< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
go to doctor |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yetersizim hala 25 barfiks rekorumu aşamadım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
100000003738228 kere blocklayıp kaldırdı merak ediyor mesajlarımı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benim böyle söylemlerim olmadı ki < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Her yere aynı şeyleri yazıp duruyorsun başka argümanın da yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3ACCB94EC -- 23 Ocak 2025; 13:58:46 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ağa ben bir şey yazdıysam onu altını doldurum. Çok genel konuşuyorsun. GYM E gitmenin ödülü = aldığın kıyafetin üstüne oturması Jocko dediğin adam disiplinli kişisel disiplini empoze eder. Türkiye deki ismiyle SAT, ABD de SEAL biriminde çalışmış adam. 10 yıldır DGS kazanamamış adamsın, kişisel disiplinin yok. senle bu mevzuları zamanında çok konuştuk gram ilerleme yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Jocko ile redpill ne alaka < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Teddy_ -- 23 Ocak 2025; 14:1:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3ACCB94EC -- 23 Ocak 2025; 14:5:18 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
zero çok marjinalsin yha |