Şimdi Ara

22K Bilgisayar mühendisliği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
3
Favori
3.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alakasız olacak ama bir şey sorabilir miyim? TM sıralamanız kaç ve hiç edebiyat işaretlediniz mi?
  • 2011 - 2018 Devlet Bilgisayar Mühendisliklerini Excel de polinomsal trendine baktığımızda 2019 için ekteki gibi bir sonuç çıkıyor. (Tabi ki geçmiş gelecekte aynı trendde devam edecek diye bir kural yok, sadece tahmin açısından belki yardımcı olabilir)

22K Bilgisayar mühendisliği
  • 5kazaburak kullanıcısına yanıt
    Hayır hiç işaretlemedim matematik 34D 2Y tyt 87 EA 50k

• msorgucu M kullanıcısına yanıt
    İzmir'in daha yüksek olmasının bir sebebi olmalı ama bunu bulamadım herkes Gtü diyor

• 50günde5k kullanıcısına yanıt
    gelir ya bence gtü daha fazla yükselmez 32 33 en fazla olur

• avarel29 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • Up

• up

• Hocam Marmara çöp gerçekten öyle neden marmara istediğinizi bilmiyorum sebep istanbulsa gebze tekniğe tren yapıldı istanbulla direk bağlantısı var gebze tekniğe olan önyargıyı anlayamıyorum insanlarda puanım boşa gidecek korkusu var.Girin bakın gebze tekniğin son 5 yıldaki büyük yükselişine zaten ben bir 5 yıl daha sonra 15k nın altına düşeceğini düşünmüyorum.Gerçekten üst düzey bir akademik kadrosu var bence.Bana soracak olursanız sosyal hayatı biraz fazla önemsiyorsanız gtü sonra iyte yazın çünkü iyte izmire baya uzak ama çok sakin ve güzel bir kampüsü vardır.
  • byrelaks2 B kullanıcısına yanıt
    Marmara neden çöp açıklayabilir misiniz gtü sadece bu forumda popüler dışarda insanlar o ne diyor önyargı da bu baya etkili

Marmaranın berbat bir hazırlık eğitimi olduğunu duymuştum.Ayrıca kademik kadrosunu lisanslarını yüksek lisanslarını incelersen GTÜ nün çok büyük bir fark atacağını görürsün hocam.sıralamam 22k diyosun lütfen kendine yazık etme yalnızca popülariteye baktığını görüyorum
    www.gtu.edu.tr
    Gebze Teknik Üniversitesi
    http://www.gtu.edu.tr/kategori/98/12/display.aspx?languageId=1
    bu GTÜ nün akademisyenleri çoğunun yüksek lisansını doktorasını yurtdışından aldığını görebilirsin.

• Arkadaşlar herkese sevgiler,eşit ağırlık bölümünde 169 bin sıralamam var,istediğim bölüm geçen sene 204 bin ile kapatmış ve geçen seneye göre kontenjanı 2 kat artmış,girebilme şansım var mıdır sizce?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up

• Up

Hocam gtü geçen sene o kadar yükseldi puanlar yükseldiği için 22k yaptım sıralamamı değerlendirmek istiyorum doğal olarak gtü nun düşük olmasının bir nedeni olmalı bunu kimse söylemiyor

Marmara hangi anlamda çöp?
    Mezunları iş mi bulamıyor?
    Yeni açılmış bir bölüm eğitim standartları mı oturmamış?
    Müfredatı eski verilen dersler güncel mi değil?
    Akademik kadrosu mu zayıf?
    Öğrencileri mi kötü?
    Kampüsü mü işe yaramaz?
    Uluslar arası akreditasyonu mu yok?

İstersen cse.eng.marmara.edu.tr sayfasına bir gir, mezun görüşlerini oku, 1995'ten itibaren mezun olanların isimlerini Linkedin'de bir arat bak nerede çalışıyorlar, haberler sayfasında öğrencilerin katıldıkları yarışmalar ve aldıkları dereceleri değerlendir, müfredatına teknik seçmeli açılan derslerin güncelliğine, akademik kadronun eğitim geçmişine, araştırmalar sayfasında hocaların öğrencileri ile birlikte yaptıkları projelere bak, MÜDEK akreditasyonun ne işe yaradığını öğren, ondan sonra hala aklına yatmadıysa çöp dersin.

Bu arada asıl konuya da cevap vereyim, 22400 ile Marmara'ya girebilirsen gerçekten buna sevin.

• birolge B kullanıcısına yanıt
    Tam sınırda o yüzden gelmez iyte için ne diyorsunuz Gebze'den iyimi

Bilgisayar için İstanbul civarında kalmak avantaj. Staj ve iş bulma konusunda bağlantılarını daha rahat kurabilirsin. Eğitim olarak çok fark var diyemem.
  • Hacettepe Yapay Zeka mühendisliğini yazın geçin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.