Şimdi Ara

23-25bin arası tercihler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2008 model manuel jazz 60000 km de bakımlıs hasarsız bir araç ve 2010 model colt amt (20000km )arasında kaldım.
    colt ta 2 parça boya var.

her iki aracın da ederi nedir? siz hangisini tercih ederdiniz.

otomatik hanımın kullanımı için daha iyi olacak ama cvt temiz bir araba bulamıyorum bu fiyatlara.

• quote:

Orijinalden alıntı: mersahin

merhaba,

2008 model manuel jazz 60000 km de bakımlıs hasarsız bir araç ve 2010 model colt amt (20000km )arasında kaldım.

otomatik hanımın kullanımı için daha iyi olacak ama cvt temiz bir araba bulamıyorum bu fiyatlara.

jazz güzel araç ve otomatik viteste en iyisi tabiki honda. Kazasız 2008 model 50-70bin km arasında olanlar 24-25 arası değişiyor. İyi bir araç iyi bir pazarlıkla 24,500'e alınır. (sahibindende fiyatlar uçuyor biraz)
    Colt hakkında çok bilgim yok ancak her durumda jazz derim ben. Daha sonraki satışınızda ve şanzıman vs sorunları çıkarma açısından honda tercih edilir. Ayrıca bagaj kısmı biraz farklı olsa da city de öneririm. Şekli kötü değil ancak tuhaf. Biraz zor alışılıyor. Kullanımı rahatlığı fiyatına göre çok iyi. Jazz ların sedanı. ancak tipi konusundan jazzdan 2-3 bin daha ucuza alınır.

• quote:

Orijinalden alıntı: mgokhan1985

quote:

merhaba,

jazz güzel araç ve otomatik viteste en iyisi tabiki honda. Kazasız 2008 model 50-70bin km arasında olanlar 24-25 arası değişiyor. İyi bir araç iyi bir pazarlıkla 24,500'e alınır. (sahibindende fiyatlar uçuyor biraz)
    Colt hakkında çok bilgim yok ancak her durumda jazz derim ben. Daha sonraki satışınızda ve şanzıman vs sorunları çıkarma açısından honda tercih edilir. Ayrıca bagaj kısmı biraz farklı olsa da city de öneririm. Şekli kötü değil ancak tuhaf. Biraz zor alışılıyor. Kullanımı rahatlığı fiyatına göre çok iyi. Jazz ların sedanı. ancak tipi konusundan jazzdan 2-3 bin daha ucuza alınır.

honda'nın otomatik vitesleri sorunsuzdur.Birazda şans işi tabikide.Tercihim jazz'dan yana olurdu..

• Otomatik jazz in temiz olanini 24 e bulsam alicam ama manuel jazz i bile o fiyata zor buldum. Colt un amt si de cvt kadar sorunsuz diye okudum sadece hill holder olmadigindan rampada geri kacirir. Arac ici kalite ve ses yalitimi vs jazz da daha ust seviyede gibi duruyor. Kararsizim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok mu bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar. biran önce de aracı almam lazım bazı nedenlerden dolayı.
  • quote:

yok mu bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar. biran önce de aracı almam lazım bazı nedenlerden dolayı.

Bulunduğun şehir neresi bilmiyorum ama sahibindende 2-2,5 bin fazla yazanlar çok. Alırken dikkatli olursan kolay ve iyi incelersen düzgün bir jazz ı 24-24,5'a alırsın derim ben.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-tam-otomatik-siyah-jazz-sport-109868202/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2008-jazz-1.4-sport-f1-otomatik-vites-servis-bakimli-115948525/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-tuplu,triptonik-fi-sanzuman-dusuk-fiyata-az-yakit-113815635/detay/

(araçlarla bağlantım yok sadece temiz olduğunu iddaa edenleri buldum)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS İLK 30.000
    geçen ay açıldı
    Sıralama 17 bin gelir mi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.