Şimdi Ara

226BW Digital-Analog Farkı - Aralarında geçiş yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 226 BWyi hem PS3 hem PCile kullanmaktayım, Dolayısı ile PS3 e sadece HDMI-DVI kablo ile bağlayabiliyorum. PC yi ise analog ile kullanıyorum. monitörde bu iki birim arasında kabloları sökmeden nasıl geçiş yapabilirim? yani ikiside açıkken bir PC ekranına bir PS3 ekranına geçiş yapabilirmiyim? bU soru bir

ikinci sorum ise, yakıdnan bakmama rağmen, fontlarda renklerde DVI ile ANALOG arası farkı pek göremedim... benim mi gözler kötü yoksa aralrında o kadar büyük bi fark yokmu? aslıdna DVI takınca sanki biraz daha canlı gibi ama o piskolojikte olabilir die düşünmüyor değilim.. DVI analogdan çok daha iyi mi görüntü verir normalde?

(bu arada monitör Taş gibi , C panel diyip almayanlar çok büyük hata yapıyolar )

• Birinci sorunu bende olmadığı için cevaplayamam ama DVI ile VGA arasındaki fark çoğunlukla görülemeyecek kadar küçüktür. Yani aslında büyük bir fark yok. Olmuşken DVI olsun diyoruz sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazar

Birinci sorunu bende olmadığı için cevaplayamam ama DVI ile VGA arasındaki fark çoğunlukla görülemeyecek kadar küçüktür. Yani aslında büyük bir fark yok. Olmuşken DVI olsun diyoruz sadece.
    Ah iyi o zaman. çujnku ben piskopata bağlıyordum PS3 ten sök ona tak ondan sök ona tak kabloyu :P VGA PC de kalsın o zaman ama iki makinede açıkken geçiş yapmayı beceremiyorum source ye fln basıyorum olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MemoSoZ

Ah iyi o zaman. çujnku ben piskopata bağlıyordum PS3 ten sök ona tak ondan sök ona tak kabloyu :P VGA PC de kalsın o zaman ama iki makinede açıkken geçiş yapmayı beceremiyorum source ye fln basıyorum olmuyor

Alıntıları Göster
    Şahsen denemedim ama menüden source yi manual yapman gerekir diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: hakansinmec

Şahsen denemedim ama menüden source yi manual yapman gerekir diye düşünüyorum

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_12415979/tm.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: MemoSoZ

(bu arada monitör Taş gibi , C panel diyip almayanlar çok büyük hata yapıyolar )

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: freezzer

quote:

+1
    Bukalemun sağol Link için ama Zaten o başlıgı başından sonuna kadar takip etmişliğim vardır orada bu source değiştirme göremedim ben hiç.

hakansinmec kardeş source i manuel yaptım sonra değiştirdim olmamıştı sanırım ama bir daha denicem eve gidince. saol yorumun için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bukalemun sağol Link için ama Zaten o başlıgı başından sonuna kadar takip etmişliğim vardır orada bu source değiştirme göremedim ben hiç.

hakansinmec kardeş source i manuel yaptım sonra değiştirdim olmamıştı sanırım ama bir daha denicem eve gidince. saol yorumun için.

Alıntıları Göster
    MemoSoZ bu başliği açtiğin için tşklr bende bu sorunun cevabini ariyordum 226 bw alip hem pcde hemde pc kullanmak istiyorum başka bir ps 3 forumda bana söyle bir cevap verdiler dvi görüntüsü ile rgb arasında çok mu fark var resim eklelerseniz sevinirim ben de bu mönitörü 1 aya kadar alip ps 3 bağlmayi düşünuyorum eğer böyle bir olay varsa hem ps 3 hemde pc

quote:

monitörün iki çıkışı var rgb ve dvi . rgb yi pc ye dvi ps3 e taktım ve monitörün altında görünmiyecek bir yere diyazn edilmiş 4 çeşit tuş var , bu tüşlardan biri dvi dan rgb ye geçişi sağlıyor . böylece iki makinada açıkken ekrandan geçiş yapabiliyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: sekobaba

