Arkadaşlar bilginiz veya tecrübeniz varsa benimle paylaşın. İşin içinden çıkamadım. Ses sistemi alacağım ve Philips düşünüyorum ama A5.600 ile A3.600 arasında karar veremedim. Hangisi daha iyi, hangisini tavsiye edersiniz. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Hepinize şimdiden teşekkürler.
arkadaşım a 3600 kullanıyorum valla boyundan büyük işler yapıyor...
bence 15-20 milyon fazla verip 3600 al derim. + 3600 daha şık bir görünüme sahip hem uyduları hemde subwoofer olsun dizaynı 5600 e göre daha güzel .
fakat şunu söylemeliyim ki live 5.1 ses kartı ile kullanıyorum yüksek seste bassı yükselttiğim zaman uydular çatlak-patlak ses çıkarmaya başlıyor ama onu da bass rediction özelliği ile önleme özelliği var
5600 kullanmadığım için ses kalitelerini kıyaslayamam ama görünüşüne göre 3600 ufacık bir sistem olmasına rağmen çok kaliteli ses çıkartıyor
5600 u uyduları boyutuna göre 3600 u uydularına oranla herhalde daha iyi ses verir + derinlik filan...
sonuç olarak normal ama kaliteli ses + şık bir dizayn istersen 3600 yüksek ve kaliteli ses istersen 5600 tercih edilebiilr herhalde
teknik özelliklerini bilen arkadaşlar kıyaslasınlar ben 3600 tavsiye ederim
saygılar...
zaten yanlış karşılaştırma yapmışsın a3.600 hem fiyat hem boyut hem watt olarak a5.600 ün çok ötesinde bide biraz pahalı en son 350 milyon kdv dahildi fiyatı.bence a5.600 sana yeter.eğer seçimin philips olursa tabii...
cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim A5.600 aldım ilk izlenimim çok iyi. ayrıca atalayalper arkadaşım sanırım sen A3.610 dan bahsediyorsun. 350 milyon TL. fiyatı olan ve A5.600 den daha iyi olan o sistem. A3.600 değil yani.
birde bir sorum daha var winamp v5.1 sürümünü kullanıyorum müzik dinlerken media player daki gibi 6 höperlörden de ses alamıyorum.sadece önlerden ses geliyor.sizde de böyle bir sorun var mı? düzelebilir mi? ya da başka bi program önerebilir misiniz?
orcunece sistemin hayırlı olsun 5600 ü tercih etmenin sebebi neydi öğrenebilirmiyim performansını çok merak ediyorum kıyaslama şansın oldumu ?
saygılar...
teşekkür ederim meliksah16. Valla tercih ederken T5400, A3.600 ve A5.600 arasında kaldım. 200 Milyon TL. nin üzerine çıkmak istemiyordum.T5400 çıkış gücüyle bira geride kaldı.A3.600 için birkaç yerde daha uyduları cızırtı yapıyor diye duydum. Philipsin sitesinde A3.600 gözüküyor bile. Bende şansımı A5.600 den yana kullandım.Bu ilk günüm gece olduğu için sesi daha zorlayamadım ama ilk izlenimim çok iyi hem çok şık hemde kumandası ve kullanım kolaylığıyla creative fark atıyor. yarın sesi bi körükleyip sonucu burada yazarım. bu arada ses kartım nvidia (mcpt/2).çıkışlarda da bi sorun yaşamadım.
yanlış yazmışım Philips'in sitesinde A3.600 den eser yok demek istiyorum. adamlar artık desteklemiyor mu nedir?
birde bir sorum daha var winamp v5.1 sürümünü kullanıyorum müzik dinlerken media player daki gibi 6 höperlörden de ses alamıyorum.sadece önlerden ses geliyor.sizde de böyle bir sorun var mı? düzelebilir mi? ya da başka bi program önerebilir misiniz? <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Winamp > Options > Preferences > Output > DirectSound'un özelliklerine girin ve Primary Sound Driver yerine Ses kartı modelinizi seçin. Eğer Hardware Acceleration özelliği varsa onu da işaretleyin ve Apply'a basıp kapatın. Bir sonraki şarkıda 6 kanaldan ses alacaksınız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme