Şimdi Ara

225/45/17 lastik tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nokian zLine 225/45 ZR17 94Y XL Yaz Lastiği 229 tl
    Bridgestone 225/45 R17 91W Potenza RE050A Yaz Last 259 tl

Continental 225/45R17 91W Tl Fr Csc5 Mo Lastik 309 tl

fiyat farkı çok önemli değil.daha çok sağlamlılık ve uzun ömür açısından karşılaştırmak istiyorum ancak farklarını bilemiyorum.

bilen varsa sormak istiyorum siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz.

• yardımcı olacak kimse yok mu
  • Sessizlik konfor ve islak kuru zeminlerde optimum performans icin goodyear eagle f1 asymmetric 2 yi arastirmanizi tavsiye ederim. 260 Tl civarina alabilirsiniz. Ayrica oldukca iyi kilometre performansi vardir.

Digerlerini kullanmadigim icin bi yorum yapamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşım yakın zamanda aynı ebatta yazlık 2015 goodyear aldı onada bir bakın

sağlamlık bakımından 3 lastikte iyi bildiğim kadarıyla

edit: ayrıca yük hız endeksine de dikkat edin ona göre de sertlik yumuşaklık hıza dayanıklılık değişir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 13 Nisan 2015; 0:19:14 >
  • good year f1 asymetrik kullandım son iki aracımda aynı ebatlarda tavsiye ederim nakit 250 ye kadar düşüyorlar
  • Goodyear F1 Asymmetric 2 kullanıyorum aracımda daha alalı 1400 km oldu. Sert süspansiyon olan aracımda bile hissedilir derecede bir yumuşaklık sağladı. Ben kliksadan almıştım 249TL'ye. Kesinlikle tavsiye ederim.
  • Conti Spor Contact 5 ya da good year eagle f1 asym 2 alınmalı. Ben conti kullanıyorum. Kışlık Petlaslardan sonra araba pamuk gibi oldu. Baska lastiklere bakmanıza gerek yok derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ağırlıklı olarak csc 5 continental düşünüyorum
  • Auto zeıtungun son testinde 1. g/y eagle assimetrıc 2. pırellı p zero.
  • Nokian derim ben. Çok konforlu ve yumuşak bi lastik.

Bi araçta Michelin Primacy 3 225/45/17 var, diğerinde Nokian Z G2 245/40/18 var; nokian çok daha konforlu, sessiz ve yumuşak halbuki lastik ebatına göre tam tersi olması beklenir.

Ancak sağlamlık olarak Bridgestone'un daha iyi olduğunu düşünüyorum.
  • yuwwaa kullanıcısına yanıt
    Suan aracimda kulaniyorum
    İnanilmaz memnunum

goodyear f1 asymmetric 2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.