Şimdi Ara

230 TL!!İNDİRİM!! SATILIK E6300+Gigabyte DS-3+ Kingston 4GB DDR2 800 MHZ RAM+ RAM SOĞUTUCU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Sistem değişikliği sebebiyle elimdeki anakart+işlemci+ramlerim boşa çıkmıştır.
    Satılanlar:
    İşlemci: İntel Core2Duo E6300 @ 1,86 GHZ
    Anakart: Gigabyte GA-965P-DS-3
    Ram: Kingston 2X2 GB DDR-2 800MHZ
    Ram Soğutucu: Xigmatek Dragoon N422

-Sorunsuz çalışan kendi sistemimden çıkardım parçaları. Harici güç kaynaksız kullanılmamıştır. Garantileri bitmiştir.

-Ramlerin garantisi var ancak faturası yok. Garantilik durum oluşursa bana ulaşırsanız yardımcı olurum.

-Anakart kutusu+kitapçığı+arka plakası+2 adet sata kablosu+anakart cdsi yanında verilecektir. Fotolarda her şey belli.

-İşlemci anakart üzerinde takılı. Fan ayakları sıyırıyor ve kenarlarından elle destek alarak oturttum, sorun yok. Fansız verecektim ancak işlemci üzerindeki arctic silver macun boşa gitmesin diye elimdeki fanı oturttum.

-Ramlerin üzerinde yakın zamanda yine forumdan aldığım ve garanti kağıdı bulunan(ne işe yarayacaksa bu üründe garanti) Xigmatek Dragoon N422 ram soğutucu bulunmaktadır. Görüntüleri çok hoşuma gitmişti ancak yeni sistemde 3 parça ram var, ikisine takayım biri kalsın yapmak istemiyorum. Onu da ramlerin üzerinde beraber verecem.

-Parçalar günlük kullandığım sistemdi, yenisi gelince çıkardım. Herhangi bi sorunları yok. Default voltajı 1,325 v ancak günlük 1,25-1,27 voltaj ile 2.8 GHZ, 3.0 GHZ arası rahat kullanılıyor. (voltaj vererek değil düşürerek yani)

Takas ancak vertex 4 SSD ile olabilir, ayrı ayrı satmayı düşünmüyorum. Ancak anakart+işlemci alan olursa satarım. Önce havale, sonra kargo yollarım. Kargoyu alıcı öder. Fiyat şöyle, burda böyle gibi yorumlardan kaçınalım . Sorunuz var ise PM yoluyla ulaşın lütfen.

Bursa içi elden teslim edebilirim (heykel civarı)

Anakart+İşlemci=200TL.>>180 TL.

Hepsi:
    Pazarlıksız Fiyat:260 TL. Pazarlıklı 250TL>>240TL>>230TL.

Fotolar:

230 TL!!İNDİRİM!! SATILIK E6300+Gigabyte DS-3+ Kingston 4GB DDR2 800 MHZ RAM+ RAM SOĞUTUCU

ram soğutucuları yok bu fotoda.

ek: takas seçeneği eklendi. ancak vertex 4 SSD ile olabilir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEUS__ -- 16 Ekim 2012; 22:15:33 >

• Benzer bir sistem bende var. Sadece ram bellekler uygun bir fiyat olursa almak isterim açıkçası.
  • pm cevapladım.
  • takip
  • forum dışına satıldı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.