Şimdi Ara

22 YAŞINDAYIM PS3 ALMAYA UTANIYORUM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
2.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: NumanB

bende 28 ,

ps3 ile oyun serüvenine devam ediyorum

2 adet uzaktan kumandalı aracım var ( 1 benzinli , 1 pilli )

1 adet uzaktan kumandalı tekne almak için araştırmalardayım , sonra belkide uzaktan kumandalı helikopter , sonrada . . .

Sanırım ölene kadar çocuk kalmak en güzeli

hocam sende abartmışın yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: toggy06

quote:

Orjinalden alıntı: mx44

quote:

Orjinalden alıntı: levihakan

yaşım 34.5 2 konsolum var. oyun delisiyim,ALLAH nasip ederse 3 ay sonra bir kızım olacak onuda oyun delisi yapacağım
    yaşın verdiği ekonomik özgürlük sayesinde sırf oyun oynamak adına 7000 ytl harcadım,baban bunu duysa kalpten gider herhalde imkanım olsa 77000 ytlde harcarım,

evet ben deliyim

Hepimiz Deliyiz

hepimiz levihakan'ız hepimiz deliyiz

"atar damar baksana, kaç kişiyiz saysana!" (Beni sayma)

• Utanma Gurur Duy...
  • Atardamar, akacak kan damarda durmaz
  • 26 yaşındayım,harbi OYUNCUYUM.Bana laf eden beyinsizler önce bu hayatta hangi hobileri var onu ortaya koysunlar...
  • 27 yaşındayım hatta 28 olmak üzereyim. ps3 çıktığında amerikadaydım kapılarda bekledim be ne diyon sen hahahahahahahah
  • 28 yaşındayım ps2 vede ps3 um var.. hanımdan ızın aldıkca oynuyorum :)
  • Olay oldu konu.Meğersem ne dertli ihtiyar varmışGidin kurtlarınızı, anılarınızı 30 yaş üstü klübünde dökün
  • Oyun oynamanın yaşla alakası yokki bence bi tutku.
  • 22 yaşındayım herşeyi farkındayım...
  • ewet arkadaşlar bnde büyüyünce oynamaya dvm edicm şimdi 16'yım çünkü artık PS3 çocukların oyunu deil hangi çocuk resistance vea ninja gaiden sigma fln oynar vea lair belki motorstorm oynarlar
  • abi ben resistance da çift kişilik cooperative bölümünü 52 yaşındaki dayımla bitirdim
  • tek laf +18 yaş oyunları kım oynıcak bebe aletıyse ps3 ?
  • Valla arkadaslar biri bana evde ps3 veya disarda psp oynarken bu yasta(28 yasindayim) oyunmu oynuyorsun dediginde direk gamepadi veya psp yi uzatiyorum soran kisiye, bakalim sen becereblilecek misin diye.
  • yaşım 26 hertürlü oynuyorum
    yalnız sevgiliden gizlice oynaman menfaatine derim
  • 21 yaşımdayım kendimi bildim bileli oyun oynarım bi ara cm hastalığı vardı bi oturur 10 saat oynardım şimdi o kadar oynayamıyoruz tabi iş güç okul...
  • margorn sen akşam rfom a gel bi oyun atalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

siz sanırım atarilerle ve o devirle karıştırdınız sanıyorum. Gocunmayı bırakın, pankart yaptırıp balkona asın, "bu evde PS3 var" diye

Hırsızlar için de paspasın altına anahtar da bırakırsak tam olacak bu şekilde
  • bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı peşinden atlamış
  • Kullnadığım sistemler

1.10 tane 8bit eskittim küçüktüm ilk okula giderdim abi

sonra 16 Bit Sega mega drive 2 'Ye geçtim tam 5.50 ytl almıştım hey gidi şimdi kısa malboro parası

sonra Orta 1 yeni geçtim abi baktım Sony mağasında Beyaz Cd ile çalışan makina annemi kandırdım AğladımOda Babamı kandırdı bana PLAYSTATİON ALdılar

Babam derslerin kötü OLursa kırarım dedi Ama ben Taktirle geçtim sonra 3 tane ps eskittim ps one Vs.

Sonra baktım Bizim evin tam yanında ŞELALE DENİLEN ATARİ SAlonu vardı ama kapanalı çok oldu baktım sega dreamcast ve baktım mileet virtua striker 2000 maç oynuyorlar

yandım aldım abi ve oda eskidi Şu anda KOLLEKSİYON

Hımmm ps2 devri geldi abi İlk makinamı Sony den aldım ..bozuldu bir daha aldım sağlam çıktı halen daha god of war devam abi

baktım RE4 Ara yere girdi Mario sunsihe falan süperdi zelda wink waker lan ne edelim ne edelim aldım gamecube

Bizim burda Elite internet cafe var abiii.Eriflere bi baktım Ninja oynuyorlar hayrola dedim Xbox dedi abi ps2 yaramaz dediler bundan sonra (O akşam Ninja gaideni düşünerek uyudum )Oyun rüyamada girdi neyse abi çok geçmeden Xbox da aldım

Xbox öle yiyenim bana istedi birde doğum günü eyvah napalım verdin biraz buruk ama helal olsun

neyse abi çok geçmeden askere gitmeden x360'Ps3 scrennleri videoları yaktı bizi askerliğimin bitmesine 5 ay kala izin kullandım şafak 163 dedim izne geldim x360 Platinden aldım abi halen taş gibi

baktım Millet orda burda elinde oyun oynuyo kaçarmı benden Tak anında bir PSP

Ah ulan ah dedimya Ninja gaiden manyaklığı var abi neyse Sigma ben arkadaşımda oynadım taaa ilk çıktığında almıştı gaiden siga ma sonradan aldı ama abi ilk bölümdeki dere kenarında ağaçlık alandaki ağaçların yaprakları dökülmüyomu bittim abi tak bide Ps3 aldım...

Şu anda elimde olan konsollar

1.Playstation 1
    2.Playstation 2
    3.playstation 3
    4.xbox
    5xbox360
    6.gamecube
    7.dremcast
    8.psp

DAHA NE OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN YAŞTA 23 BU ARADA

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.