Şimdi Ara

22 YAŞINA GELDİ HALA PARLIYACAK PEHH

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncularımızdan Aydın Yılmaz'ın 22. yaşgününü kutlar, sağlık ve mutluluk dolu yıllar dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü

aydın yılmazın takımdan gönderildiğini söyleyen bir mesajı görmek isterdim bunun yerine özgürcan bu ikisi 10 senedir pişicek pişe pişe dibi tuttu bunların

• yolla bunu kayseriye falan
    öylede bi pişer ki,
  • Çocuğun anatomik yapısı bozuk bundan daha fazlası olamaz bence ama inşallah olur.
  • bırak ya adamda heyecan bile yok..insanda biraz merak , istek olur..sahaya çıkyo ot gibi duryo.sabri bile kaç senedir oynamasına rağmen arı gibi uçyo ordan oraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcan35

bırak ya adamda heyecan bile yok..insanda biraz merak , istek olur..sahaya çıkyo ot gibi duryo.sabri bile kaç senedir oynamasına rağmen arı gibi uçyo ordan oraya

+1
  • Sanırım formayı kaptım artık benimdir düşüncesi vardı.
    Çok artist duruyor. Kiralık da verildi. Ama demek kapasite bu.
  • Aydının tek şanssızlığı sürekli sakatlanıp istikrarsız olması. Temel futbol mantalitesi ve stili çok iyi. Hızlı ve seri olması avantajı.

Bunun nedenide fizik olarak çok güçsüz, paftan çıktıktan sonra fiziğini bir türlü geliştiremedi.

Emre Çolak ve Serdarda fiziğini geliştirmezse onlarda böyle olur.

Aydını kiralık göndermek lazım İstanbul Belediyeye gönderip orada istikrarlı şekilde oynamasını sağlamalıyız.

1 sene boyunca sürekli oynasın çok iyi futbolcu olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcan35

bırak ya adamda heyecan bile yok..insanda biraz merak , istek olur..sahaya çıkyo ot gibi duryo.sabri bile kaç senedir oynamasına rağmen arı gibi uçyo ordan oraya

Bunu yazmak için girmiştim.

Birşeyi istiyorsan o şey uğruna mutlaka çabalaman gerekiyor ki bir yerlere gelebilesin. Ben Aydın'da bunu göremiyorum. Bu sene Rijkaard kendisine şans vermesine rağmen pek iyi değerlendirdiği söylenemez. Sene sonu teknik ekibin değerlendirme yapması gerek. Ya son bir şans verip kiralık gider ve biraz da olsa gelişme gösterir ya da Anadolu kulüplerinin kapısını çalar..
  • bunu verip mustafa pektemek'i alsak süper olur. zaten gençlere 2 tane bedava oyuncu verdik aydını verince cavcav para felan istemez (umarım )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

bunu verip mustafa pektemek'i alsak süper olur. zaten gençlere 2 tane bedava oyuncu verdik aydını verince cavcav para felan istemez (umarım )

Emin ol istemez

• Bu çocuğu annesi ve babası neyle beslediyse not alacan çocuğuna o besinlerden vermicen. Kardeşim bi oyuncu bu kadar gençken bu kadar sakatlanır mı!? Yok kendisine de kızamıyosunki, acaba küçükken fazla güneşe çıkıp kemiklerin gelişmesi için gereken bilmemne vitamininden mi almadı diye düşünür oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joedumars

quote:

bunu verip mustafa pektemek'i alsak süper olur. zaten gençlere 2 tane bedava oyuncu verdik aydını verince cavcav para felan istemez (umarım )

Emin ol istemez

Ne paragöz adam ya forma bile çakma orjinalini almamış

• Hızlıymış,seriymiş..Atletizmcileri toplayalım o zaman takıma.Bu adamın yıldızı parlamasını falan geçin, önünü kapatmasın alttan gelecek oyuncuların.Galatasaray klübünde oynamak bu kadar basit heralde, yeteneksizin önde gidenine bile hala sabrediliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taşkıran`

quote:

Orijinalden alıntı: joedumars

quote:

Emin ol istemez

Ne paragöz adam ya forma bile çakma orjinalini almamış

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.