Şimdi Ara

22K Bilgisayar mühendisliği (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
3
Favori
3.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben olsam kesinlikle GTÜ derdim çünkü önü çok açık bir üniversite.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an marmara bilgisayar mühendisliğinde okuyan biri olarak marmarayı öneririm. Hocalarımız gerçekten donanımlı ve bilgililer. Herhangi bir sorunumuz olduğunda bizlere yarımcı olmaya ve bizimle bire bir ilgilenmeye özen gösteriyorlar. Bölümün %100 ingilizce olması sana büyük katkı sağlayacaktır. Hocalarımız ingilizceyi gayet akıcı ve anlaşılır şekilde konuşuyorlar. Asistanlarımızın çoğu bilgi birikimi konusunda yeterli ve onlar da her zaman öğrencilere yardımcı olmaya çalışıyorlar. Bölümün sitesine girerek hocalarımızın ne kadar iyi yerlerden mezun olduklarını ve nerelerde yüksek lisanslarını yaptıklarını görebilirsin. Ders konusuna gelince bölüm dersleri biraz yoğun oluyor. Çoğu zaman verilen ödev ve projelerden başını kaldıramayacağın anlar olacak ama sene sonunda bunların sana ne kadar faydalı olduğunu ve seni ne kadar geliştirdiğini fark edeceksin.
  • Bölümün ağ sayfasına girildiğinde öğr.üyelerinin çoğunun yurt dışı deneyiminin olduğunun görebilirsiniz, bölüm en az bir AB projesini başarıyla tamamlamıştır, diğerlerinin de peşinde koşmaktadır, özellikle yapay öğrenme, imge işleme, örüntü tanıma, ağ kuramı ve paralel bilgi işleme konusunda güzel işler yapmaktayız ve deneyimli öğr.üyelerinin varlığını da eklemeden edemeyeceğim, dersler ödünsüz İngilizce veriliyor ve bence bu bir mühendis adayı için çok önemli bir ayrıntı, ayrıca proje ağırlıklı ve geniş kapsamlı anlatılan dersler her öğrenci için mükemmel bir şans.Ayrıca bölüm isteyen, yetenekli öğrencilere araştırma yapma şansı tanımaktadır , bunun sonucu olarak TÜBİTAK bitirme projesi yarışmalarında yalnız bu yıl bile bölge birinciliği ve ikinciliğininin bizim bölümün son sınıf öğrencilerindendir, bu güçlü özelliklere sahip bir bölüme nasıl çöp denebildiğine şaşırıyorum gerçekten ve bu aldatıcı ve gayri ahlakidir.Diğer bir yönden bakacak olursak Marmaranın İstanbulda olması ve bölümün göztepe yerleşkesinde bulunması sebebiyle çok fazla artısı var.Benim düşüncem fakültenin kadıköyde olması bir üniversite öğrencisinin sosyal yaşamı konusunda mükemmel imkanlar sunuyor.Son olarak İngilizce bölümümüz Mühendislik Fakültesi bünyesinde olup, Teknoloji Fakültesi altındaki Türkçe bölümle hiçbir ilgisi yoktur tercih döneminde kesinlikle bu ayrıntıya dikkat etmenizi öneririm.

Ayrıca mezunlarımızın tümünün sektörün güçlü şirketleri de içinde olmak üzere ar-ge merkezleri, bankacılık, telekom ve donanım ürünleri üreten (örn. PAVOTEK) şirketleri gibi çok değişik alanlarda iş bulmalarının yanısıra, akademik kariyer/lisans üstü çalışma yapmak isteyen arkadaşlar için, gerek Boğaziçi gerek İTÜ bizden yüksek oranda öğrenci alıyor ve çok memnunlar. Yurtdışında doktora yapanlar dışında, öğr.üyelerimiz arasında buralarda başarıyla doktorasını bitirip bizde çalışmayı tercih edenler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ea0 -- 22 Temmuz 2019; 11:45:18 >

• Akreditasyon olması iyi ama yılının kaliteyle alakası yok. O zaman 5 senelik anlaşma yapmış Atılım Üni veya Lefke hepsinden daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artyom A. C. -- 22 Temmuz 2019; 4:48:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byrelaks2 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba dostum "çöp" gibi bir yorum yapmışsın ama bunu neye dayandırarak yaptığını anlamadım. Gebze Teknikle ilgili iyi düşüncelerin olabilir ama kriterlerini bile doğru açıklamadan İstanbul'un saygın ve köklü üniversitelerinden biri olan Marmara Üniversitesine saygısızca bir yorum yapmışsın. Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği %100 İngilizce eğitim veren Marmara mühendislik'te en yüksek sıralamayla alan bölüm. Piyasa da iyi konumlara gelmiş bir çok mezununu görebilirsin. Kriterlerin iyi bir eğitim, saygın bir üniversite ve mühendisliği ingilizce olarak öğrenmekse Marmara bu konuda arkadaşın puanına yakın en iyi üniversite. Benden sana bir tavsiye insanlara yardımcı olmak istiyorsan bulunduğun kurumları övmeyi değil objektif olarak değendirebilmeyi kendine huy edin.
  • Merhaba ben Marmara Üniversitesi'nden bu ay mezun oldum. Sıralaman Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği'ne yakın gelme ihtimali yüksek. Diğer arkadaşların yazdıklarını okudum. Marmara ile ilgili bazı altı boş, kötü yorumlar gördüm. Bu yanlışlığı düzeltmek için yazıyorum. Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği %100 İngilizce ve kaliteli eğitim vermesi, prestijli bir üniversite olması nedeniyle sana tavsiye ederim. TÜBİTAK'ın düzenlemiş olduğu Bitirme Projeleri yarışmalarını incelersen İstanbul Bölge Yarışması'nda Birincilik ve İkincilik bizim bölüme ait olduğunu görüceksin. Aynı zamanda önceki senelerde de yine aynı ödülleri aldık.Ayrıca hocaları, hocaların yaptığı çalışmaları ve bölümümüzle ilgili tüm bilgileri aşağıdaki linklerde bulabilirsin.
    http://cse.eng.marmara.edu.tr/tr/http://cse.eng.marmara.edu.tr/neden-biz/http://cse.eng.marmara.edu.tr/ogrencilerimizin-buyuk-basarilari/

• byrelaks2 B kullanıcısına yanıt
    Bu kanıya nereden vardığınızı merak etmekteyim.
    İnsanları bu şekilde yönlendirmemelisiniz.
    Marmara çoğu yönden bir çok okulun önünde kalıyor. Yanlış bildiğiniz şeyler varsa düzeltebilirim.
  • sonuç?

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

o sene tam ctis yazmalık sıralamaymış.

• Cryptix Ph.D kullanıcısına yanıt

Zamanında iyiydi, evet. %50 önermiştim bir arkadaşa ki o 21 yılında

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

5.8k olsan 22'de ne yazardın

• Cryptix Ph.D kullanıcısına yanıt

Fikrim yok. Bilkent-ODTÜ olurdu ama o da Ankara'da kalmak istemek

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.