Şimdi Ara

22 yılda daha ne kadar rezil edebilrdin? Türk askerine zorla arap paçavrası öptürüldü! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
2.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Silah tutanin uzerinde Turk Bayragi yoktur. Ek olarak Arapca Tamam diyor. Tamam elbette Turkce'de de var .

ALGI isi ...

Twitter dan paylasan kisi de enteresandir Arnavut Bayrakli ... Arnavutlar pek te dindar degillerdir ... Bir kesim Arnavut olabilir ...

• Bu kişinin açtığı konuların çoğu yalan çıkıyor, telefon numarası isteniyor mu bu bölüm için? Kayıtlıysa daha kolay olur.

EGM nin mesajını yine yazıyorum, ihbar edelim lütfen, konun silinebilir diye ss alıp öyle email gönderin;

Sosyal medyada halkı korku, panik ve kaos ortamına sürüklemek amacıyla provokatif paylaşımlarda bulunulan sosyal medya hesaplarına itibar edilmeyerek, bu hesapların güvenlik güçlerine bildirilmesi talebinde bulunuldu.

İhbarların, "siber@egm.gov.tr'', "siber@ankara.pol.tr" ve "siber@istanbul.pol.tr" gibi adreslerin yanı sıra diğer illerdeki emniyet müdürlüklerinin elektronik ihbar sistemlerine yapılabileceği belirtildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam lafı arapçadan gelme artı üniformada türk bayrağı yok yüksek ihtimal öso askeri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Temmuz 2024; 14:17:44 >
  • Öptüyse ne olmus terör bayrağı değil ki suriye bayrağı öpmüs suriye düsman ülke de degil.. komsu ülke.. ülkenize saygı duyuyorum demek icin öpmüstür ben de Almanlara saygı sevgi duyarım mesela simdi gidip Alman bayrağı öpsem hain mi olacağım? Herkes saygı duydugu ülkenin bayrağını öpebilir ülke düsman ülke değilse, terör ülkesi mesela PKK, Pesmerge ne bileyim kürt devleti gibi falan değilse öpebilir.. Yani adam TSK görevlisi diyorsunuz tamam bu vaziyeti biraz degistirebilir fakat bayrak terör bayragı degil o yüzden ağır bir suc sayılmamalı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 2 Temmuz 2024; 14:34:46 >
  • Devreleri kafasına sıkmış. Peh 22 yılda daha ne kadar rezil edebilrdin? Türk askerine zorla arap paçavrası öptürüldü!  

Zannedersin askerlik yapmamışta dünya savaşına katılmış.

Sıkmak parayla değil tabi.

• Negan kullanıcısına yanıt

Yönetim de bunlara hiç ses etmez.

• Güvensizlik o kadar arttı ki insanlar neye inanacağını şaşırdı. Askerde eskisi gibi sesini çıkartamıyor, Siyasilerin birinin dediği diğerininkini tutmuyor bu da Provokasyonlara yol veriyor çok tehlikeli bir durum bu.

• türkler unutmaz yanına bir çizik atar sadece.22 yılda daha ne kadar rezil edebilrdin? Türk askerine zorla arap paçavrası öptürüldü!  

22 yılda daha ne kadar rezil edebilrdin? Türk askerine zorla arap paçavrası öptürüldü! 24 TVyoutube
    🛑Dünyadan ve Türkiye'den gündemin sıcak haberlerinden bilgi sahibi olmak için 24 TV'ye ücretsiz abone ol: https://www.youtube.com/channel/UCN7VYCsI4Lx1-J4_BtjoWUA?sub_confirmation=1 🔴Son dakika gelişmelerinden haberdar ol: https://www.yirmidort.tv/ #shorts #türkiye #suriye Canlı Yayın: http://www.yirmidort.tv/canli-yayin/ Twitter: https://twitter.com/yirmidorttv Facebook: https://www.facebook.com/yirmidorttv Instagram: https://www.instagram.com/yirmidorttv
    https://www.youtube.com/shorts/KmI04n3rjLg
  • Kayrabey kullanıcısına yanıt

koro halinde mi ayinler devam ediyor sizde? :)

• birisi fena zırlamış . egm falan tehtid etmeye kalkmış. 2028 de sistem değişiyor!

ben asıl burad aiki üç kişiyi sistem değiştikten sonra aldığım kayıtlarla mahkemelerde haklarından gelicem :D

beni tehtid etmeye kalmış :)))))

sizde aşağılık kompleksi seziyorum, o arkadaşın söylemine dikkat ederseniz bizim askerimizin cesaretinden ve gözü kara olmasından bahsediyor ve bu gerçek. ordumuz korkusuz ve ölüme giden türden fakat son yıllarda iyice şamar oğlanına çevirdiler ve bu tarz videolar kanımıza dokunuyor.

belli ki senin kanına dokunmuyor, belli ki sen kızgın değilsin ve bu yüzden başka şeylere takılmışsın, belli ki sende bu ülkeye karşı içten içe bir düşmanlık besliyorsun. ben öyle anladım zira tepkini çeken şeyler farklı olsaydı o zaman yorumunda farklı olurdu.

