Sadece bilgisayar mühendisliği istiyorum en kötü Marmara gelir diyordum ama 22900 ile kapatmış benim sıralamam 22400, gelir mi gelmezse neresi gelir, iyte mi Gebze mı daha iyi, erken ama tavsiye lazım
Bu resim fikir verecektir bilg. müh. düşünen arkadaşlara.
Eğitim olarak iyte ve gtünün farkının olduğunu sanmıyorum.Konum olarak istanbulun dibinde olması, sanayinin içinde bir okul olması gibi nedenlerden dolayı gtü derim.
Up
38k icin varmi tavsiye ettiginiz okul
adımadım1A
kullanıcısına yanıt
Marmara teknoloji fakültesi bilgisayar mühendisliği olabilir
avarel29
kullanıcısına yanıt
bolumun turkce olmaai kotu degilmi
Eğitim olarak iyte ve gtünün farkının olduğunu sanmıyorum.Konum olarak istanbulun dibinde olması, sanayinin içinde bir okul olması gibi nedenlerden dolayı gtü derim.
Gebze ve İYTE'nin puanları her sene hızla artıyor. 5 sene sonra İTÜ'den sonra tercih edilecek üniversiteler arasına girecek bence. İyice araştır derim.
O sıralarda İngilizce bir vakiftansa orayı tercih ederdim şahsen
Up
GTÜ yü öneririm. 2.sınıfa geçtim eğer sorun varsa cevaplayabilirim. İyte ve Gtü arkadaşların söylediği gibi ivmesi yüksek olan okullar.
Hocam üni hakkında hiçbiir bilgim yok dersler hocalar hazırlık falan genel bir bilgi verir misniz
ztealth
kullanıcısına yanıt
Hocam 30k ile gtü gelir mi sence ?
quote:
Orijinalden alıntı: 50günde5k
Hocam 30k ile gtü gelir mi sence ?
sanmıyorum ama yine de şansını dene bence.
Bu resim fikir verecektir bilg. müh. düşünen arkadaşlara.
ztealth
kullanıcısına yanıt
Şu anda iyte ağır basıyor, ivmesi nedeniyle 22k gelir mi ona bile emin olamadım şuan 25k iyte. İzmir'de olması aklıma takılıyor Ne olursa olsun İstanbul bir adım önde çünkü
gebze teknik ve iyte eşit şartlarda ama gebzenin avantajı konum marmarayda açıldığı için artık ulaşım sıkıntısı kalmadı. Konum olarak iyteye göre çok iyi biryerde havalimanı olsun, tren garı, teknoparklar, bilişim vadisi, sanayi bir çok yere yakın.
İzmir'i cazip bulup İYTE yazmak hayatınızın hatası olur. İYTE İzmir'in köyünde desem yeridir. Servisle İzmir'e ulaşım en aşağı bir buçuk saat sürüyor. Çevredeki yurtlarda sürekli elektrik ve su kesintisi oluyor. Dolaşacak eğlenecek yer desen imkanlar çok kısıtlı. Kısacası aradığınız üniversite hayatını bulamayabilirsiniz.
arceon
kullanıcısına yanıt
Mezun olduktan sonra nasıldır stajda vs sıkıntı yaşar mıyım
Up
Gtu veya iyte oneririm hocam konum avantajindan gtu bir adim onde gibi