23 adet lisanslı yazılım ücretsiz veriliyor. https://www.aomeitech.com/partners/biggest-christmas-carnival-giveaway-8915.html < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnternetten Cız -- 24 Aralık 2022; 20:17:34 > |
23 Adet Ücretsiz Lisanslı Yazılım (Bitti)
-
-
Ashampoo hala ölmedi mi vay arkadaş 😅
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Görünce aynı cümle birebir geçti aklımdan
Not: Bir tanesi maille üyelik istiyor...
Ek: Bazı lisanların aktivasyon süresi çok kısa ve/veya lisans süresi kısıtlı. 2 hafta içerisinde aktivasyon isteyebilirler. İndirince dosyaları açıp bir inceleyin işinize yarayacak olanlara.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massacrer -- 16 Aralık 2022; 0:39:59 > -
Bir tanesini indirip inceledim 6 ay lisans süresi veriyor. Lisansı indirdikten sonra belli bir tarihe kadar aktive edilmesi gerekiyor. Dikkatimi çeken tarafı 6 ay sonra güncelleme verilmeyeceğini fakat kullanmaya devam edilebileceğini belirtmişler.
-
Teşekkürler paylaşım için.
Teamviewer çok pahalı. Anydesk ücretli oldu, Ammyy vb. programlar kullanışsız.
- Anydesk aylık 13 usd'dan başlıyor.
- Ammyy kullanışsız virüs olarak algılıyor. Belki gerçekten öyle. 34 usd
- Teamviewer aylık 10 euro'da başlıyor.
Anyviewer denemeye değer. AnyViewer Professional 1-Year Activation code
-
Amacınız sadece mobil cihazınızla bilgisayarınızı kontrol edebilmekse Google Uzaktan Masaüstü iyi iş başarıyor diyebilirim. :)
-
Teşekkürler. Bu arada arkadaşın yorumu üzerine aklıma geldi, Android için SMS eşitlemesi(sync) yapan(WhatsApp web gibi kullanabileceğimiz) güvenli bir uygulama var mı?
-
Google mesajlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bu SwifDoo Pdf dönüştürü güzel bişeye benziyor.
Yalnız şu kodu giremiyorum. 6 aylık geçeri kod "m-swifdoo-vip" olarak geliyor ama Invalid redeem code. Please make sure the code is correct and retry. hatası veriyor.
Becerebilen var mı?
-
-
SwifDoo Pdf kurulumunu bende denedim 6 aylık ücretsiz lisans @sarkat arkadaşın karşılaştığı aynı hatayı veriyor sanırım iptal etmişler
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ashampoo hala ölmedi mi vay arkadaş 😅
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X