Şimdi Ara

23 olmak üzereyim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yurt disinda olsan guzel yas ama Turkiyede en berbat yaslar. Bu yasta olanlar ya yeni mezun issizler, ya 3 kurusa is bulmus karnini zor doyuranlar yada boyle hayatin Allah belasini versin diyip askere gidenlerden olusur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Niye gitmedin amaç neydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen ay 24 oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: FollowTheLight

geçen ay 24 oldum

23 yaş nasıl geçti hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • deliratio kullanıcısına yanıt

hocam ne önerirsiniz 23 yaşındaki birine

• quote:

Orijinalden alıntı: hayvan7652

hocam ne önerirsiniz 23 yaşındaki birine

Bence yanlış kişiye sordun hocam

22 ve öncesiyle aynı

Basit olmadığı için değerli hocam zaten, neden başkalarıyla sidik yarıştırasın ki? Kendini geliştirmek,çok iyi yerlere gelmek neden başkalarıyla kendini kıyaslama veya onlara efendilik taslama olsun? Böyle düşünme bence, geleceğin adına atacağın her 1 adım sana misliyle geri dönecek unutma derim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SamRhyme

Basit olmadığı için değerli hocam zaten, neden başkalarıyla sidik yarıştırasın ki? Kendini geliştirmek,çok iyi yerlere gelmek neden başkalarıyla kendini kıyaslama veya onlara efendilik taslama olsun? Böyle düşünme bence, geleceğin adına atacağın her 1 adım sana misliyle geri dönecek unutma derim.
    Hocam ömrümün sonuna kadar kitap okusam sonra da bildiklerimle ölüp gitsem anlamlı olur mu sence? Ya da çok iyi bir müzisyen olsam, bestelerimi millete sunmak yerine kendi başıma çalıp dursam sonra ölsem gitsem anlamı olur mu?

Kendini geliştirmek hep başkalarına göre yapılan bir şey. Elalemi hesaba katmadan kendini geliştirmenin bir anlamı yok.

Bir sofra düşün, sana isteyeceğin her yemek için malzeme veriyorlar sence biraz uğraşıp hazırlayıp istediğin her yemeği yemek başkalarını hesaba katmak mıdır? Veya senin için hazırlık yaptıktan sonra yemek zaman kaybı mıdır? Tamamen saygıyla karşılıyorum fikirini ama bence yanlış bir düşüncedesin hatta dediğin gibi olsa bile bildiklerinle ölsen bile yine kendi yararına bir şey yapmış olacaksın çünkü güzel anılacaksın bu dediğim başkalarını düşünmek değil karıştırma lütfen.
    Güzel niyetlerim seninle dostum ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SamRhyme -- 23 Haziran 2022; 19:53:0 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.