< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Olma dostum, sen de herkes gibi olma. Bu konudan dert yanan çok arkadaş var forumda diğerlerine de belirttiğim gibi yalnızlaşman belki de senin için daha iyi, hayırlısı olan.
Hem herkes gibi olup ne yapacaksın, boşver. Zamanını madem yalnız geçiriyorsun ozaman tüm vaktini kendine yatırım yapmakla harca, kendini bir alanda mükemmelleştirene kadar ilerle, kendin gez, kendin dolaş, kendine ne kadar çok vakit ayırıp emek harcarsan göreceksin ki bu ruh halinden farkında olmadan çıkacaksın. Sağlıcakla kal, tüm iyi niyetlerim senin ile. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hayatta keyif aldigin bisey varmı örnek hobi tarzı spor film otomobil motosiklet vs gibi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
erkeklerin yüzde 80i yıkık omg trde bu oran belki yüzde 90 hemen herkes sen gibi yani |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
gel kardeş sana yazılım öğreteyim bir şeyler üretirsen mutlu olursun depresyonun geçer |
Tipsiz+çirkin+asosyal+sosyal fobili olunca hayat cehennem oluyor resmen ve zaten iyi bir hayatım olsaydı bu forumda takılmazdım. |
23 yaş gerçekten efsane bir dönem. 23 yaşından 26 yaşına gelmem 3 ay falan sürdü heralde :D Keşke o günlere geri dönebilseydim. |
23 çok güzel yaş derler |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |