Bu konuda 3-4 günde bir ilerlememi ve deneme netlerimin istatiklerini paylaşıcam sizde paylaşın ve konuşalım |
Yks Benimle Hazırlan Hedef 20-40 bin arası
-
-
Şuanki ders programım budur tatilin sonuna kadar böyle ilerleyeceğim yaklaşık 10-14 günlük diyebilirim açık maviler okul saatleri öğleden sonramız sözel dersler olduğu için soru çözüyorum ayrıca tatildede o açık mavilerde istediğim dersi çalışmayı düşünüyorum zaten cumartesi ,pazar, pazartesi ,salı , çarşamba günleri babam zeytinliğe götürüyor o yüzden akşam çalışabilirim gibi yorumlarınızı bekliyorum forumda yeniyim
-
sabah 8den akşam 24e kadar sadece 2 saat mola var seçil ben dayanamıyorum
-
saçma
-
hoca samimi söylüyorum bak manyak olursun live the space leave the room biraz nefes al toprağa bas böyle hayat geçmez.
-
Bune olm -
Fantezi yapma
-
Programın sürekliliği yok ders dağılımı çok karışık bir dersten diğerine geçince diğerini unutursun şahsi tavsiyem okul dersleri ile programı paralel yapman ama ders sayısını az tutman -
Seçil abartma -
deraneye yazılmakla çok büyük hata yapmışsın bu ;1.
onun yerine youtube pre ile eksiklerini fevkalede tamamlıyabilirdin. ayrıca git gel dersane bir sürü vakit kaybı, üstüne üstlük dersanede karşı cinslerle aklınızın karışma ihtimali(dersaneye gelen öğrenciler çok afilli ler) de cabası. e malum sene ders çalışıp aklını bulandırmama senesi.
hem tyt hem ayt aynı gün içinde çalışarak çorba olursun. tyt yi artık biraz hızlanıp bu ay bitirmeye gayret etsen iyi olur. az ufak tefek eksiklerin kalınca tyt de, o eksikleri denemelerde açığa çıkan konular olarak kısa kısa video izliyerek kapatabilirsin.
tyt garip bir bilgi sarmalı. bir tarafını(mesela fiziği tam oturtayım derken) bir bakmışsın türkçeden fazla eksik gelmeye başlamış. hangi taşı yerine oturtsan karşıdan bir eksik konun çıkar. tyt de bu dönemde asla tam fullemeye çalışmayın, en büyük hatanız olur. konuları ve hakimiyeti %85-90 a getirip salın yakasını gitsin. buda: 2
asıl önemli olan ayt. anlıyarak en detaylı şekilde başdan savmadan ayt çalışın. şimdiden başarılar dilerim.
tyt denemelerinde kaçar ortalama net yapıyorsunuz. 80 mi 90 mı 95 mi.
-
yazınki denemelerimin ortalaması şuanda zor sınavlarda 70 lere düşüyorum ama aktif olarak 80 lerde yapıyorum 1 aralığa kadar tyt konularımı bitirmek istiyorum şuanlık mat bitti , geometri yarı yarıya , fizik bitti , biyoloji yarı yarıya, kimya çeyreği bitti , türkçe çeyreği bitti aralığa kadar çok çalışıp sonra ayt fokuslanıp tytyi haftalık 5-10 saata düşürmek istiyorum
Dershaneye gitme sebebim burs almış olmam %85 civarı denemeler ve rehberlik için gidiyorum ,tyt fen içinde
-
Konularımı bitirebilsem ayt kısmında okulla paralel gitmek asıl amacım
-
Dersanenin bana tek faydası manita yapıp 1 sene sevişmek oldu pişman değilim
-
sonuç ne oldu ya. kaç k geldi yks de. 1 atışta her ikisinide tutturmuş olma ihtimalin milyonda bir den bile az.
-
95k yaptım makine müh okuyorum 1. olsam yine makine yazacaktım Çalışsam daha yüksek gelir miydi gelirdi 50kya girerdim en kötü ama bir şey ifade etmiyor bölümün içine girince 300kya okuyan adamla bir farkın olmadığını anlıyorsun istediğin bölümü okuyorsan yks ile uğraşmak anlamsız. Yks'nin anlamlı olan tek kısmı lise müfredatını iyi öğrenmek ve istediğin bölümü çok da kötü olmayan bir yerde kazanıp okuyabilmek. 3-4 kere mezuna kalanlar tıp falan istemiyorsa hayatının hatasını yapıyor.
-
bir kere en baştan hedef belirlerken hata yapmışsın, 20-40 bin arası hedef olmaz. 20 binle seçeneklerin bambaşka 40 binle bambaşka olucaktır.
-
buna katılmıyorum istediğim 3-4 bölüm var ve bunlar birkaç üniversitede sıralaması en kötü olan 40 bin en iyi olan 20 bin
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X