Şimdi Ara

22 YAŞINDAYIM PS3 ALMAYA UTANIYORUM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
2.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sky__walker

siz sanırım atarilerle ve o devirle karıştırdınız sanıyorum. Gocunmayı bırakın, pankart yaptırıp balkona asın, "bu evde PS3 var" diye

kesinlikle katılıyorum PS3 bu ya baska bişeye benzemez
  • eskiden çatısında anten olan evler sayılıydı

şimdi de içerisinde playing is everything olan evler

edit:herkese iyi sahurlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LOSTPLANET::: -- 19 Eylül 2007; 4:29:47 >
  • Biz yandık ozaman 28 yaşında oynuyoruz hala takır takır :) arkadaşta bol oynayan, ps4 çıksın onuda alırız 40 filan fark etmez yaş, öyle insanlar tanıyorum 50 yaşında Tomb Raider da şurda takıldım diyen.

Bi Murat abimiz vardı bizden 2 yada 3 yaş büyük, ilkokuldayken mahalledeki arkadaşlarla oyuncak araba alırdık kırtasiyeden, bu abimde oynamak ister ama utancından alamazdı :) "yeğenime alıyorum" - "kardeşime alıyorum" diye kırtasiyeciye laf yapıp oyuncak araba aldığını çok iyi hatırlıyorum, kimi kandırıyosa artık :)

İlhan Mansız gazetelerde evindeki konsolları sayıyor yahu, oyun hastasıyım diyor utanmıyorda senmi utanıcaksın.

Ayrıca "üniversiteye giden bunu nasıl oynar" nasıl bi lafmış, ben birini bitirdim 2. nin son senesi :) ben senin ailenin gözüne gözükmesem iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haydoot -- 19 Eylül 2007; 4:43:22 >
  • belki yakın gelecekte play station u olmayana kızda vermezler
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

22 25 50 70 ne farkeder?

ben 23 yaşındayım mesela toysrus a girerim her carrefoura gidişimde. oradaki model arabalara bakarım. büyük bir tren seti almak istiyorum ama rahat bi 180ytl lazım.ayrıca vagonlar ve raylar alıp büyütcem.bunu 40yaşınada gelsem yapcam.içimde bir istekdir kaldı öyle. ilerde büyük bir evim olursa bir odasını bunu ve koleksiyon olarak da toysrus da satılan 1:40 mı ne o ebattaki gerçek modellerden alınmış arabaları koycam.başkasından banane.

o utandıranlar sıkıysa gitsin marketten kasiyer kızdan çilekli tırtıklı poşet istesinler.onu da yaparım gider hususi fiyatını sorarım.

yani konsol hangi yaşda olursa olsun çocuk işi değildir.onu diyenler sıkıysa onun içindeki gpunun neler yapabildiğini işlemcisinin neyi ne şekilde hesapladığını beyincikleri bi hesap ediversin bakalım kim çocuk oyuncağı.bazen düşünüyorum biz mal gibi yaşıyoruz diye.adam terraflop ileyen beynimizin belkide 100senede algılayabileceği devreleri oluşturuyor en karışık networkleri oluşturuyor.ya biz napıyoruz ne yapabiliyoruz?şimsi soralım bakalım kim çocuk oyuncağı?

Model arabalar, kumandalılar... hastasıyım

Utanılcak şeyler bunlar değil bence, Amerika da antrapoza girmiş tipler cizgi roman biriktiriyo hala, bi bizde var böyle hadi büyü bırak bu işleri kültürü.

Ayrıca yaş konusuna gelince 0-24 yaş arası çilek çocuk odası diye reklam var :) artık yaş kavramı değişti okuma yaşı hazırlık sınıfları, kurslar, 2. üniler, masterlar, doktoralar derken 30 lara geldi... 60 yaşa orta yaş deniyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haydoot -- 19 Eylül 2007; 4:53:39 >

