Şimdi Ara

2250 tl civarına Philips 7404 mü Sony V5500 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2300 civarı fiyat için hangi modeli niçin önerirsiniz. kullanalar varsa bu modelleri üstün özelliklerini yazarlarsa memnun olurum.

• yok mu hiç ikisinide bilen kıyaslayabilecek.
  • güncel +
  • Valla ben ikisinide kullanmadım ancak sana tavsiyem SONY alman.
    En önemli nedeni 5 yıl garanti.Servis ve satış sonrası hizmetleri.
    Bildiğim kadarı ile philips 7 serisi ile sony v serisi eşdeğer ürünler.
    Şimdiden hayırlı olsun
  • bende v5500 düşünüyorum ama milet tutturmuş 7404 ve 8404 ü ondan kafam karıştı.
  • BARVIA 3 ISLEMCI ISI BITIRMIS BENCE V5500
  • daha almadım konu güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 7404 ile V5500'ü karşılaştıramazsınız Sony V5500'de BraviaEngine3 var. BE3 Sony'nin şu an W5500 serisinde de kullandığı ve BE2 Pro'yu saymazsak en iyi görüntü işleme çipi. Yani bu TV'nin abisi olan pahalı W5500'den 100Hz ve biraz daha düşük kontrast dışında görüntü işleme kalitesi açısından hiçbir eksiği yok.

7404 giriş seviyesi bir fiyat/performans paneli. Onun abisi olan 8404'ün bile hareketli görüntü işleme ve resim kalitesi V5500 seviyesinde değil. Aslında ikisi de aynı görüntü işleme çipini kullanıyor (Pixel Precise HD) ve bu çip şu an BE3 gibi rakiplerinin gerisinde.

Fiyat/performans ürünü olarak 7404 düşünebilirsiniz, o açıdan iyi bir ürün ama V5500 kesinlikle bir gömlek üstte.
  • 7404 fiyat performans diyorsunuz ama aralarında 50-60 lira falan var.
  • Öncelikle Sony 40" Philips 42".

Bana sorsan her halukarda V5500 alırım ama sen Philips'in şeklini şemalini vs. daha çok beğenebilirsin çünkü bu tip konularda insanların neye öncelik verdiği çok değişken. Ben hiçbir özelliği olmasın sadece görüntüyü en net şekilde göstersin istiyorum, senin için ekranın 2" daha büyük olması veya Sony'e göre daha estetik bir kasaya sahip olması önemli olabilir bu yüzden bak incele, kendine göre karar ver.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.