Audi A4 mü BMW 520 mi?
-
-
Kaç modeller ? İkisinin de sıfır olduğunu düşünürsek b9 kasa değiştirecek yakında bunu göz önünde bulundurun derim. Kalite olarak bmw, audi ve mercedesin yanına yaklaşamaz zaten. 520 A4 ten daha büyük bir araç avantaj olarak ve süspansiyon olarakta daha yumuşak. Ancak bagajdaki girintiler audiye göre eksisi. İlk aklıma gelenler bunlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pardon modelleri yazmayı unutmuşum.
BMW 2015-2016
Audi 2016-2018
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ikisi de güzel ama BMW'de 96 bin km'yi düşük km diye yazıyorlar a4'te o da yok paso 100 binde araçlara ben vermezdim bu paraları. araçların bozulduğundan kalitesiz olduğundan değil birincisi yollarımız berbat yürüyen kalmamıştır ikincisi insanımız özen göstermiyor eşeğe biner gibi biniyor ne araç olursa olsun. bakımları düzgün yapılmış mı nerede yapılmış hangi il yani İstanbul dışı biraz zor bu araçları bakımlı kullanan bulmak ya da yolları güzel ve dümdüz diye ondan Konya'da daha pahalı araçlar bir de nem yok çürümez diye. 2015 2016 bu tip araçlar için modelli kabul edilse bile çok elden ele gezen modeller mümkünse ilk ya da ikinci sahibinden almak daha iyi olur.
-
Yeni kasa olmasıyla, daha mantıklı motor seçenekleriyle benim tercihim kesinlikle A4 olur.
-
5 serisini 1.6 motorla almazdım,o yüzden A4
1.4 motorla bile alsanız en azından vag grubu,ki Audiyi kesinlikle Quattro alın derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim. Quattro olunca ya bütçeyi aşıyor ya da yüksek km almam gerekiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
uzun yol yapılıyorsa ve konfor önemli ise bmw, yakıt ve kıvraklık önemli ise a4
-
itibar gerekiyorsa 520, sade ama kaliteli bir tercih için a4
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X