• nikita7404 kullanıcısına yanıt

suriyede ırakta yapılanlar öyle demiyor şamarı yiyen pkk dizler zırlarsınız anca.22 yılda daha ne kadar rezil edebilrdin? Türk askerine zorla arap paçavrası öptürüldü!  

yönetimdekiler tetikte adam saydırır ceza almaz siz birine yapay zekalı dediğim için 4 gün yersiniz nedenide aşağılayıcı hakaretmiş.

zaten fasa fiso. sanıyorlar ki her yazan gizli dızo. tutmaz artık o taktikler. millet uyanmaya başladı. şu rezil kepaze görüntü daha nasıl açıklanabilir? daha ne kadar rezil edilebilinir. asker yakılır "bunnar effekdür" der cahiller, diğerleri de koyun gibi yer! ulan böyle efekt mi olur? en kralını yapan amerikalı 3d uzmanına gösterdiler zaten söyledi gerçeği! iki asker yakılmış! ee nerede koyun takımı? meee meee meee ...

bu dincli takılan gizli ermeni takımı o zaman da milleti tehtid etmişlerdi.

bunların sorunu bunlar gizli ermeni rum ve Türklükle hiç alakaları olmadı.

Türk olarak o saraylı obezlerin döneminde zaten hayvan bokunu alıp tezekle ısınmaya çalışırdın! böyle fakirdin ve cahil bırakıldın!

peki bu kadar fakir ve cahil bırakılırken bu alim olanlar kimlerdi? Türkler olamadı ise kimler oldu?

ermeni rumu kürdisi yani devşirmeleri oldu.

en basit örnek vereyim. Benim aile soyum'un isimleri hep örnek misal olarak şabanoğlu, ibrahim oğlu, osman oğlu iken ... bulgarın sırbın yunanın soy adlarına bakıyorsun yarı türkçe yarı slavca yunanca. Kasap-ov mesela. Kasap oğlu. çünkü osmanlı döneminde kasaplıktan zengin ecnebi. Baytar-ov sülalesi eğitimli baytar sırp gyavuru. Türk ne yaptı peki? köpek gibi savaştırıldık. elimize bir kara toprak çaldılar adına da "tırmar" dediler.

sonra ben osmanlıyı sevmeyince bizim bu rum süryani ermeni devşirmelerine göre "din düşmanı" oluyorum :)

bu tehtidler tutmaz. 2028 geliyor.

benim eski akpli annem kendi bizzat artık bir küfür etmediğini bırakıyor. 12700 lira o da bağkur emeklisi olduğu için. bitti gardaşım bunların devirleri :) tehtid edenleri tek tek görücez o zaman.

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

osmanlı için pek iyi şeyler duymuyorum, padişahlar çoğunlukla kardeş katili ve işin kötü yanı şu ki bu kardeşlerin arasında bebek olanları da var. Fatih sultan mehmet(benim adımda fatih) henüz bebek denilebilecek bir kardeşini öldürtmüş tahta geçtikten sonra.

henüz bu bir bebek ve ileride taht üzerinde bir isteğinin bulunması mechul bir durum ama yine de onu katlediyor. Bu bilgiden sonra ben o padişaha sempati mi duyacağım? Albert Einstein güzel bir söz söylemiş, "insanlar sadece ikiye ayrılır, iyi insanlar ve kötü insanlar"

artık ırklar bir birine karışıyor, dünyanın geleceğinde ulus devletlerin yeri yok ve bu yüzden aslında ben bu ırk konularına girmek istemiyorum ama bir genelleme yapmak durumundayız, bazı ırkların kötü insanları daha çok iken bazı ırkların ise iyi insanları çoğunlukta oluyor. tabi şu an için böyle çünkü gelecekte ırklar daha fazla karışacak ve bu konu önemini yitirecek.

Türkiye olarak dünyanın iyiliği için diğer ülkeler ile küresel anlaşmalar yapabiliriz fakat adalet çerçevesi içerisinde olmak şartıyla... artık "karbon ayak izi" konuşuluyor fakat görüyoruz ki "mehmet şimşek" gibi gereksiz bir çok politikacıya bu kanun uygulanmayacak... karbon ayak izi sadece sana ve bana uygulanacak gibi görünüyor.

dünyanın geleceğinde çok önemli konular var iken kitleler saçma sapan konular ile meşgul ediliyor ve manipüle ediliyor... kitlelere yeni yasalar ve kanunlar dayatmak için yapay kriz yaşatıyorlar ve çözüm olarak kendi kurallarını da arada dayatıyorlar.

yok pkk, yok sığınmacı sorunu, yok efenim iklim bozulması, pandemi cart curt... bütün krizleri masuz yapıyorlar ve asıl konuları tartışmak yerine bu saçmalıkları tartışıyoruz... dünyada bir balon para sistemi var ve adamların bu para sistemi çöküyor, bunları konuşmamız gerekirken ahmak insanlar manipüle oluyor ve kitleleri de şaşırtıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 13 Temmuz 2024; 11:17:48 >

• Ya boş yapma. Özgür suriye ile Türkiye müttefik orda beraber savaşiyor. Videonun 2 saniyesini kesip reklam edin hemen. Arkada zaten iki bayrak yanyana duruyor. Üfff beee sıktınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1shot1kill -- 15 Temmuz 2024; 7:44:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

o yıllarda hayattamıydın.? onları meclise kimler taşıdı kimler can suyu oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babus0606 -- 16 Temmuz 2024; 8:28:5 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.