• Şu ülkem halkı 50 yaşına geldiğinde sokakta top oynayan çocukların toplarına vururlar, konsol yada bilgisayar oyunu oynandığı zaman çocuk seviyesine indirirler. Herhangi bir kamera karşısında bile (aile içi olsa dahi) süslenip püsleniriz, balkona pijamalar ile çıkıp mangal yaparız. Biz ne zamandan beri etrafımızdaki insanların düşüncelerini önemser olduk ki? Hele ki eğlenmek gibi utanılmayacak birşey yapıyorsak?
  • Ben tam 25 senedir oynuyorum.
    İlk aldığım 1982 senesinde sinclair 48K idi
  • baban 51, batak, tavla falan ne oynuyorsa sende onunla dalga geç
    koca adam oldun hala oyun oynuyorsun de, onların söylediğiyle aynı mantık
  • 21 yaşındayım PS2, PS3, PSP var daha XBOX360 alıcam yani gerisini sen düşün...
  • quote:

Orjinalden alıntı: atar damar

bankada 3500 ytlem var ayrıca notebook için 5000 ytl bütçem var ps3 çok istiyorum ama 22 yaşında biri için gidip alması sora onu alıp evde oynaması utanç verir diye düşünüyorum geçen sene ps2 oynadım amca oğlunda babam ps2 oynadığımı gördü alay etti ama pc de oynayınca oof ne güzel oyun öyle diyor bişey demiyo benim gibi yaşı büyük olup ps3 sahip olan varmı?

Şaşırmışşsın sen
  • Üniversitelerin kelli felli hocaları bile aralarında turnuva düzenliyorken, konsol oyunculuğunda utanılacak bir şey olmadığını düşünüyorum.
  • bende 37 yasındayım xbox 360, ps3 ikiside mevcut. tek sorun hanımla arasıra diretiyor yok su diziyi izliyeceğim yok bunu dert etme bu işin yaşı olmaz. türkiyede geçen sene yapılan bir araştırmada oyun oynayanların yüzde 42 si 35 ve kırk yaş arası ve bu insanların yüzde 19 ıda bayan + geri kalanın yüzde 9'u 40 yaş üstü. yani geriye yüzde 49. yani yüzde 49'u 35 yaş altı bü yüzde 49 un yüzde yanlış hatırlamıyorsam ya %35'i yada %38'i 25 yaş ve altı.
  • Valla ben 35 yaşımı temmuzda bitirdim 70 e kadar ps4 ps5 ne çıkarsa alıp oynamaya devam ederim hemde gururla.Eşim dostum bize misafirliğe geliyor.Çoluklu çocuklu çocuklarını oynatmıyoruz biz kapışıyoruz. hanımlar da mutfak sohbeti yapıyorlar
    Konsol oyunlarına devam.Önemli olan insanca yaşadığımız bilmek kendimizi mutlu etmek.Ben böyle mutlu oluyorum..
    Kalın sağlıcakla
  • önce sen kendini bir aş. sonra konsol dünyasına buyur. öyle şu bunu dedi utandım, bu bunu dedi çekindim diye yaşanır mı ya? hem kime ne? gelmişin 22 yaşına koca adam olmuşun. hem bu erkekler ağlamaz, amcalara aç p.pini göster mantığını bir aşalım artık ya. o zamanlar tv radyo filan yoktu o yüzden böyle geyiğe sarıyorlarmış :) hadi kolay gele. en kısa zamanda bekliyoruz ps3 oynarken gururla çekilmiş fotoğraflarını :)
  • 76 doğumluyum, xbox ve ps2'im salonumun başköşesinde, utanacak birşey yok, hatta xbox'umun media center özelliklerini gören aynı sistemden kendisine de ayarlamamı istiyor, 30 yaş üstü konsol sevenler klübümüzde benim gibi konsol seven pek çok arkadaş var...
  • atar damar anladıgım kadarı ile, canı sıkılmış bir adamın fake i :) hem anlattıkları traş geliyor hemde sordugu soru :) he diyin geçsin arkadaşlar
  • utanılıcak adam değil unutulucak adam olma kardeş
  • 6 yaşındayım.Bankada 5 milyon dolarım,Notbook için Petrol kuyularım var.Herkese benden bedava PS3
  • öyle şey olur mu hiç yahu

ben 34'üme girdim. Göğsümüm gere gere her yerde söylüyorum oyun oynadığımı.

GRAW2'de tankı, helikopteri ve 3 adamdan oluşan timi aynı anda kontrol ediyorsun. Neresinde çocukluk var bunun?

Emekli olunca da eşime de söyledim. Allah izin verirse bağlayacağım ps5'imi QUAD HD TV'me.

Kimse kusura bakmasın hocam. BEN OYUN OYNARIM.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.