Şimdi Ara

2260 TL Sapphire Radeon RX 6400 Pulse Gaming 4GB GDDR6 64 Bit Ekran Kartı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.411
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Siz ikinci el alıyorsunuz diye biz de almak zorunda mıyız? Karşınızdaki insanları anlamaya çalışsanız nasıl olur ?   Biz 1895 liralık karttan bahsediyoruz 1050ti diyorsunuz en uygunu 3665 TL

akakce.com
    GTX 1050 Ti Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/ekran-karti/geforce-gtx-1050-ti-grafik-karti,1,2.html
  • eg2077 E kullanıcısına yanıt

Ben arkadaşa kart falan tavsiye etmedim anlamamak için direniyorsunuz ya da gerçekten anlamıyorsunuz, fiyat son zamanların en uygunu diye başlık açmadım da buraya link bıraktım. Bu dünyada bir tek siz yaşamıyorsunuz 8 milyar insan var  Lütfen karşınızdaki insanları anlamak için biraz çaba sarf edin. Sıfır GT730 satılıyor hala piyasada ve en düşük fiyatı 1300 TL siz neyden bahsediyorsunuz ?

• nck06 kullanıcısına yanıt
    Saygılar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Neymiş , bakış açımız farklıymış.

Saygılar.

Yalan yanlış konuşmak, saçmalamak, her şeye itiraz etmek farklı bir bakış açısı olmuyor ne yazık ki. Şuraya bir link attık yazmadığın saçmalık kalmadı   SIFIR ekran kartı konuşuyoruz SIFIR SIFIR SIFIR anlatamadık ya  Hala RX 550 tavsiye edilecek kart değil diyor adam ya   Tavsiye edilenlerin parasını sen mi ödüyorsun   ben 100.000 liralık kart tavsiye ediyorum o zaman, hadi herkes alsın  

Haklısınız,

Cahillik bedava demek ki! Hiç kaçırmamış sıfır almışsınız :))

Sıfır 550 stoklarda kalmış mıdır ki? En az 3 yıldır üretimde olmaması gereken bir kart.

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt

Mesele üretim, stok vs. değil hocam, faturalı garantili ürün sonuçta. Arkadaşın canı sıkılmış millete salça oluyor   aynı fiyatlara sıfır gt730-gt1030 satılıyor. Arkadaş saplantı haline getirmiş, biz fiyat düşmüş diye link atıyoruz adam ikinci el kart alın diyor müthiş bir zeka yani   ikinci el de daha uyguna daha performanslı kartlar varsa almak isteyen alsın burası ikinci el tavsiye forumu değil ki. Sıcak fırsatlar forumunda ikinci el ürün linki paylaşan gördünüz mü  

Bilginiz yetersiz ve hala başkasından DESTEK alma pesindesiniz

Daha size ilk mesajda " rx 550 ' ye 100 TL bile vermem diyen üyenin " uyarısını hatırlatırım.

İkinci el rx 550 : 1500 TL diyorsunuz ama forumda garantili - faturalı RX5500XT zaten 2.000 TL

Bir de mining deyip savunma yapmışsınız , insanlar ikinci el ürün almasa bu site de en aktif olan bölüm neden var o zaman !? Her kart mining oluyor sanan letgo dan ürün alan alıcı profili sizin ki.

Rx 550 madem ucuz , açın sıcak fırsatlara konu da linç yiyin biz de seyredelim :))

Başkasına acıklama yaparak destek bulmana da gerek yok.

Hahahahahahha bilgimin yetersiz olduğuna da karar verdi kainatın en bilgili insanı   ne laftan anlamaz saygısız ipe sapa gelmez bir insanmışsın ya benim kimsenin desteğine ihtiyacım yok. Bana 1900 liraya SIFIR alınabilecek en iyi ekran kartını yaz şuraya da bilgini görelim. Adam ergen çıktı ya  

• Bu baslıgın amacı bu , kimse 1900 TL rx 550 TL almasın diye. Sen hala mining yapıyor sanıyorsun insanlar daha ben ne diyeyim.

@nck06

Ben öyle bir şey zannetmiyorum öyle bir şey de demedim anlama güçlüğü çeken ruh hastası saplantılı insan  İkinci el ekran kartı riskli geçmişte nasıl kullanıldığı belli değil dedim, herhangi bir model de belirtmedim "hala mining yapılıyor" falan demedim, ama sen öyle dedim say, benim yerime de düşün benim yerime de benimle kendi içinde tartış kendini haklı çıkar, kafana göre takıl   

Dur son kez büyük yazarak şansımı deneyeceğim bakalım anlayabiliyor musun "1500-2000 TL PARAMIZ VAR SIFIR EKRAN KARTI ALMAK İSTİYORUZ, BU PARALARA ŞU EKRAN KARTLARI VAR >>>GT730-GT740-GT1030-RX550 2GB-RX550 4GB<<<< HANGİSİNİ ALALIM ÜSTÜN ZEKALI, ÖZÜRSÜZ VE KUSURSUZ ARKADAŞIM"  

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.