Şimdi Ara

230.000 e ne alınır ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vosvosun herhangi bir modelini tavsiye edenleri eksileme butonuyum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anadolu da 2 artı 1 daire.

Aylık 1000 lira kira

Cla 180 d 2016 35000km

• evet az km de 508 prime veya passat impression
  • Leon FR alır geçerim kalan parayıda çatır çutur yerim. Hayatın rövanşı yok. Kazandığın para her an değer kaybediyor. İşletmeci değilsen parayı yemekten daha iyi bir yatırım olamaz.
  • leon cla 180 civic
    neyin sportifi bunlar?
    birtek civici ayrı tutam içlerinden hadi
    oda 1.5 rs olursa.
    sportif araba insignia gibi olur

• Haykırdım hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben olsam üstüne biraz kredi çeker kia pro ceed x alırım çok şık duruyor bizim olmayınca şunu al demesi kolay.

• Volvo v40 alınabilir

• en1gma kullanıcısına yanıt
    Hb civic fena değil

• quote:

Orijinalden alıntı: en1gma

leon cla 180 civic
    neyin sportifi bunlar?
    birtek civici ayrı tutam içlerinden hadi
    oda 1.5 rs olursa.
    sportif araba insignia gibi olur
    Ben de leonu cla'yı falan ayırınca gerçek bi spor araç söyleyeceksiniz sandım, insignia ??

Insignia dediğimiz sürüşü keyifli olan d segment sedan, 1.5 turbo bi civic hb çok daha sportif bi araç insignia'dan.

• fc5 gibi yol tutan uçak gibi alet başkan görüntü falan da o biçim daha nolsun

• 740 bmw yada s500 mercedes.
  • texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt
    memleket kınnektikıt herhalde

konu sahibi gardaşım 230 bine çok güzel suv alınır yaw hocam niye istemiyorsun ki çek bi Tucson Smart.
    ne kadar püyasa yükselmiş olsa da o para civic focus golf leon için fazla bence. premium olsun bari derdim. a3 sedan olmadı ikinci el Mercedes BMW...
  • 2009 model honda cıvıc :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

memleket kınnektikıt herhalde

konu sahibi gardaşım 230 bine çok güzel suv alınır yaw hocam niye istemiyorsun ki çek bi Tucson Smart.
    ne kadar püyasa yükselmiş olsa da o para civic focus golf leon için fazla bence. premium olsun bari derdim. a3 sedan olmadı ikinci el Mercedes BMW...
    kusura bakma da kıytık c sınıfı hb araçlara o parayı vermek memleketin Connecticut olduğunu gösterir kafası çalışan adam (parayı ağaçtan toplamadığı sürece) o parayı c sınıfına vermez.

• texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt
    d sınıfı fiyatlarından haberin yok galiba hocam. 250 daha ekle d sınıfı araç al mı diyorsun yani ?

ben de premium olsun en azından diyorum yoksa civic focus megan için o paralar çok bence de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

d sınıfı fiyatlarından haberin yok galiba hocam. 250 daha ekle d sınıfı araç al mı diyorsun yani ?

ben de premium olsun en azından diyorum yoksa civic focus megan için o paralar çok bence de.
    kimse sıfır araç almak zorunda değil. sıfır araç, hayat idame ettirmek için vazgeçilmez birşey değil. bu anlamsız ideal yüzünde otomobillerin üzerindeki vergiler artıyor da artıyor. ben 2016 model aracımı 2013 model daha üst olduğunu düşündüğüm araçla takasladım. kim kazandı-kim kaybetti tartışılır ama fiyatları arttıran üreticiler değil biziz. satılmayan malın fiyatı artmaz.
  • siz böyle 200 250 ye araba almaya devam edin reis'de vergileri arttırsın ithalat olmasın diye ondan sonra 300 000 olsun araçlar
  • Araba hayati önem arz etmiyorsa tamamını altına yatir

• quote:

Orijinalden alıntı: texjrwillerjr

kimse sıfır araç almak zorunda değil. sıfır araç, hayat idame ettirmek için vazgeçilmez birşey değil. bu anlamsız ideal yüzünde otomobillerin üzerindeki vergiler artıyor da artıyor. ben 2016 model aracımı 2013 model daha üst olduğunu düşündüğüm araçla takasladım. kim kazandı-kim kaybetti tartışılır ama fiyatları arttıran üreticiler değil biziz. satılmayan malın fiyatı artmaz.

Alıntıları Göster
    Millet 0 araba almazsa sen ikinci elini nereden alacaksın? Vergilerin artış sebebi 0 otomobil satışları değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC7AB336F -- 22 Nisan 2020; 12:34:41 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.