıyorum ve düşünenlere de tavsiye ediyorum .Fiyat/performans a göre kesinlikle çok iyi bence.
  • Katılıyorum,

Monitör cidden çok güzel. Ben de 1 aydır kullanıyorum. Özellikle Test Drive Unlimited oynamak çok zevkli. Kendimi arabanın içindeymiş gibi hissettiriyor.

• arkadaşlar merhaba... benim bir sorum var

bu monitöre avermedia tvbox7 bağlayarak
    televizyon olarak kullanmak istiyorum...

sizce nasıl olur. monitörün üzerindeki hoparlörler yeterli geliyor mu

böyle yaparsam 22 inç kaliteli bir tv yi 770 milyona almış olacağım...
  • işte cevaplar;

http://forum.donanimhaber.com/m_10257496/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_8080969/tm.htm

bende var, memnunum,

22" den çıkarıp eve-mutfağa 17" e taktık.

selamlar
  • beyler bi sorun war baslik acamiorum buraya yazim dedim
    philips c6fs 19 monutorum war su an
    viewsonicigin bahsi gecen 22 lik monutoruyle takas yapcam
    aslinda philips gayet iyi.hatta monutor kapalyken parlama sifir
    ve tepkime gayet tatim edici hic ghosta rastlamadim
    bu 22 lik viewsonic buyuklugunden kaynaklanan ghost yani tepkime sorunu yada siyah goruntulerde
    ayna gorevi yapma durumu warmidir?

yani sonuc itibariyle elimdeki 19 luk saglam monutorle
    22lik viewsonici degismem mantiklimi?(ölu pixel riski)
  • Arkadaşım ben cizimle ugraşıyorum valla harika.Ha oyunmu dıyorsun speed ounuyorum ghost yok half life oynuyorum ondada ghost yok quake 4 ondada yok
    öp olayınna gelınce denıyerek al bence.Gecen gün bir arkadaşın geldi lcd bakmaya gözlerine inanamadı renklerine canlılıgına fil koydu dvd valal sxuper dedi artık düşün
  • yani sonucta hemen hemen bu monutorlerin ortak ozelligi kaliteli renk falan filan
    ama tercihim samsung 22 den yana olcak tsk
  • Herhalde karar senın
  • Tabiki samsungdan yana olsun samsung cıktı bunlar öldü millet ikinci elde satmaya calışıyo zaten

Samsung bir defa diğeriyle kıyaslanamayacak kadar sık bi monitör
  • Arkadaşlar bugün İzmir'de olbim bilgisayara sordum ve 580 ytl 6 taksit fiyat verdiler hala alacak arkadaşlar var ise işinize yarayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi becoli -- 14 Nisan 2007; 23:29:19 >
  • 22" Viewsonic VG2230WM SATIYORUM FATURALI GARANTILI 4 AYLIK KUTU İÇERİĞİ TAM KESİNLİKLE ÖLÜ PİXEL VE ÇİZİK YOKTUR 499YTL
  • arkadaşıma aldık bu monitörden ama ekranın ortasında kırmızı bir çizgi olduğunu söylüyor..bunun nedeni nedir çözümü nedir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowfulBlackGarlic -- 22 Nisan 2007; 21:16:07 >
  • 5 aydır kullanıyorum. 650 ytl ye 10 taksitle aldım. garanti bonus kartla hergün teknolojikse giderek 5 günde çektirdim. 125 ytl bonusda oradan geldi.
    525 e 10 taksite gelmiş oldu. ölü piksel için garanti de verdiler. hiç bir sorun olmadan 256 saphire ati radeon 9550 ile kullanıyorum. oynadığım oyunlar nfs tokyo drift ..sorun çıkmadı.. tavsiye ederim.
    bu arada avrupa da satılan 2230 viewsonic modeli biraz daha farklı .özellikleri açısından ayrıntısını bilmediğim farklar var. bu malı avrupada satışa sunmamaları biraz düşündürebilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afaruki -- 24 Nisan 2007; 0:44:45 >

• nfs tokyo drift die bi oyun geldi de bizim haberimiz mi olmadı acaba
    quote:

Orjinalden alıntı: afaruki

5 aydır kullanıyorum. 650 ytl ye 10 taksitle aldım. garanti bonus kartla hergün teknolojikse giderek 5 günde çektirdim. 125 ytl bonusda oradan geldi.
    525 e 10 taksite gelmiş oldu. ölü piksel için garanti de verdiler. hiç bir sorun olmadan 256 saphire ati radeon 9550 ile kullanıyorum. oynadığım oyunlar nfs tokyo drift ..sorun çıkmadı.. tavsiye ederim.
    bu arada avrupa da satılan 2230 viewsonic modeli biraz daha farklı .özellikleri açısından ayrıntısını bilmediğim farklar var. bu malı avrupada satışa sunmamaları biraz düşündürebilir..

• quote:

Orjinalden alıntı: dark-knight

nfs tokyo drift die bi oyun geldi de bizim haberimiz mi olmadı acaba
    quote:

Orjinalden alıntı: afaruki

5 aydır kullanıyorum. 650 ytl ye 10 taksitle aldım. garanti bonus kartla hergün teknolojikse giderek 5 günde çektirdim. 125 ytl bonusda oradan geldi.

nfs boyle bir izlenim birakiyor ondan yazmistir arkadas:)

• Slm arkadaşlar bu monitörü düşünüyorum. X360, PS3 ve Wii de kullanıcam. Yanılmıyorsam bu monitörden "720p" ve "1080i" görüntü alabilirim oyunlarda ve filmlerde dimi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Atila

Slm arkadaşlar bu monitörü düşünüyorum. X360, PS3 ve Wii de kullanıcam. Yanılmıyorsam bu monitörden "720p" ve "1080i" görüntü alabilirim oyunlarda ve filmlerde dimi?

720p alırsın ama 1080 alamazsın. bunun için en za 23" yada 24" lcd lazım.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.