Şimdi Ara

22 yılda daha ne kadar rezil edebilrdin? Türk askerine zorla arap paçavrası öptürüldü!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
2.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• İtidal itidal diye bayrağımızın yakılıp yıkılmasına seyirci kalanların, askeri soktuğu utanç verici durum: "korkudan" yazılı paylaşımda, üniformalı Türk askeri arabın yanında iki büklüm arap paçavrasını öpüyor.

22 yılda daha ne kadar rezil edebilirdin? Bu çuval olayından daha ağır geldi! iki askerin yakılması olayından daha ağır geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• @kerimcem

Gel bak rezilliği gör :))) Her yere gireriz asarız keseriz demek yerine yurtta sulh cihanda sulh deyip Suriye iç işlerinden uzak durman gerekiyormuş.Sizin iş bilmezliğinizden bu hallere düştük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zorla falan değil bildiğin aptallığından öpmüş.Elindeki silah boncuklu sanırım 1 avuç çapulcunun nesinden korkuyorsa.

• UzmanAga kullanıcısına yanıt

"İtidal itidal diye"

suç burada askere vur emri vermeyende! itidal itidal diye dolananlarda. ben başında anladım bizim karakollara girmişler. karakola girmek bu kadar basit mi? nerede o eski TSK'da olan nizam, disiplin?

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Burada askerin korkaklığı var kimse kusura bakmasın bayraği uzattıklarında öpmek zorunda değil.Bayrağımıza saygısızlık yaptın diyip saldırırlarsa vur emri olmadan kendi canını korumak için vurmaya hakkı vardır.

O kadar 15 temmuz 15 temmuz diye sayıklıyorlar ama ben vatandaşıma sıkmam diyenler sayesinde o gece toplu bir kıyımdan dönüldü.İş yine insanımızda bitiyor kusura bakmayın.

Zamanında Askerlerimizin yakılarak şehit edildiği leak videoları da gördüm ve o çocukların gözündeki cesareti bunların gözlerinde göremiyorum.

• Bu olay yalanlandı, öso’nun adamlarından birine kışkırtmak için yapılmış. Twitter’da dolaşıyor olay zaten

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Derhal askerlikten men edilip askeri hapishanede aklı başına getirilmelidir.

Lan benim devrelerim kendi kafasına sıktı teslim olmamak için, o şanlı ordunun ruhuna tüküremezsin rezil korkak.

Bu görüntünün şakası yalanı olmaz. Türk askeri böyle görüntü veremez!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 1 Temmuz 2024; 21:17:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu olay yalanlandı. Her şeye atlamayın yahu.

• nk061 kullanıcısına yanıt

Videoda opuyor nasil yalanlanmis?

• erkahn kullanıcısına yanıt

ÖSO askeri.

• CIAsal İslam ile çöküş kaçınılmazdır.

Kaynak varmi?

• Afrin zaferinden sonra rica üzerine öpmüş olabilir. Zorla öpüyor gibi görünmüyor

• Arap isyan bez parçası nerede görsem tanırım.

• Çok dikkatli olalım çok provakatif paylaşım yapılıyor...

Bu videonun önü nedir arkası nedir ? 3 saniye video mu olur...

Önünü bilmeden arkasını görneden koşun 3 sn yelik video üstünden asker bayrak öptü diye yaygara koparmak ALGI yapmak doğru hareketler değil.

• erkahn kullanıcısına yanıt

İnternet kullanımınız varsa bulabilirsiniz.

• suriyeye hareket yapsak sınır ötesine siz demciler evet dermi.?

Anladim, yok yani  

• her şeyi sorgulamadan yutan kitle buna inanır.

fondaş medya ve nefretle hayata tutunan sosyal medya çukuru bunların kaynağı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 2 Temmuz 2024; 14:17:33 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.