MemoSoZ bu başliği açtiğin için tşklr bende bu sorunun cevabini ariyordum 226 bw alip hem pcde hemde pc kullanmak istiyorum başka bir ps 3 forumda bana söyle bir cevap verdiler dvi görüntüsü ile rgb arasında çok mu fark var resim eklelerseniz sevinirim ben de bu mönitörü 1 aya kadar alip ps 3 bağlmayi düşünuyorum eğer böyle bir olay varsa hem ps 3 hemde pc

quote:

monitörün iki çıkışı var rgb ve dvi . rgb yi pc ye dvi ps3 e taktım ve monitörün altında görünmiyecek bir yere diyazn edilmiş 4 çeşit tuş var , bu tüşlardan biri dvi dan rgb ye geçişi sağlıyor . böylece iki makinada açıkken ekrandan geçiş yapabiliyorsun

Alıntıları Göster
    ben 2 pc yi 226bw c de kullanıdım

ve maaselef aralarında bariz fark var benim gözüme battı özellikle start ın olduğu taskbara bakıp aralarında geçiş yaptım ve farkı gördüm..

dvı dan muhakkak bağlayın..

bende hdmı la dvı arasındaki farkı merak ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 18 Mayıs 2007; 14:25:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0924579C4

ve maaselef aralarında bariz fark var benim gözüme battı özellikle start ın olduğu taskbara bakıp aralarında geçiş yaptım ve farkı gördüm..

Alıntıları Göster
    ama biz 2 pc kullanmayacağiz ps 3 ve pc
    pc çok kaliteli görüntü olmasi önemli değil ps 3 daha önemli

• quote:

ama biz 2 pc kullanmayacağiz ps 3 ve pc
    pc çok kaliteli görüntü olmasi önemli değil ps 3 daha önemli

Alıntıları Göster
    sekobaba eve gidince senin için PS3 ün DVI dan baglı resmini koyacam.muhteşem gorunuyor.

bu arada no fear arkadaşım birçok yerde DVI ile VGA arasında çok büyük bi fark olmadıgını okudum. çok denedim bi VGA bi DVI taktım ama çok fark anlayamıyorum DVI biraz daha parlak duruyor. keskinlik farkı göremedim.. sağlıklı olması için iki tane 226 BW yi bağlayıp yanyana bakmak lazım resimlerini fln çekmek lazım.

ben şu anda PS3 ü DVI dan bagladıgım için el mecbur VGA ile kullanıyorum 226 bw yi... renkleri kaçmış CRT monitrümden sonra cennet gibi gelior , yanyana duruyo şimdi iki monitör, dual display şeklinde- ikisinide tam beyaz yapıyorum, Biri KOSLA ile yıkanmış biri Kireçli suda 10000 kere yıkanmış gibi duruyor,büyük devrim oldu benim için bu LCD :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MemoSoZ -- 18 Mayıs 2007; 14:44:49 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nofear72

özellikle start ın olduğu taskbara bakıp aralarında geçiş yaptım ve farkı gördüm..

aralarında nasıl geçiş yaptın?

• quote:

sekobaba eve gidince senin için PS3 ün DVI dan baglı resmini koyacam.muhteşem gorunuyor.

bu arada no fear arkadaşım birçok yerde DVI ile VGA arasında çok büyük bi fark olmadıgını okudum. çok denedim bi VGA bi DVI taktım ama çok fark anlayamıyorum DVI biraz daha parlak duruyor. keskinlik farkı göremedim.. sağlıklı olması için iki tane 226 BW yi bağlayıp yanyana bakmak lazım resimlerini fln çekmek lazım.

ben şu anda PS3 ü DVI dan bagladıgım için el mecbur VGA ile kullanıyorum 226 bw yi... renkleri kaçmış CRT monitrümden sonra cennet gibi gelior , yanyana duruyo şimdi iki monitör, dual display şeklinde- ikisinide tam beyaz yapıyorum, Biri KOSLA ile yıkanmış biri Kireçli suda 10000 kere yıkanmış gibi duruyor,büyük devrim oldu benim için bu LCD :D

Alıntıları Göster
    quote:

resimlerini bekliyorum memosoz

dvi-hdmi çeviriciler kaç para nerden alabilirim ankarada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekobaba -- 18 Mayıs 2007; 14:58:21 >

• quote:

quote:

resimlerini bekliyorum memosoz

dvi-hdmi çeviriciler kaç para nerden alabilirim ankarada

Alıntıları Göster
    keşke aralarındaki farkı gösterebilseydim ama artık maalesef..

video işleri yaptığımız için bizim için görüntü önemli ve anolog bağlantıda göze contrast ve netlik eksikliği göze batıyo..

arlarında geçiş yapmak için source tuşu var monitörde ona basınca geçiyorsun....

