Şimdi Ara

22000 tl ye 2006 mazda 3 comfort ????

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2006 model mazda 3 comfort buldum.50 binde siyah ve gayet alımlı duruyor...boya değişen yok konusulan kadarıyla temiz duruyor...pazarlıklı hali 22000 de anlastık.ama hala kararsızım.sizce fiyat değer karsılastırması bakımından nasıl??? Ayrıca bu aracı kullanan arkadaslar memnunlarmı?? fiyatına degiyormu???

• Öncelikle bir mazda3 kullanıcısı olarak fiyatı gayet iyi eğer her hangi bir sorunu ve kazası vs yoksa alınır. Araba kolay kolay sorun çıkarmaz rahat ve huzurlu kullanacağın bir araba bu donanımda bu fiyata araba bulamazsın karizması zaten tartışılmaz bence şimdiden hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MZR34

Öncelikle bir mazda3 kullanıcısı olarak fiyatı gayet iyi eğer her hangi bir sorunu ve kazası vs yoksa alınır. Araba kolay kolay sorun çıkarmaz rahat ve huzurlu kullanacağın bir araba bu donanımda bu fiyata araba bulamazsın karizması zaten tartışılmaz bence şimdiden hayırlı olsun.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: MZR34

Öncelikle bir mazda3 kullanıcısı olarak fiyatı gayet iyi eğer her hangi bir sorunu ve kazası vs yoksa alınır. Araba kolay kolay sorun çıkarmaz rahat ve huzurlu kullanacağın bir araba bu donanımda bu fiyata araba bulamazsın karizması zaten tartışılmaz bence şimdiden hayırlı olsun.

Ben olsam biraz daha fark verir Comfort yerine Dynamic alırdım..

Farkları kısaca aşağıdaki linkten bulabilirsin.

http://www.mazdaclubtr.com/forum/mazda3/mazda-3-dynamic-ve-comfort-arasindaki-fark-nedir-t15264.0.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MazdaClubTR -- 6 Ocak 2010; 15:58:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.