Bildirim
2200 iphone 6s 32 gb gold
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sifiri 2800-2900 civarinda eylül gibi düşüş yaşanicak 2500 dahi bulabilirsin mesela her türlü kardasin uygun fiyat gibi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 28 Ağustos 2017; 1:25:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 aylık telefonu neden satıyormuş eleman
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: maxplanck
askermiş 24 ay taksitli almış ailesinin durumu biraz kötüymüs para filan ihtiyacı vardı cidden askeriyeye gittim aldım telefon sıfırdan farksız aldıgı para helal olsun.kullanmak nasip olmadı dedi paraya ihtiyactan -
quote:
Orijinalden alıntı: winstonn__
quote:
askermiş 24 ay taksitli almış ailesinin durumu biraz kötüymüs para filan ihtiyacı vardı cidden askeriyeye gittim aldım telefon sıfırdan farksız aldıgı para helal olsun.kullanmak nasip olmadı dedi paraya ihtiyactan
Hayırlı olsun ... güle güle kullan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: winstonn__
quote:
askermiş 24 ay taksitli almış ailesinin durumu biraz kötüymüs para filan ihtiyacı vardı cidden askeriyeye gittim aldım telefon sıfırdan farksız aldıgı para helal olsun.kullanmak nasip olmadı dedi paraya ihtiyactan
Hayırlı olsun ... güle güle kullan
teşekkürler -
o zamanlar 2200 iyi değerliydi vay be :)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- airpods sol kulaklık az ses
- iphone ekranda siyah çizgi
- apple pil değişimi kaç gün sürer
- bildirim sesi gelmiyor
- iphone fotoğraf siliyorum yer açılmıyor
- en iyi powerbank markaları
- apple watch 7 özellikleri
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- apple watch ultra 2 özellikleri
- apple watch 9 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X