Şimdi Ara

22 YAŞINDAYIM PS3 ALMAYA UTANIYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
2.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: atar damar

quote:

Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

22 25 50 70 ne farkeder?

ben 23 yaşındayım mesela toysrus a girerim her carrefoura gidişimde. oradaki model arabalara bakarım. büyük bir tren seti almak istiyorum ama rahat bi 180ytl lazım.ayrıca vagonlar ve raylar alıp büyütcem.bunu 40yaşınada gelsem yapcam.içimde bir istekdir kaldı öyle. ilerde büyük bir evim olursa bir odasını bunu ve koleksiyon olarak da toysrus da satılan 1:40 mı ne o ebattaki gerçek modellerden alınmış arabaları koycam.başkasından banane.

o utandıranlar sıkıysa gitsin marketten kasiyer kızdan çilekli tırtıklı poşet istesinler.onu da yaparım gider hususi fiyatını sorarım.

yani konsol hangi yaşda olursa olsun çocuk işi değildir.onu diyenler sıkıysa onun içindeki gpunun neler yapabildiğini işlemcisinin neyi ne şekilde hesapladığını beyincikleri bi hesap ediversin bakalım kim çocuk oyuncağı.bazen düşünüyorum biz mal gibi yaşıyoruz diye.adam terraflop ileyen beynimizin belkide 100senede algılayabileceği devreleri oluşturuyor en karışık networkleri oluşturuyor.ya biz napıyoruz ne yapabiliyoruz?şimsi soralım bakalım kim çocuk oyuncağı?

hocam güzel açıklamışsın bende toysrus a gittiğimde o pahalı büyük metal arabalara bakarım içimde hep kalmıştır ilerde masamın üstüne bi tane 64 model mustang alcam ps3 konusunda hassasiyetini güzel dile getirmişssin işlemcisi harika xbox 360 gibi 3 kırmızı hatasıda vermiyo galiba tek eksiği yanlış bilmiyosam titreşim yok

Dostum akranınım bende 18 senedir felan oyun oynarım bil fiilBu arada yanlışın var ps3'ün xbox360'dan tek eksiği titreşim değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 19 Eylül 2007; 1:59:29 >

• ya onların boyalarına hastayım sanki karşımda gerçek bir mustang gt500 duruyor.boyası acayip güzel.
    tanesi 60ytlden başlıyor classic , bmw serisi , muscle lar falan şöyle odaya alıcam ama yavaş yavaş alabilirim.malum milyarlar eder okadar araba.

arada sırada tozlarını alıyım parlatıyım isterim onlara bakmak mutluluk veriyor ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ass_Creed

Takma kafana al ps3 koy masanın üstüne

anlamadığım bişey var yaşı benden küçük olanlar nası alıyolar o aleti yada nası aldırıyolar demekki aile ekonomileri çok iyi diyelimki ben 16-17 yaşındayım ve ps3 istedim inanın ya iyi bi azar işitirdim yada ii bi kavga çıkardı zamane çocukları çok şanslı şimdi
  • quote:

ya onların boyalarına hastayım sanki karşımda gerçek bir mustang gt500 duruyor.boyası acayip güzel.
    tanesi 60ytlden başlıyor classic , bmw serisi , muscle lar falan şöyle odaya alıcam ama yavaş yavaş alabilirim.malum milyarlar eder okadar araba.

arada sırada tozlarını alıyım parlatıyım isterim onlara bakmak mutluluk veriyor ya.

yanlış hatırlamıyorsam kaya çilingiroğlunun binlerce model arabası vardı kocaman bir odada
    demekki bu işler paraya bakıyor para olunca insan çocuk gibi istediği şeyleri almak yapmak istiyor

• Ben tüm konsolları sindire sindire geldim bu günlereAmiga 500 olsun, sega olsun, ps1 olsun, ps2 olsun, el atarileri olsun(temel)vs..AMİGA 500'ü tv'ye bağlamışlığım vardır beeŞimdiki nesil öylemi?Adam 10 yaşında 360 sahibi 13 yaşında ps3 sahibi oluyo ama noluyyyyoo....Oynayamıyor sayın seyirciler eveeet beceremiyor FORZA2 gibi simülasyonları, silent hill gibi derin oyunlarıBu da benim tesellim

• quote:

