Şimdi Ara

23-28 bin liraya ne önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaslar ben 23-28 bin liraya bi araç düşünüyorum. Sizce hangi aracı almalıyım?
    Aklımdaki araçlar
    -ford fiesta
    -opel corsa
    -toyota corolla
    -hyundai getz
    -golf 4

sebebinide yazarsanız sevinirim. şimdiden tşk ederim.

• Fiesta tabiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam bu seçenekler arasında ilk olarak fiesta sonra ise corsa bakardım. Bunlara bakmamın sebebi senin fiyat aralığında temizlerinin bulunabilir olmaları. Corolla ve golf bakmazdım çünkü hem çok eski hem de çok yıpranmışlarına o fiyatları istiyorlar malesef. Getz ise oldum olası bana uzak gelmiştir. Yol tutuşu, parça kalitesi ve tipi beni pek memnun etmiyor.

• https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-1.5-amt-instyle-110-bg-full-arac-engin-bey%2Ce-opsiyonlanmistir-470821852/detay

satılmış ama örnek olarak atayım dedim.
    nadir gelen en fulleri, 6airbag, esp, 6ileri getrag yarı otomatik, 110hp beygirlik tsi killer
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-honda-acil-satilik-474309755/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekiRoRo -- 27 Ağustos 2017; 2:18:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sybayse -- 8 Eylül 2017; 16:53:4 >
  • Golf 4 1.9 TDi Variant bulabilirsiniz.

• Clio, Corsa, Fiesta, Colt. Sıralamam bu. Lpg'li ve temiz bulursan kaçırma al bence.
  • rahatlıkla dizel clio bulabilirsin o fiyatlara

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.