Şimdi Ara

23' Monitor sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

23" SAMSUNG SyncMaster 2233SN monitörüm var.
    monitörüm her çözünürlüğü desteklemiyor, "önerilen çözünürlük 1920*1080 " diye bir hata çıkıyor ve 1 dk sonra da ekran kararıyor.. monitörü açıp kapatmam gerekiyor düzelmesi için, eğer çöünürlük düzeltilmemişse 1 dk sonra bir daha kararıyor..
    eski oyunları da seven biri olarak sevdiğim hiç bir oyunu oynuyamıyorum artık.

acaba bu monitörden mi kaynaklanıyor, yoksa ekran kartının da etkisi olabilirmi.. bu beladan kurtulmanın bir yolu varmıdır.
    verdiğiniz cevaplara şimdiden teşekkür ederim.

İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TariX -- 23 Haziran 2010; 10:48:17 >

• Ekran kartınız nedir? Zaten monitörünüzü önerilen çözünürlükte kullanmazsanız görüntü bulanık gözükür. Onun için ekran kartınızın sürücünü güncel değilse güncelleyip öyle deneyin eğer güncelse muhtemelen 1920*1080 çözünürlüğü desteklemiyordur...
  • ekran kartım;

ATI Radeon HD 3400 Series

bulanık olması sorun değil, mesela 1024*768 çözünürlükte sims 2 bile oynuyamıyorum.
  • 1920*1080 çözünürlükte masaüstüne bir sıkıntınız yoksa, oyun çözünürlüğünü oyunun içinden de halledebilirsiniz. İkincisi Samsung lcd'ler 1366*768 çözünürlüğü destekler onu deneyiniz birde...
  • bazı oyunlarda çözünürlük değiştirilmiyor, ekran kartımın çok da iyi olmamasından dolayı oyunları 1440 * 900 çözünürlükte oynuyorum.. ama eski oyun ların bir kısmında çözünürlük değiştirlemiyebiliyor " bkz: sims complete edition " aklıma gelmeyen bir çok oyun var böyle..

monitörün o hatayı vermesini engelleme gibi bir işlem söz konusu olabilirmi ?

ayrıca masaüstünde iken çözünürlüğümle ilgili bir sorunum yok, sadece oyunlarda yaşıyorum bu sorunları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TariX -- 23 Haziran 2010; 11:27:16 >
  • Maalesef. Ekrana firmware atamayacağına göre değiştirmen de söz konusu değildir bence...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.