Şimdi Ara

22 yılda daha ne kadar rezil edebilrdin? Türk askerine zorla arap paçavrası öptürüldü! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
2.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

7 yaşında fetö izlemek lakin bu sene üye olmanadan anladığım kadarı buraya bulman zaman almış. 

• nikita7404 kullanıcısına yanıt

sana katıldığım tek şey formu bırakmanmış. 

• @babus0606

@por favor

tayyipçiler bir bir ayar olup engellemeye başladı yine :D yüzlerine karşı adeta atom bombası atıyoruz ama adamlarda utanmıyorlar ve halen savunmaya çalışıyorlar. Türkiye'yi 22 yıl geriye döndürün sonra defolun gidin buradan. Türkiye'nin başında bin tane var olmayan dertleri peydahladınız ar kalmamış utanma kalmamış halen laf sokup üzerine birde engelliyor... bunların feriştahı gelse vızz gelir tırıs gider.

edit:

sonradan fark ettim, @babus0606 nedense çok kızmış olmalı ki benim mesajımı şikayet edip sildirmiş, klavye başında kafasını duvarlara vurduğuna eminim. ben ne kadar kızsam da böyle ergen tavırlar içerisine girmediğim için tuhafıma gidiyor böyle şeyler.

ne desem bilemiyorum, bu @babus0606 gibilerini sayıyla mı veriyorlar bu foruma, resmen dalga geçiyorlar... pkk bu ülkede bitirildikten sonra tayyip erdoğan sayesinde tekrar azdırıldı bu oluşum... şimdi çıkmış bana diyor ki "Suriye de canlarını okuyoruz ıvır zıvır"

abi gidin salaklarla dalga geçin, bana sökmez sizin bu çakal çukal hareketleriniz. yürüyün gidin çocuk kandırın, salak kandırın siz,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 16 Temmuz 2024; 21:29:39 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.