Şimdi Ara

23.000 TL'ye Kadar Araç Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

23.000 TL bütçem var, Otomatik vites araç almayı düşünüyorum. Kendim düşündüğüm araç modellerini aşağıya yazdım, siz hangi aracın otomatik vitesini önerirsiniz? İnanılmaz kararsız kaldım sizin düşüncelerinize ihtiyacım var.

VW POLO (2005 Üzeri)
    Peugeot 207
    Fiat Punto
    Suzuki Swift
    Citroen C4

Not: Sahibindeki ilanlar için 2000 TL aşağısını düşün indirirler genelde diyorlar siz buna katılıyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10URGFB -- 29 Ocak 2014; 12:07:15 >

• Arkadaşım 23 bin tl ye yeni kasa poloyu nasıl alacaksın?
  • pasa_ kullanıcısına yanıt
    Düzeltiyorum yeni kasa yazdım heyecandan :) Aşağıdaki kasalardan

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-toyota-plaza-otojen-den-volkswagen-polo-1.4-trendline-otomatik-147550443/detay
  • puntocular gelir birazdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçanBalık

puntocular gelir birazdan
    Otomatik Punto aklıma yattı

GP 2008 1.4 Fire Active Otomatik sizce nasıl tercih edilir mi? Fiyat olarak bütçeme uygun temiz araçlar mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10URGFB

Otomatik Punto aklıma yattı

GP 2008 1.4 Fire Active Otomatik sizce nasıl tercih edilir mi? Fiyat olarak bütçeme uygun temiz araçlar mevcut.

Alıntıları Göster
    Bende 207 takibindeyim ama bu aracın max 100.000km de dizeli için bütçe ne olur bilgim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: altanbilisim

Bende 207 takibindeyim ama bu aracın max 100.000km de dizeli için bütçe ne olur bilgim yok

Alıntıları Göster
    Az kilometreli olsun da model bence sonra gelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

:) :)
  • honda city kesinlikle başarııdır.otomatik şanzımanda bir numara japonlardır bilirsin.

vw polo da olablir.
  • quote:

gerçekten bu forumda bi VW ( jetta golf polo ) ve birde punto sevdası var her başlıkta araç arayana ikisinden biri öneriliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_zula -- 30 Ocak 2014; 20:47:10 >
  • 10URGFB kullanıcısına yanıt
    dizel ve benzinli ikisinide test ettim , puntonun 1.4 özellikle yokuşlarda bayılıyor mümkünse dizel bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_zula -- 30 Ocak 2014; 20:48:45 >
  • 90'lık dizel emotion veya dynamic Grande Punto.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10URGFB

Not: Sahibindeki ilanlar için 2000 TL aşağısını düşün indirirler genelde diyorlar siz buna katılıyor musunuz?

%10-15 esneme payı diyelim. 10 binlik aracı -2000 indirimle 8 bine alamazsın. 30 binlik aracı -3000 indirimle alabilirsin.
  • Mitsubishi colt amt.
    Punto da olabilir.
  • geniş bir aile değilseniz nissan micra? Milyonlarca kadının kullanımına dayanıyorsa sorunsuz olmalı herhal ?
  • İ20 ciddi ciddi arastiriyorum bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: chessmania

İ20 ciddi ciddi arastiriyorum bende
    Ford fusion olabilir
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Smh08

quote:

Alıntıları Göster
    VW POLO

• punto t jet piyasasini bilmiyorum ancak puntolar icinde en hosuma gideni polo boş o yuzddn bakmazdim ve swift kesinlikle tavsiyem birde mitsubsh colt bakin bu 3 une o kriterlere gore sasmayn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.