Orjinalden alıntı: KURT85

Ben tüm konsolları sindire sindire geldim bu günlereAmiga 500 olsun, sega olsun, ps1 olsun, ps2 olsun, el atarileri olsun(temel)vs..AMİGA 500'ü tv'ye bağlamışlığım vardır beeŞimdiki nesil öylemi?Adam 10 yaşında 360 sahibi 13 yaşında ps3 sahibi oluyo ama noluyyyyoo....Oynayamıyor sayın seyirciler eveeet beceremiyor FORZA2 gibi simülasyonları, silent hill gibi derin oyunlarıBu da benim tesellim

hocam öyle diyosun ama bebeler god of war 2 yi bitirebiliyolar bi çok tanıdığım küçük adam bu oyunda baya iyi

• ben o dandik arabistan aterisini aldırmak için nekadar yalvarmıştım.
    tetrisi de en ssonunda hastalandığımda getirmişti babam.çok sevinmiştim.

geçenlerde forumbornovada bimekste geziyorum annesi 3-3.5 yaşındaki kız çocuğuna wii oyunu bakıyordu.annesi o olmaz bak +7 yazıyor oynamamalısın bak bunu alabilirsin diyordu.çocuk ne istediyse artık annesi o pahalı dedi herhald ki o küçücük çocukdan şu şaşırtıcı cümleyi duydum:" eve gidince internetten indir oldu mu anneciğim"

oha.gif.

şimdikinler hem şımarık hem de herşeyi biliyor.gerçi bizim 84 generasyonda ne vardı ki? susam sokağından başka.şimdi herşey var ve gördükleri herşeyi doğal olarak fikir sahibi oluyorlar.
  • ohoooooo sen 30 yaş üstü fan cluba gir ağzın açık kalır o zaman
  • Sony nin playstation ile hitap ettiği kesim yaş aralığı ne sanıyosun????Ve şu ana kadar sattığı konsol oyuncuları yaş ortalaması???Zaten oyunların çoğu mature etiketli.....18-33 diye duymuştum sony playstation ile vurmayı planladığı hedef diye çok evelden.....Ki pahalı oyuncak bunlar çoluk çocuk işi değil....
  • Dünyadaki oyuncu yaş ortalamasının 28 (Yirmi Sekiz) olduğunu biliyor muydunuz?
    Tekrar düşünün. Utanacak birşey yok. Oyunlara 18+ Etiketini boşuna koymuyorlar yetişkinlere de oyun var.
  • Valla ölene kadar bırakmam oyunu.

Ölümüm de oyun yüzünden olursa hiç gocunmam. En azından stresten, üzüntüden, cinnet geçirip intihar etmekten değil oyun oynamaktan olur.
  • __baba bak ne oynuyorum.
    __oooo oğlum off ne o öyle
    __hani oyuncaktı baba!
    __olum bu hiç de oyuncak değilmiş.nasıl açılıyor öğret de gece ben de oynuyim annenden saklı
    bu sexy villa yı çok beğendim
  • Kardeş bak ben 71 doğumluyum ve beni herkes böyle kabul etmiş.Benimle kimse alay edemiyor çünkü benim arkadaşlarımın hepsi oyun hastası.Kim alay etmeye kalkarsa pişman oluyor çünkü kendisi alay konusu oluyor.Sende sağın solun lafını boş ver katıl bize.Gerekirse tartışalım seninlede PS3 demek ha.Neyse boş ver şimdi yenisin.Sonra konuşuruz.Demek PS3
  • bu işin yaşla başla okulla üniversitesiyle alakası yok dostum bende 22 yaşındayım 2 gün sonra kıbrısa gidiyorum okuluma alcam ps3ümü 226bw mi çatır çatır oynicam odamda kime ne yaw? zaten deli oluyorum bu iş cocuk ii utanmıonmu sen diyenlere lan gel oyna cocuk işiyse be adam al tut kolu şu ucagı 10dk ucurabilcenmi valla bütce senin bütense kapat kulagını gözünü git al ben aldım ayıp değil herkesin başına gelcek bu
  • onu diyen utansın önce neleri kaçırdığı düşünüp.
  • sago hangi üniversite? doğu akdeniz üniv. mi?
  • quote:

sago hangi üniversite? doğu akdeniz üniv. mi?

uluslararası kıbrıs
  • siz sanırım atarilerle ve o devirle karıştırdınız sanıyorum. Gocunmayı bırakın, pankart yaptırıp balkona asın, "bu evde PS3 var" diye
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.