Şimdi Ara

23 yaşındayım Sevgili istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl bir duygu bnde sevilmek istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Haram sevdalara bulaşma hocam eğer bir evi idare ederim düğün yapabilirim diyorsan da ailene çevrene danış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tip ve cep önemli.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga hem iyi hem kötü.Kıskançlık insana çok kötü şeyler yaptırıyor

• +1

Bu tavsiyeden başka gelecek her türlü cevap ya olgunlaşmamış bireylerden gelecektir ya da cevap veren İslamiyetten uzaktır. Eğer müslüman ve dini bütün biriysen diğer cevapları dinleme.

• Hic bulasma bosver. Benim 4 senedir hayatimi zehir etti,kisiligimi degistirdi,etrafimda kimsem kalmadi onun yuzunden he sacma sapan trip,kiskanclik cekerim ruh hastasi,sinir hastasi olmak uykusuz geceler gecirmek istiosan buyur disarda kiz cok. Biraz cene biraz iyi niyet birazda karsi taraf hoslanirsa tamamdir,atla deve degil sevgili bulmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: brktmr

+1

Bu tavsiyeden başka gelecek her türlü cevap ya olgunlaşmamış bireylerden gelecektir ya da cevap veren İslamiyetten uzaktır. Eğer müslüman ve dini bütün biriysen diğer cevapları dinleme.

Allah herkese imanlı eş ve sonsuz hayatta bize yarenlik edecek eş nasip etsin. Flört sevgililik filan hikaye çünkü ya o batacak ya da sen biteceksin. Hz.İbrahim "Ben batıp gidenleri sevmem" demiş.Bu sözü hiç unutmayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nationalsocial

Nasıl bir duygu bnde sevilmek istiyorum

Sevgilin olduğunda da sevileceğinin garantisi yok.Diziler,fimler,reklamlar vs. her şeyi aşka sevgiye döküp bir şeyler satma derdindeler.Yalnızlık,sevilmemek,reddedilmek zor,biliyorum ama bence bu işler biraz şans işi.Karşına düzgün bir insan çıktı mı,sevmeyi de sevilmeyi de o zaman öğrenir insan.
  • Konu açan arkadaş 'Nasıl bir duygu bnde sevilmek istiyorum' demiş yani sevmek sevilmekten girmiş konuya neden cinsellikten bahsediyormuş gibi haram falan denmiş anlamadım. Sevmek sevilmek güzel şey haa dini bütün bir insansan da ileri gitmezsiniz konuşup işi ciddiye bağlarsın olur biter .
    neyse konuya dönecek olursak zamanı vardır daha hocam biliyorum insan bir yaştan sonra gerçekten istiyor ama inan hiç ummadığın bir zamanda hiç ummadığın bir yerde çıkıveriyor o kişi karşına
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.