Şimdi Ara

23' veya üstü Max 600 TL Oyun Monitoru Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ayın 5inde vatancomputerdan monitor alıcam.
    Oyun öncelikli.
    Ips olmasına gerek yok(Zaten oyunlarda tavsiye edilmiyor)
    Tepkime süresi düşük.
    Üzerinde hoparlor vs. olmasına gerek yok olmasada olur.
    3d özelliği olmasada olur.
    Fps oyunları için 120 hz varsa o da olabilir.

Max 600 tl verebilirim tavsiyelerinizi belirtirseniz sevinirim.

Önceliğim 23-24"
    27" tavsiyelerinizide değerlendireblirim.Şimdiden Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Asus MX239H çok ilgimi çekiyor benim;

http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/asus-mx239h-23-mx239h-genis-ekran-ah-ips-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=64393

tamda bu ürün üzerine yogunlaşmıştım bu konu altına yazıcaktım :)

ASUS 23" MX239H GENİŞ EKRAN AH-IPS LED MONİTÖR

Hakkında fikriniz nedir kullanan öneren var mı?

• bu monitore alternatif ne önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: theangeldie

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/asus-mx239h-23-mx239h-genis-ekran-ah-ips-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=64393

ben olsam kaçırmam çok güzel monitör gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

quote:

ben olsam kaçırmam çok güzel monitör gerçekten

hocam sizden daha önce aoc tavsiyesi almıştım.500tlydi bütçem az daha biriktirdim 600 e cıkardım.Oyun için tavsiye eder misiniz bu monitoru aoc' tepkime süresi daha iyi sanırsam.

• asus için hızlıaldan world puanla 500e maledilebilir
  • quote:

hocam sizden daha önce aoc tavsiyesi almıştım.500tlydi bütçem az daha biriktirdim 600 e cıkardım.Oyun için tavsiye eder misiniz bu monitoru aoc' tepkime süresi daha iyi sanırsam.

hocam bu monitör IPS diğeri normal led oyunda tabi aoc daha iyi olur IPS ler genel kullanım ve film için çok zevk verir ama öncelik oyunsa benim aoc i al. amaaa şıklık ve görüntü konusunda bu monitörle yarışacak monitör yok piyasada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhazer

asus için hızlıaldan world puanla 500e maledilebilir

bunu söylemeniz gerçekten çok iyi oldu :) Hemen validenin karttan çekebilirim.Ölü pixel çıkar mı acaba?

quote:

quote:

hocam bu monitör IPS diğeri normal led oyunda tabi aoc daha iyi olur IPS ler genel kullanım ve film için çok zevk verir ama öncelik oyunsa benim aoc i al. amaaa şıklık ve görüntü konusunda bu monitörle yarışacak monitör yok piyasada.

Bunu alsam içimde Aoc kalıcak gibime geliyor.Peki Mmorg veya counter strike tarzı bir oyunda bariz fark yaşar mıyım? Eğer yaşarım derseniz aoc alırım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theangeldie -- 31 Ağustos 2013; 17:00:41 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bhazer

asus için hızlıaldan world puanla 500e maledilebilir

bunu söylemeniz gerçekten çok iyi oldu :) Hemen validenin karttan çekebilirim.Ölü pixel çıkar mı acaba?

quote:

quote:

Bunu alsam içimde Aoc kalıcak gibime geliyor.Peki Mmorg veya counter strike tarzı bir oyunda bariz fark yaşar mıyım? Eğer yaşarım derseniz aoc alırım .

alırsanız ufak bi inceleme ve görüşlerinizi bekliyorum bende 27" modelini düşünüyorum bu modelin ama açıkası fiyatı yüksek geliyor.
    ölü piksel için net bilgim yok ama 7 gün iade hakkı var nasılsa

• http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/asus-vn247h-236-vn247h-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=64785

bunada bi bak bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overmedia -- 31 Ağustos 2013; 17:54:07 >
  • Sizce bu 3 monitorden hangisini almalıyım? Oyun ve Autocad için.

1.Asus M239H
    2.Aoc E2461FWH
    3.Asus VX238H

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.