Şimdi Ara

220 gram protein çok mu fazla?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günde 200-220 gram protein tüketiyorum deli gibi osurmaya başladım çok mu fazla bu kadarı

• Yakıtı yaktıkça egzozdan duman çıkıyor
  • dj batuhan D kullanıcısına yanıt
    sorma valla hem de ne duman oda arkadaşım gün boyu baygın geziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amplificator -- 25 Ekim 2017; 23:3:41 >
  • hocam sen bi down pipe yaptır kendine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amplificator

sorma valla hem de ne duman oda arkadaşım gün boyu baygın geziyor

Hocam ama şaka maka 220gram protein bana fazla geldi. İnternette 75kg ağırlığında bir insanın günlük protein ihtiyacı 60 gram olarak görünüyor. Tabi ki bu bünyeye ve yapılan spora göre değişiklik gösterir diye düşünüyorum da 220 gram gerçekten çok

• Yağsız kütleni 1.5 ile çarp . Alman gereken max protein değerini öğrenirsin.

2 yıldır vg yapıyorum günlük max 100gr alırım arkadaşım ise 200den aşağı almayaya Çalışır ama gel gör ki fizik olarak ben daha iyi geliştim ki aramızda 1 yıl farkta var. Zaten Fazla protein yağ olarak geri döner hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhotSht

Yağsız kütleni 1.5 ile çarp . Alman gereken max protein değerini öğrenirsin.

2 yıldır vg yapıyorum günlük max 100gr alırım arkadaşım ise 200den aşağı almayaya Çalışır ama gel gör ki fizik olarak ben daha iyi geliştim ki aramızda 1 yıl farkta var. Zaten Fazla protein yağ olarak geri döner hocam

Fazla protein yağ olmaz. Öyle bir şey yok. Kilo başı 2 gr protein spor yapan için yeterli. Arkadaşın ile kıyasa gelince her insanın vücut yapısı metabolizması bir değil. Genetik faktörlerde önemli kimisi 2 yıl çalışıp birşey yapamaz kimi 6 ayda kütle kazanmaya başlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 200 gramı nasıl çıkarıyorsunuz arkadaş ben 3 5 gramın hesabını yaparak ortalama 80 90 a çıkabiliyorum günlük herkesmi zengin 😢

• One Shot One Kill kullanıcısına yanıt
    dj batuhan D kullanıcısına yanıt
    GhotSht G kullanıcısına yanıt
    190cm 91 kiloyum antremanlarda enerjimin tamamını harcıyorum ve haftada 3 bazen 4 gün salona gidiyorum.

aldığım karb 300-400 gram arası değişiyor, yağ ise 100-150 gram civarı

yine de gelişim çok yavaş ilerliyor, sıfır yapay şeker tüketmeme rağmen hala yağ oranım aynı, kalori fazlası olsa kilo alırım ama kilo da alamıyorum şu aralar. temiz besleniyorum yani sonuç olarak ama tek etkisi metan gazı
  • Karthusnowulti kullanıcısına yanıt
    yapma sen de dostum 1 kg tavuk 12TL olması lazım Türkiyede 200gr protein sadece o ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: One Shot One Kill

quote:

Fazla protein yağ olmaz. Öyle bir şey yok. Kilo başı 2 gr protein spor yapan için yeterli. Arkadaşın ile kıyasa gelince her insanın vücut yapısı metabolizması bir değil. Genetik faktörlerde önemli kimisi 2 yıl çalışıp birşey yapamaz kimi 6 ayda kütle kazanmaya başlar.

https://m.youtube.com/watch?v=d9ntTVp9Vrw

• Once bobrek sonra kalbini ve diger organlarını eline alirsin yakinda, devam et

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: One Shot One Kill

quote:

https://m.youtube.com/watch?v=d9ntTVp9Vrw

Although protein offers a number of health benefits, more does not equal better. If you eat more calories than your body needs from protein sources, the excess is converted to fat, albeit in a roundabout way. Protein is first metabolized into amino acids and ammonia. The leftover carbon compound is converted into glucose, which your body uses for energy. If your cells have enough glucose, and there is no space left to store it as glycogen in your muscles or liver, the excess glucose is converted into fat and stored.

https://www.livestrong.com/article/522046-can-protein-be-converted-to-body-fat/

Bu daha basit ve doğru olmuş. Sağlıkla ilgili şeylere hep yabancı kaynaklardan bakarım %100 doğruya ulaşmak için.

• Böbreğine yazık.. Kilo başına 1.5 gram protein alman idealdir. Sen 220 gram protein aldığını sanıyorsun ama vücudun gerekli kısmını alıp kalanı dışarı atıyor, sende kendine farkında olmadan eziyet etmiş oluyorsun..

Fazla protein almaya devam edersen sırtında, kollarına sivilce gibi şeyler çıkmaya başlar..
    Vücut fazla enerjiyi atamadığından bu durum meydana gelir. Ayrıca bol bol da su tüketmen gerek..
    Günde en az 3 litre..
  • Evi ısıtıyosun işte daha ne

• eğer steroid kullanıyorsan az
    müsabık değilsen ve amatör olarak bu sporla ilgileniyorsan 200 gram protein çok ve gereksiz

200 gram proteini sentezleme şansın sıfıra yakın
    dışkı olarak atarsın
    fazlası da yağ olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.