Şimdi Ara

22 YAŞINDAYIM PS3 ALMAYA UTANIYORUM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
2.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 23 yaşındayım 12 yaşımdan beri oynarım Nintedo 8 bit ile başladım maceraya
    Nintendo Gameboy
    Sega Master system
    Sega dreamcast
    PC
    Nintedo 64bit
    PS2
    ve şimdi PS3 oyunun yaşı yok....
  • sana bir öneri.. o şekilde bir eleştiri aldığın zaman joysticki onlara uzat "madem çocuk oyuncağı geç oyna" de. tabiiki beceremiyecekler. becerebilirlersede hastası olacaklar zaten. saatlerce oturup 106 tane taşı dizmeye çalışırsam yetişkinmi olucam yani? boşversene... kahvede oturup duman altı olucağıma evimde oturur geçerim konsolumun başına misler gibi oyunumu oynarım. takılma sen böyle şeylere, duyma bile..
  • babacığım boşverin bunları bu klube üye olmayan varsa buyursun 30 yaş üstü fake miş sakın sen fake olmayasın

http://forum.donanimhaber.com/m_15813142/tm.htm
  • Ben nerdeyse 40 yaşındayım....PC ve PS3, devamlı oyun oynadığım cihazlar. Bu işler yaşla değil merakla alakalı.

Cüzdanım izin verdiği zaman PSP Slim bile almayı düşünüyorum inanki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tube Screamer -- 19 Eylül 2007; 11:02:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: İtfayeci

Ben nerdeyse 40 yaşındayım....PC ve PS3, devamlı oyun oynadığım cihazlar. Bu işler yaşla değil merakla alakalı.

Cüzdanım izin verdiği zaman PSP Slim bile almayı düşünüyorum inanki...

Konsolu olan adam aşmış adam...

Şuradaki postlardan bu anlaşılıyor, hepinizi seviyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haydoot -- 19 Eylül 2007; 11:35:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhankoc_brood

saatlerce oturup 106 tane taşı dizmeye çalışırsam yetişkinmi olucam yani? boşversene... kahvede oturup duman altı olucağıma evimde oturur geçerim konsolumun başına misler gibi oyunumu oynarım. takılma sen böyle şeylere, duyma bile..

katılmamak elde değil
    +1
  • Ölene kadar oyun oyanamaya devam.
  • benimde yaşım 23 bende utanmakla utanmamak arasında kararsızım allahtan para yokda bu aralar alamıyorum
  • ben psp alıcam eminim babam benden önce oynar.
  • Bende 21 yasındayım Kardeşim ama 7-8 yasından ber oyun oynuyorum.Taakara kutularla başladım sonra sahaın verdiği star trekle devam edip bilgisayara geçtim .En sonunda bi ps1 im oldu ve deli gibi oynamaya başladım(Ps2 çıktıktan snra).We aldım ve benim babam 45yasında ve deli gibi babam ben kardeşim oynuyoduk annemde sinirden deli oluyodu.Babama onu oynatana kadar oda benle dalgA Geçerdi kaç yasına geldin oynuyosun hala diye ama oynattıktan sonra fikri değişti(Annem hala ole ama ) .Hatta en son motorstormu oynadı gülmekten yerlere yattık :D Yani bu yaş şi değil gönül işi .Çok duygusal oldu valla.O yüzden sen sen ol yasına bakıpta oyunoynamandan utanma .Al bi ps3 veya x 360 (bence ps3) sür keyfini

• ben 23 yasindayim ve gayette guzel oynuyorum
  • Yukarıdaki arkadaş yapıştırmış cevabı.

