Babanlara oyun sandığı Commodore 64 oyunlarından birini, hemen ardından da Killzone 2 ya da MGS 4 fragmalarını izlet. Bak bakalım ne oluyor...
Hayatta önemli olan sizin mutluluğunuzdur...Dünyadaki hiçbir işi, başkasının beğenisine göre yapmayın ve hep kendiniz olun..Ben oyun oynuyorum ve mutluyum, kafası örümcek bağlamış, yeniliklere, teknolojiye kapalı olan kişiler, benim mutluluğumu engelleyemez...Oyun oynamayıp, kahvede 2 el kağıt atıp bir de küfür patlattın mı senden delikanlısı yoktur onlar için...Keyfine bak kardeş, hiçbir şeyi dünyadaki diğer insanlarının beğenisine göre yapma, önemli olan insanın kendi mutluluğudur...
Ben 23 yaşındayım çalışıyorum Bana çoçukmusun diyorlardı diyenlerde sanki çokta.....................................Anladınız bu benim en büyük hobim beyenmeyenblere bi sorun bakalım merak edip açmışlarmı bakmışlarmı Babam halen deli fifa oynuyo benlen bu zevkdir
ELİM TUTMAYIP GÖZÜM GÖRMEYENE KADARDA OYNICAM BUNUN YAŞI YOK BABA KAYVEYE GİDİP SİGARA DUMANI ÇEKECEĞİME SON SES EVDE OYUN OYNUYORUM
quote:
Orjinalden alıntı: serhanuygur
atar damar anladıgım kadarı ile, canı sıkılmış bir adamın fake i :) hem anlattıkları traş geliyor hemde sordugu soru :) he diyin geçsin arkadaşlar
Serhan çakmış köfteyi
quote:
Orjinalden alıntı: mx44
quote:
Orjinalden alıntı: levihakan
yaşım 34.5 2 konsolum var. oyun delisiyim,ALLAH nasip ederse 3 ay sonra bir kızım olacak onuda oyun delisi yapacağım yaşın verdiği ekonomik özgürlük sayesinde sırf oyun oynamak adına 7000 ytl harcadım,baban bunu duysa kalpten gider herhalde imkanım olsa 77000 ytlde harcarım,
evet ben deliyim
Hepimiz Deliyiz
hepimiz levihakan'ız hepimiz deliyiz
quote:
Orjinalden alıntı: toggy06
quote:
Orjinalden alıntı: mx44
quote:
Orjinalden alıntı: levihakan
yaşım 34.5 2 konsolum var. oyun delisiyim,ALLAH nasip ederse 3 ay sonra bir kızım olacak onuda oyun delisi yapacağım yaşın verdiği ekonomik özgürlük sayesinde sırf oyun oynamak adına 7000 ytl harcadım,baban bunu duysa kalpten gider herhalde imkanım olsa 77000 ytlde harcarım,
evet ben deliyim
Hepimiz Deliyiz
hepimiz levihakan'ız hepimiz deliyiz
kardeşlerim benim klub arkadaşlarım ee nede olsa benden 92 adet daha var
biz gandilerin metalslugların çocukları marioların muslukçu kardeşlerin torunlarıyız
yahu bu konudada ne kadar dertli insan varmıştopiğin sonunu bulabildik şükür valla arkadaşlar yazılacak söylenecek herşeyi yazmış şimdiki konsollar kesinlikle çoluk çocuk oyuncağı değil bukadar pahallı çocuk oyuncağı olmaz zaten birde oyuncaklarda kanserli felan dalgaları çıktı bizim ps3 de kanser yapıyor olmasın arkasında made in china yazıyorvalla makina değilde bazı oyunlar hakkettende kanser ediyor insanı
DOSTUM ŞNU UNUTMA:HAYATTA NE YAPIYORSAN KENDİN İÇİN YAPIYORSUN!BAŞKALARINI DİNLEME BİLE!!!!
Bir gün joypad elimde ölecek olursam üzülmemFakat önemli olan konu, ölürken ne oynadığındır
Yok selavat getirerek ölmeyi tercih edenlerdenim Allahım sana şükürler olsun yarabbim
yaş otuz beş! yolun yarısı eder. dante gibi ortasındayız ömrün. delikanlı çağımızdaki cevher, yalvarmak, yakarmak nafile bugün, gözünün yaşına bakmadan gider.
Cahit Sıtkı Tarancının 35 yaş şiirinden alıntıdır. Geri kalan yarısı , ilk yarısında Sinclair ZX Spectrum 128K/C64 .................... ile başladığım oyun hayatımla şimdi PS3.................. ile devam edecek
Bunun üzerine daha söz söylemeye gerek yok
Kardes ne olmus bende de ps3 var ilk basta biraz surat yaptılar ama babama ve abime motorstorm oynattıktan sonra bazen sabah kalktığımda başına geçmiş oynarken görüyorum şimdi ise eniştem oyunlarla pek ilgilenen biri olmamasına rağmen 2 hafta ps3 kendinde kalınca bana baska oyun alsana dedi anlayacağın biraz oynat onlarada bak bakalım birdaha öyle birşey diyecekler mi?
quote:
Kimse kusura bakmasın hocam. BEN OYUN OYNARIM.
bu kadar...!!!!!!
böyle diyorsunuzda utanma bende çizgi film izlerim yani.Sanki bütün çocuk filmlerini,çizgi filmleri küçükler yapıyo
quote:
Orjinalden alıntı: atar damar
bankada 3500 ytlem var ayrıca notebook için 5000 ytl bütçem var ps3 çok istiyorum ama 22 yaşında biri için gidip alması sora onu alıp evde oynaması utanç verir diye düşünüyorum geçen sene ps2 oynadım amca oğlunda babam ps2 oynadığımı gördü alay etti ama pc de oynayınca oof ne güzel oyun öyle diyor bişey demiyo benim gibi yaşı büyük olup ps3 sahip olan varmı?
bence öyle soru soracağına şunu sorsana: küçücük çocuğuna PS3 alan var mı 1500 ytl kııyıp. o yüzden senin yaşın hiçte büyük değil hatta bana göre çokta küçük :) ben 28 yaşındayım :)
Allah utandırmasın atar damar
Evde PSP ve PS3 var, PS2'yi de birkaç ay önce sattım... Oyunsuz ve konsolsuz bir dünya düşünemiyorum.. Çok ciddiyim...
Yaş ise 27'ye 13 gün var Yani utanacak hiçbirşey yok inan... Sony 10 yıl sonra PS4 yapacak ise gidip onu da alacağım..
ben aralıkta 24 olcam bazen dşünüyorum şu xbox playstation olmasa ne olacaktı benim halim ya sıkıntıdan patlar adam :) valla benim peder ps3 'ü hediye aldı bana mezuniyet hediyesi :)