Şimdi Ara

takaslık 2+2+4=8 gb ddr 3 1333 mhz ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    selamlar,
    yine forumdan işlemciyle beraber aynı arkadaştan aldığım ramlerimi takaslamak istiyorum. o zaman ddr3 sisteme yeni geçme evresinde ram aramamak için alıp kullanmaya devam ettim. artık takasa girmek istiyorum. takas yapmak istediğim ram corsair vengeance serisi siyah soğutuculu 2x4 gb 1600 mhz serisidir. ilk zamandan beri aklımda bu ramler ve kasamla takım yapmak istiyorum.

garantileri old. söylemişti ancak fatura yoktu. haliyle bende de fatura yok. garanti de yok sayın, distrübitörlerle irtibat kurup değiştirilebilir bı sıkıntı olursa belki bilmiyorum. şu an sistemde takılı ramler. asrock z77 pro 3 anakart ve i3 2100 işlemciyle sorunsuz kullanıyorum aldığımdan beri. istediğim ramlerin linki:
    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820233144

http://www.akakce.com/bellek/en-ucuz-corsair-8gb-1600mhz-ddr3-4gbx2-vengeance-cmz8gx3m2a1600c9-fiyati,452307.html

arkadaşın ilanından aldım resmi.. 2+2+4gb ddr3 1333 mhz
     takaslık 2+2+4=8 gb ddr 3 1333 mhz ram

almak isteyene tek yok, hepsi 70 lira. (fiyat mecbur olduğu için yazdım.) satıp ram aramak istemiyorum arada ramsiz kalmak istemiyorum, o yüzden alıyorum derseniz ram bulun öyle alın
    bursada elden heykel civarı olursa daha iyi olur, kargo ücretiyle uğraşmayız bari. forumda 80-100 lira arası satıldığını gördüm ramlerin. üzerine ne kadar istediğinizi belirtirseniz iyi olur. 20-30 lira arası hemen verebilirim.
    ramlerin garanti gibi durumlarını da belirtirseniz sevinirim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.