Şimdi Ara

2260 TL Sapphire Radeon RX 6400 Pulse Gaming 4GB GDDR6 64 Bit Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.411
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2260 TL Sapphire Radeon RX 6400 Pulse Gaming 4GB GDDR6 64 Bit Ekran Kartı

https://www.amazon.com.tr/dp/B09YHFH2XK

• Günün fırsatı yazıyor ama birkaç gün daha sürer mi acaba ticari fatura olarak kestiricem onun içinde birkaç iş günü beklemek gerekiyormuş ayrıca lga775 li q9550 li eski kasa sistemde kullanicam randıman alırmiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • punkerem kullanıcısına yanıt

Tam performans için pcexpress 4.0 lazım hocam. Bu şekilde bir miktar performans eksik olur. Ancak 1050ti 2.el parasına bir tık daha iyisini alacaksınız.

• Aslında oyun için almicam hocam ps4 pro var daha sonra PS5 pro çıkınca ona geçerim diye düşünüyorum YouTube da 4k videolar da takılma yapıyor gt 710 kullanıyorum 8k tv ye geçtim hdmi 2.1 desteği de varmış fiyatta uygun olunca maksat PC nin performansi artsın.Bu arada bu indirim gün sonuna kadar mı vergisini alayım derken üründen olmayim 😆

• Bir adet evde kartsız yatan sistem için aldım, teşekkürler.

• RX550 de indirime girmiş fiyat fena değil, ikinci eline 1500 istiyorlar.

Sapphire RX 550 PULSE 128 Bit GDDR5 4 GB Ekran Kartı 1895 TL

• rx550 ye 100 tl bile vermem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nck06 kullanıcısına yanıt

6400 le farkları nelerdir hocam.

RX 550 :)) hiç bulaşmayın.

Corona - covid9 olmasa coktan çöp olması gereken bir karttı.

Zaten amac HDMI 2.1 ise yeni nesil bir şey alacaksınız mecburen :((

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Bu kartlar 3 sene önce çöptü :(( Genel olarak hiç almayın , aldırtmayın ve tavsiye etmeyin.

İkinci el 1050 ti (1.500 TL ) veya 1060 ( 1800 TL ) daha mantıklı.

2/3kat daha iyidirler.

Rx 570/580 suanda 1500/1800 TL

Bilginize.

2022 ilk ayların fiyatları 3 ay önce bitti.

• Ben dh den parca parca msi a520 anakart + r3 2200 ve 8+8 ddr4 3000 mhz ram ikinci el toplam 2000 TL ye topladim. Dogal hdmı 2.1 destegi var. Apu 128 bit oluyor ram mhz yüksek ise oyun performansı da basarılı. Codec destegi ve dx12 de var yanında multimedia için. ( eskiden bunu amd f2 7890k apu ile yapardık bilenler vardır )

• utanmasa 1050 ti ile aynı performansı verecek karta verilmez bu para. bir zamanlar gt 1030 furyası vardı biraz o seviyede bir kart şu anki piyasada. ancak ofisteki veya köydeki bir bilgisayara falan düşünülebilir.

6400 çok daha iyi hocam ben sadece fiyat son zamanların en düşüğü diye 550yi paylaştım. Bütçede sıkıntı yoksa tabiki 6400 ün mevcut fiyatı çok uygun.

• eg2077 E kullanıcısına yanıt

Ben kart çok iyi falan demedim 2260 TL Sapphire Radeon RX 6400 Pulse Gaming 4GB GDDR6 64 Bit Ekran Kartı Fiyat son zamanların en uygunu diye paylaştım. Sıfır ürün paylaşıyoruz ikinci el ürünlerle kıyas yapıyorsunuz, bu nasıl bir saçmalık? Lütfen bahsettiğiniz kartların sıfır fiyatlarını söyleyin öyle kıyas yapın. Herkes ikinci el almak zorunda değil 2260 TL Sapphire Radeon RX 6400 Pulse Gaming 4GB GDDR6 64 Bit Ekran Kartı  ikinci el patlamaya hazır bomba, hele ekran kartında tam bomba. Mining mi yapıldı nasıl kullanıldı belli değil.

• eg2077 E kullanıcısına yanıt

Lütfen insanlara ikinci el aldırtmayın, tavsiye etmeyin. Neticede ellerinde patlarsa zararını siz karşılamıyorsunuz 2260 TL Sapphire Radeon RX 6400 Pulse Gaming 4GB GDDR6 64 Bit Ekran Kartı 

Hocam birebir aynı işlemciyi kullanıyordum önceden, 4+4 dual channel 1333 mhz ram de vardı. 1050 gücünde 750 ti'da vardı ama 1080 60 sonrası oynatmıyordu sistem, ekran kartıyla kesin olarak ilgisi yok işlemciyle ilgili.
    Boşuna kart almayın kesin bilgi, platform değiştirmeden işlemci de yükseltemediğiniz için öyle gidecek.
    Bir edge tarayıcı deneyin belki işe yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vjdrsjejv -- 2 Kasım 2022; 10:53:58 >
    Bazı kartlar mininig olmaz.

Sıfır fiyat verirken de hiç bir zaman ( F/P ) yine rx 550 pek verilmiyor :))

Burada bir çok kombinasyon var ama RX 550 için siz yine de cok umutlu olmayın.

Ben ikinci el cok parca alıyorum , bozulacaksa bozulur hiç bir sorun yaşamadım. ( rx 460 - 1050 ti )

Rx 550 için aklınızda olsun diye TEKRAR yazayım. Tavsiye edilecek bir ekran kartı değil.

Arkadaş bu arada hdmı 2.1 özellikli bir şey bakıyormuş.

• vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    Arkadaş maalesef 775 soketin normal hızı sınırlarında :(( Hele ki ram düşükse windows performansı bile az oluyor. Ancak SSD ile günümüze yetecek bir hıza yaklaşır bu tarz 3 ' lü donanımlar.

Cache belleği yüksek Modlu XEON Cpu + OC ile belki bu dediğini çok az aşabilir ama yine de zahmetli işler :((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 2 Kasım 2022; 12:26:37 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.