Şimdi Ara

2300 TL PC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar uzun süredir pc parçalarını araştırıyordum.Haftaya Allah nasip ederse siparişi vericeğim.
    İçime sinen parçalar bunlar, uyumsuz parçalar varmı bi sorun çıkarmı.Artık bu saatten sonra parça değiştirmem zaten pek mümkün gibi durmuyor dediğim gibi en içime sinen sistem bu oldu.
     2300 TL PC

Herangi bi sorun çıkartacak parça varmıdır arkadaşlar uyumsuzluk felan söz konusumu ?

• Herşey uyumlu bende sistemimde o anakartı kullandım iyi bir anakart ve ucuz
  • Herangi bi sıcaklık problebi olurmu. OC düşünmüyorum.
  • O msı anakartla bu ramleri kullanmıştım. Sıfır sorun. G-skill de sorun çıkarmıyabilir ,ama denenmişini ben yine de söliyeyim dedim.

http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/corsair-cml8gx3m2a1600c9-8gb-(2x4gb)-vengeance-lowprofile-ddr3-1600mhz-cl9-dual-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=59069

Sıcaklık sorunun olmaz. Çak gitsin.

• 200 lira civarı klavye ıle mouseye paramı verılr 15 20 liralık al bı klavye mouse ustune az bısey koy ssd al yada ekran kartını yukselt bana klavye ıle mouseye o kadar vermek cok garıp gelıo
  • o klavye ve mouse yerine a4 tech set vardi x7 li onu al ve ekran kartini 7950 yap. pisman olmazsin klavye fareyi ilerde rahatca yukseltebilirsin cunku ama yinede pasa gonlun bilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klavyeyle fareyi çok beğendim arkadaşlar böyle iyi :)
    Beyler şimdi kasanın kabloları bi arada tutup daha serin çalışması için parçaları doğru bağlamak lazım anladığım kadarıyla . Amasyada oturduğum için burdaki pccilerin 300r gibi bi kasayı daha önce bağladıklarını hiç sanmıyorum :) vatan acaba birleştirip yollar mı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mezefele

Evet arkadaşlar uzun süredir pc parçalarını araştırıyordum.Haftaya Allah nasip ederse siparişi vericeğim.
    İçime sinen parçalar bunlar, uyumsuz parçalar varmı bi sorun çıkarmı.Artık bu saatten sonra parça değiştirmem zaten pek mümkün gibi durmuyor dediğim gibi en içime sinen sistem bu oldu.
     2300 TL PC

Herangi bi sorun çıkartacak parça varmıdır arkadaşlar uyumsuzluk felan söz konusumu ?

Bende aynı sistemi kurdum ama o işlemciye cesaret edemedim. Etsem 100 TL cepte kalır. :D

http://forum.donanimhaber.com/m_73265782/mpage_2/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: halil_f16

o klavye ve mouse yerine a4 tech set vardi x7 li onu al ve ekran kartini 7950 yap. pisman olmazsin klavye fareyi ilerde rahatca yukseltebilirsin cunku ama yinede pasa gonlun bilir

• quote:

o klavye ve mouse yerine a4 tech set vardi x7 li onu al ve ekran kartini 7950 yap. pisman olmazsin klavye fareyi ilerde rahatca yukseltebilirsin cunku ama yinede pasa gonlun bilir

Bu arkadaşı dinle o mouse o parayı hakeden bir mouse değil daha iyi oyuncu mouse ları var ucuza çöpe atma paranı
  • quote:

Orijinalden alıntı: __BadblooD__

quote:

Bu arkadaşı dinle o mouse o parayı hakeden bir mouse değil daha iyi oyuncu mouse ları var ucuza çöpe atma paranı

g9x gayet iyi bir mouse ve klavyede öyle ama konu ne kadar iyi olduğu değil, sistemin diğer parçaları eksikken onlardan kısıp pahalı mouse ve klavye almak mantıklı değil, öncelikle kasanın içi düzgünce yap sonra klavye mouse olayına girersin.

• Klavye maustan en fazla 100 lira kısabilirim (hiç niyetim yok ama :) ) klavye maus önerilerinizi bekliyorum ve ayrıca yukarda yazdığım kasa birleştirme sorumuda cevaplarsanız çok güzel olur :)

• Daha önce hiç sistem birleştirmedim şimdi yapmaya çalışsam yapabilirmiyim yoksa vatana felan mı yaptirtsam .

Edit: şimdi onlara güvenip işi bizim pccilere birakirsam kesin gelişi güzel montaj yaparlar diye düşünüyorum .
    O yüzden ya vatan ya kendim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mezefele -- 13 Mayıs 2013; 21:34:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.