Şimdi Ara

23 Ocak 2016 Direksiyon sınavı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sınavdan sonra burada toplanıyoruz
    Edit: Son 1 saat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• No panic Relax olalım ben de giricem ilk girişim basarılar herkese

• Arabaya binmeden önce kaputu açtırdı sorular sordu bir kaçını bilemedim neyse lastikleri kontrol ettikten sonra arabaya bindinm aynaları kontrol ettim kemerimi bağladım hazırım dedim başladım max hızım 20 30 km arasındaydı kavşaklarda sinyallerimi atlamadan devam ettim yoluma ani duruş yapıcaz dedi 30 km ye çık dedi çıktım aniden durdum biraz daha sert durabilirdin vs vs dedi herneyse yokuşa geldik sıfır kaydırmayla kaldırdım el frensiz son olarak park a geldik tek seferde parkımı tamamladım başladığımız yere döndüğümüzde biraz sohbet ettik geçttimmi hocam dedim akşam öğrenirsin dedi peki dedim ama benim görüşürümü sorarsan da iyiydin dedi akşam bakalım son dakika golü olmasında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rosely12

Arabaya binmeden önce kaputu açtırdı sorular sordu bir kaçını bilemedim neyse lastikleri kontrol ettikten sonra arabaya bindinm aynaları kontrol ettim kemerimi bağladım hazırım dedim başladım max hızım 20 30 km arasındaydı kavşaklarda sinyallerimi atlamadan devam ettim yoluma ani duruş yapıcaz dedi 30 km ye çık dedi çıktım aniden durdum biraz daha sert durabilirdin vs vs dedi herneyse yokuşa geldik sıfır kaydırmayla kaldırdım el frensiz son olarak park a geldik tek seferde parkımı tamamladım başladığımız yere döndüğümüzde biraz sohbet ettik geçttimmi hocam dedim akşam öğrenirsin dedi peki dedim ama benim görüşürümü sorarsan da iyiydin dedi akşam bakalım son dakika golü olmasında.

motordan ne sordu? yağ su akü falan mi?

• Yağ koyma yeri nerede cam suyu koyma yeri nerde karbüratör nerede falan ded

• Yağ koyma yeri nerede cam suyu koyma yeri nerde karbüratör nerede falan ded

• Komisyon bayağı iyiydi yol bitmesin istedim gayet rahat kullandım bayan hocayka bayağı muhabbet kurduk bakalım aksam görücez sonucu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vizyondakiler 22 Temmuz 2011
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence tamamen komisyonla alakalı bazı komisyonlar çok iyi oluyor rahatlatıyor seni bazıları da ortamı germek için elinden geleni yapıyor.
  • Kursla konustum geçmişim ben arkadaşlar şükür tek seferde hallettim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de sınavdan geldim çok iyi geçti. park güzeldi, geriye kaydırma falan da yapmadım on numara sohbet ede ede bitirdik parkuru. Hadi geçmiş olsun dedi komisyon. geçeceğimi düşünüyorum ama son dk sürprizi olmazsa. az sonra öğreniriz.
  • Geçmişim arkadaşlar umarım hepiniz geçmişsinizdir
  • Ve beklenen haberi aldım, sınavı geçtim. Darısı herkesin başına
  • Arkadaslar acaba Ankara'da giren varmı?

• Geçmişim 2 haftaya sertifika çıkacakmış

• Yarın sabah giricem komisyondakiler iyi niyetli insanlar olur inşallah

• herşey güzel giderken

sol yolda 1. geri 25 metre gidişi hallettim

sonra ilerden dönüp sağ yoldan birkez daha yaptılar yok önceki yerde olmuyormuş burada olacakmış sonra yola taştım kaldım kursda hiç hata yapmadığım şeydi birde <
    benden önce 10 kişi girmiş nerede yapılacağını bilmiyor mu bu komisyon biliyor , hata yapsında bir daha girsin bizde paramıza bakalım derdindeler .

çakallar aralarında anlaşmış herhalde . rant kapısı

tek yokuş kalkışı ve kavşak dönüşü kalmıştı peh.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 25 Ocak 2016; 2:21:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.