• quote:

keşke aralarındaki farkı gösterebilseydim ama artık maalesef..

video işleri yaptığımız için bizim için görüntü önemli ve anolog bağlantıda göze contrast ve netlik eksikliği göze batıyo..

arlarında geçiş yapmak için source tuşu var monitörde ona basınca geçiyorsun....

Alıntıları Göster
    yaaa ben neden geçemedim source tuşuna basınca yaw : ))))) ben beceriksizim sanırım. mantıklı düşününce zaten olması lazım öyle...

peki şu şekilde test edebilirmiyim acaba no fear, hem DVI hem analog ikisinide ekran kartıma bagliyim aynı anda, çift goruntu yapim, sonra source düğmesi ile bi ona bi buna geçim belki o zamnan görürüm farkı ama contrast farkı biraz oluyor da netlikte ben çok bişey değiştiğini görmedim.

bende iç mimarım bu arada, max te falan sürekli çizim yaparım, renk kaliteleri falan hep önemlidir, DVI i PS3 e ayırdıgım için Analog kullanmak içidme hep bi uhde bırakıyor : ))) olmadı çok gaza gelirsem gider iki DVI i bire çeviren kablo alırım onunla hem PS3 ü hem PC yi bağlarım

SEKOBABA uç çeviriciyi 12 ytl ye aldım ben (DVI kablosu zaten kutudan çıktı, ama ben kutu glemeden aldıgım için boşuna bide DVI kablosuna 12 ytl verdim

• quote:

yaaa ben neden geçemedim source tuşuna basınca yaw : ))))) ben beceriksizim sanırım. mantıklı düşününce zaten olması lazım öyle...

peki şu şekilde test edebilirmiyim acaba no fear, hem DVI hem analog ikisinide ekran kartıma bagliyim aynı anda, çift goruntu yapim, sonra source düğmesi ile bi ona bi buna geçim belki o zamnan görürüm farkı ama contrast farkı biraz oluyor da netlikte ben çok bişey değiştiğini görmedim.

bende iç mimarım bu arada, max te falan sürekli çizim yaparım, renk kaliteleri falan hep önemlidir, DVI i PS3 e ayırdıgım için Analog kullanmak içidme hep bi uhde bırakıyor : ))) olmadı çok gaza gelirsem gider iki DVI i bire çeviren kablo alırım onunla hem PS3 ü hem PC yi bağlarım

SEKOBABA uç çeviriciyi 12 ytl ye aldım ben (DVI kablosu zaten kutudan çıktı, ama ben kutu glemeden aldıgım için boşuna bide DVI kablosuna 12 ytl verdim

Alıntıları Göster
    resim bekliyorum

• quote:

resim bekliyorum

Alıntıları Göster
    BUYUR SEKO BABA

• quote:

BUYUR SEKO BABA

Alıntıları Göster
    çok güzel bence bende alırım inş para biriktiriyorum resim eklediğin için çok tşklr ps 3 aynı zamanda alacağim biraz bütçe sarsilacak ama olsun unutmadan senin kaç pc var :) 3 tane gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekobaba -- 18 Mayıs 2007; 19:38:10 >

• quote:

çok güzel bence bende alırım inş para biriktiriyorum resim eklediğin için çok tşklr ps 3 aynı zamanda alacağim biraz bütçe sarsilacak ama olsun unutmadan senin kaç pc var :) 3 tane gözüküyor

Alıntıları Göster
    4 tane var ikisi kurulu : ))) ben atmayı sevmem eskileri : )) yeniledikçe eskileride birikti .

PIII 800 P4 1.7 Amd 64 3000+ ve C2D olmak üzere :P sağda gördüğün monitör yeni PC nin 226 ile birlitke çift ekran kullanıyorum, PS3 açıkken o tarafta duruo msn fln : ))

• quote:

4 tane var ikisi kurulu : ))) ben atmayı sevmem eskileri : )) yeniledikçe eskileride birikti .

PIII 800 P4 1.7 Amd 64 3000+ ve C2D olmak üzere :P sağda gördüğün monitör yeni PC nin 226 ile birlitke çift ekran kullanıyorum, PS3 açıkken o tarafta duruo msn fln : ))

Alıntıları Göster
    ne güzel intternet cafe gibi 4 pc
    bende yeni sitem toplayacam bir ay içinde samsung 226 bw alacam monitör olarak
    sonrada ps 3 alıp kafam rahat kullanacam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.