Şimdi Ara

22 Yaşında Tekrar hazırlanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2015 2017 sezonunun dh efsane kadrosundan bir garip yoldaşınızım, Başımızdan geçenleri de kısaca özet geçeyim kim bu zat demesinler, 2016 yılında falan bir Kolejden mezun oldu'm, o sene 87k'dan mezun istikameti ve çemberine dahil olduk seneye bu iş 1 sene tehirli olur ama sonu güzel olur umut ve ümidinde iken akabinde malum sene ve malum olayın bizim gibilerine tesiri ağır oldu 675 no'lu KHK ile muhterem baba'm meslekten ihraç,tüm akraba-i taallukat uzun süreli şok'a girdi en nihayetinde koyu sol zihniyetli bir memur'dur peder'im, her neyse detaya hacet yok 2017'de 18k'dan Akdeniz Hukuk'u isabet ettirdik artık ayağın ikisinide bataklıktan kurtardık derken aile ekonomisinin batması neticesinde(300k dan fazla borç) okuldan kayıdı sildirdik bizimde kaderimiz buymuş üniv okumak nasip değilmiş dedik valide'm'e kız kardeşim'e baba'm'a destek olma zamanıdır, zaman birleşme zamanıdır dedik ve türlü sektörlere girip çıktık:şehiriçi otelciliği, üniv'lerde 3-6-9 aylık mevsimlik işçi, arıcılık, çiftçilik, hayvancılık çobanlık dahi yaptım köyümde inanmazsınız ama değişmeler yaşandı bir kaç önce peder'in Takipsizlik kararı 2018 de gelmesine rağmen (takipsizlik kararı: ihraç olan kişinin mesleğe tekrar döndürülmesine bir suç teşkil edecek kabahatinin olmadığını belirten devletin resmi yazısı) geri döndürülmediği gibi 2 kere de komisyondan ret yenmesine rağmen nasıl bir hikmetse Peder'i göreve tekrar verdiler bu 2016-2020 dönemi boyunca içeride biriken paranında yavaş yavaş ödeneceğini söylediler (geri ödenecek rakam takibi 350bin₺civarı)14.gün'ü bu gece itibariyle bitirmiş olacağım 2 hafta süre biçmiştim kendime tekrar hazırlanabilir miyiz diye kendimizle danıştık, fikirleştik kararımızı verdik 2021yks maratonuna başlıyoruz,Selam Aleyküm Can'lar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aleykümselam iyi çalışmalar
  • Bu sene de bi şansınızı deneyin derim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayırlısı olsun hocam geç değil hiçbir şey için. Babanızın göreve donmesine de sevindim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan 24üm hocam :D
  • Hayırlı olsun hocam. Allah kolaylık versin.
  • Kaydını niye sildirdin yani dondurma vb uygulamalar kalktı mı ünilerde?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    22 yaşında üni başlamak
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aleyküm selam hocam çok zor bir süreç olmuş ama çok güçlü çıkmışsınız süreçten tebrik ederim allah yardımcınız olsun
  • Kolaylıklar dilerim.Umarım dilediğiniz olur.

• hanıncipsi kullanıcısına yanıt
    Sağolun

• Konu çok süre az paslanmışlık fazla objektif olmak lazım

• Mao tun kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam

• ciaobellaciao C kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam sağ olun

• bymuh B kullanıcısına yanıt
    Yo kalkan birşey yok o dönemi yaşayanlar bilir o sürecin içindeki ailelerin çocukları üniversite okumak bir yana dursun dışarı çıkıp ekmek alıp gelecek dahi psikojileri yoktu, ben bir daha okuyamam kafasıyla o dönemde o şekilde o kafaya girmiştik hayırlısı olsun be hocam olanda hayır var derler

• Bu ben :), 2 defa üniversite bıraktım. İçimdeki mühendislik askına engel olamıyorum. Basarılar dilerim hocam umarım bu sene hayallerimize kavusabiliriz. Yas sadece bir sayı önemli olan kisinin kendini ne kadar gelistirip diplomasının hakkını ne kadar verdiğidir :).

• Helal lan grup

• DimitriAngelov07 D kullanıcısına yanıt
    Öncelikle gözünüz aydın, babanız ve aileniz için umarım bir an önce her şey hallolur. Ben 2014 te üniye başlayıp 2018 de bitirdim. Şu an tekrar hazırlanıyorum. 6 sene geçti ve 3 aydır çalışıyorum, şu an tyt 80 net aytye yeni başladım. Zaman kısa diye düşünmeden odaklanabilirsen şansın halen var bence.

• Yas 23

• 2015 16 sezonunda dh'de felaket usta'lar vardı o dönemin ekibi bir farklıydı herkes tek yürek gibiydi dh yi tekrar canlandıralım sayımız fazla gibi '' eski kulağı kesikler''(üniv hazırlık mevzusu için diyorum :)) . 1991-1999 doğumlu yoldaşlarla sıkı iletişim halinde olacağım milenyum 2000 ve 2003 doğumlu çaylak gardeşlerimden kaliteli olanlar yazabilir.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.