Şimdi Ara

226cw'de sorun mu var acaba??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • samsung 22" 226cw monitörümde bir durum var ki, bir sorun mu yoksa
    normal bişey mi google sonuçlarına göre anlayamadım..

siyah ve beyaz görüntülerde monitörü bir miktar (40-50 derece kadar)
    sağa veya sola çevirdiğimde beyaz veya siyah görünmesi gereken görüntü
    sarı görünüyor.. ne yaptım ne ettiysem düzelmedi.. özellikle film
    izlerken rahatsız edici oluyor..

ne yapmalı? gidip değiştirmeli mi yoksa bu monitörlerin olayı budur
    deyip sineye mi çekmeli?

ekran kartı sapphire 4870, monitör dvi'dan bağlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyaanxx -- 27 Temmuz 2008; 17:01:13 >

• yok mudur bilen eden? backlight olayı olabilir mi acaba? çünkü sadece karanlık ortamda belli oluyor bu olay..
  • KARDEŞ SAMSUNG 226CW cffl arka aydınlatma yüzünden biraz açı sorunu var ama bukdr deişmez arka aydınlatma patlamış olabilir bir yerlerinden
    YÜZLERCE SATTIK AMA GERİ DÖNÜŞ 2 KERE OLDU TEKİNDE BÜYÜK DEDİLER TEKİNDEDE RENK LERİ FARKLIYMIŞ DİGER MONİTÖRLERDEN AMACI O ZATEN YÜZDE 97 RENK GERÇEKLİGİNE ULAŞAN TEK TN PANEL.
  • 4L1

bilgi için teşekkür ederim.. peki bu monitör sence sorunlu mu? değiştirmeli miyim yani, değiştiğinde çok bişey farkeder mi görüntüde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyaanxx -- 28 Temmuz 2008; 3:57:48 >
  • hocam selamlar.. bende 2 gün önce 226CW aldım.. şimdi senin sorunun üstüne bende ekranı siyah yaptım ve sağdan soldan baktım fakat sararma fln göremedim.. sağdan ve soldan bakınca görüntü çok hafif koyulaşıyor bu da genelde tüm monitörlerde olan bir şey. sararma sanırım oluyor ama bende en sağ ve en sol kenarlarda belli belirsiz oluyor.. resimde gördüğüm gibi ekranın yarısı sarı yarısı siyah gibi bir durum söz konusu değil.. kısacası beni rahatsız etmedi yani..
  • teşekkürler arkadaşlar, bize vatanın yolu göründü desenize
  • vatana gittim monitörü iade ettim. teknik serviste benim monitör haricinde test edilen diğer monitörde de aynı sorun çıkınca yetkili kişi "bu monitörde yeni teknoloji var, ondan böyle gösteriyor, monitörünüz sorunsuz" gibisinden bişeyler geveledi.. dedim al teknolojik monitörünü, bana 2232bw verin.. ellerinde yokmuş, 1-2 güne getirtecekler bakalım bu sefer ne olacak..

arkadaşlar size nacizane önerim bu aralar bostancı vatandan 226cw almayın, benim gibi boşu boşuna gerilmeyin
  • hocam walla birçok samsung'un sarı ekran ve blacklight problemi mevcuttur. ben monitörü aldım ve 50YTL'ye kalibrasyon yaptırıcam. kalibrasyon ayarı yapınca blacklight problemi ve sarı gölge olayı kalkıyor ve her monitör %100 gerçek renge ulaşıyor. 1 kere yaptırıyorsun sorunsuz kullanıyorsun ondan sonra!

226CW ile yeni panel kullanılmaya başlanmış durumda. CCFL özelliği sayesinde %97 oranında gerçek renklere sahip oluyorsun. o yüzden bunun vatan ya da başka bir bilgisayarcıyla alakası yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.