Kahvede taşları dizerken utanmıyoruz da evde playstation oynayınca mı utanıcaz
  • 31 Yaşındayım ve biri 5 diğeri 2 yaşında iki çocuğum var;ilk okulda atari salonlarında Revirad,internatınol kareteyle başlayan oyun sevdam sırasıyla c-64,amiga,sega serileri,ps,ps-2 ve en nihayetinde x360 ve ps3'le devam etmekte.15 yaşındaykende annem babam sen çocukmusun bırak artık bu işleri derdi şimdi yaş 30'u geçti eşim söyleniyor ya "Mahir çocukları geçtin bırak artık bu işleri''.Ama neden ? bırakayım ki kimene ya ben bu işten zevk alıyorum mutlu oluyorum rahatlıyorum,heyecanlanıyorum ben bu oyunlardan kısacası "HAZ"alıyorum neden? sırf başkaları oynamamı istemiyorlar diye vazgeçimki varsın çocuk desinler hiç umrumda değil.Önceden çevremdeki insanlara neden? oyun oynadığımla alakalı bir dizi açıklama yapardım sanki bu bir hastalıkmış bende ağır derecede hastaymışım gibi.Artık bundan vazgeçtim benim oyun oynarken mutlı olduğumu bilipde halen bu işi bırak diyenler bence" asıl hasta "onlar.
    5yaşındaki kızımla PES6 oynuyoruz,SONİC oynuyoruz ve deliler gibi kızımda bende eğleniyoruz; var mı bundan daha ötesi.

• bende 28 ,

ps3 ile oyun serüvenine devam ediyorum

2 adet uzaktan kumandalı aracım var ( 1 benzinli , 1 pilli )

1 adet uzaktan kumandalı tekne almak için araştırmalardayım , sonra belkide uzaktan kumandalı helikopter , sonrada . . .

Sanırım ölene kadar çocuk kalmak en güzeli
  • Arkadaşlar rahat olun ya ben bir ara tv izlerken göz rahatsızlığı ve düşünce sistemi ile ilgili olarak doktorun birine dedilerki tv çok kötü değilmi falan derken doktor dediki " 3-5 saat tv seyredeceğinize oyun oynayın daha iyi dedi adam" neden çünkü düşündürüyo ve seni taktiğe yoruyo ( Nextgen için konuşuyorum bknz:GRAW2 ) istemesende düşünüyorsun ama tv'de donuk bir şekilde az hareket olan ekrana baktığın için beynini yiyormuş senin neyse oyun oynamak güzel bende diğer arkadaşlara katılıyorum Nextgen yaşı olgunlar içindir öyle 2001 oyunları gibi değil yani ;
  • walla abimde 22 yasında sabaha kadar oynuyoz durma hmen al zevkini cıkar
  • tam 23 senedir oyun oynuyorum..yaşım 31 bide kızım var 3 aylık.. valla ellerim joypad tutmayana kadarda bırakmam..

22 neki ya..çocuksun daha bana göre.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pegasusxx1975

öyle şey olur mu hiç yahu

ben 34'üme girdim. Göğsümüm gere gere her yerde söylüyorum oyun oynadığımı.

GRAW2'de tankı, helikopteri ve 3 adamdan oluşan timi aynı anda kontrol ediyorsun. Neresinde çocukluk var bunun?

Emekli olunca da eşime de söyledim. Allah izin verirse bağlayacağım ps5'imi QUAD HD TV'me.

Kimse kusura bakmasın hocam. BEN OYUN OYNARIM.

Olay budur

• yaşım 34.5 2 konsolum var. oyun delisiyim,ALLAH nasip ederse 3 ay sonra bir kızım olacak onuda oyun delisi yapacağım
    yaşın verdiği ekonomik özgürlük sayesinde sırf oyun oynamak adına 7000 ytl harcadım,baban bunu duysa kalpten gider herhalde imkanım olsa 77000 ytlde harcarım,

evet ben deliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BD2493A98 -- 19 Eylül 2007; 13:18:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: levihakan

yaşım 34.5 2 konsolum var. oyun delisiyim,ALLAH nasip ederse 3 ay sonra bir kızım olacak onuda oyun delisi yapacağım
    yaşın verdiği ekonomik özgürlük sayesinde sırf oyun oynamak adına 7000 ytl harcadım,baban bunu duysa kalpten gider herhalde imkanım olsa 77000 ytlde harcarım,

evet ben deliyim

Hepimiz Deliyiz

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.