Bildirim
23000 tl ye kadar arac onerisi Acil.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: lacetti0606
23000 tl ye kadar arac ariyorum benzin dizel farketmez sedan istemiyorum genc isi durusu felan duzgun ne onerirsiniz ?
2005-2007 aralığında 110 Beygir gücünde, 270 Tork motoru olan, Dizel Citroen C4 Sx Pk modelini size şiddetle tavsiye ederim. Aracın tipi şu andaki mevcut C segmenti bir çok araçtan daha güzel. Motor on numara. Tipi de güzel. O paraya alınabilecek en iyi araçlardan biri... -
ibiza - leon
ibiza 1.4 tdi iyidir. -
punto -
Laguna 1.6 privilege tam sedan sayılmaz aslında liftback denebilir
civic. -
quote:
Orijinalden alıntı: selim6638
ibiza - leon
ibiza 1.4 tdi iyidir.
O araclara baktimda pek butcem yetmiyo sanki
quote:
Orijinalden alıntı: loutrec_
quote:
23000 tl ye kadar arac ariyorum benzin dizel farketmez sedan istemiyorum genc isi durusu felan duzgun ne onerirsiniz ?
2005-2007 aralığında 110 Beygir gücünde, 270 Tork motoru olan, Dizel Citroen C4 Sx Pk modelini size şiddetle tavsiye ederim. Aracın tipi şu andaki mevcut C segmenti bir çok araçtan daha güzel. Motor on numara. Tipi de güzel. O paraya alınabilecek en iyi araçlardan biri...
C4 kronik hata var diye soylemis ti arkadas normal de bende dusunuyorm ama bu araci kronik hatasi felan varmi ?
2006 2007 90 bg dynamic 1.3 multijet grande punto alabilirsiniz. cam tavanlısınıda bulursanız kupon olur.... -
quote:
quote:
quote:
2005-2007 aralığında 110 Beygir gücünde, 270 Tork motoru olan, Dizel Citroen C4 Sx Pk modelini size şiddetle tavsiye ederim. Aracın tipi şu andaki mevcut C segmenti bir çok araçtan daha güzel. Motor on numara. Tipi de güzel. O paraya alınabilecek en iyi araçlardan biri...
C4 kronik hata var diye soylemis ti arkadas normal de bende dusunuyorm ama bu araci kronik hatasi felan varmi ?
c4 te ne tip bir kronik sorun varmış? örneğin hangi arabada kronik sorun yokmuş?
ayrıca 1.6 110 hp motorun torku 240 nm dir.
bu paraya bulacağınız c4 bitik olur. sizi canınızdan bezdirir.
-
Grande punto dizel dynamic
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
Torku 270 'dir. Arkadaşın dediği gibi 240 değil. Ben 150 bin km 9 yıl kullandım hiçbir kronik sorunuyla karşılaşmadım. Satarken motoru gayet iyi durumdaydı...
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Torku 270 'dir. Arkadaşın dediği gibi 240 değil. Ben 150 bin km 9 yıl kullandım hiçbir kronik sorunuyla karşılaşmadım. Satarken motoru gayet iyi durumdaydı...
Tskler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kia sportage paket sıralaması
- kanser hastaları engelli raporu ile araç alabilir mi
- hyundai bayon 1.4 yakıt tüketimi yorumları
- würth cr-dizel enjektör temizleyici yorumları
- toyota avensis 2.0
- skoda slavia
- toyota fiyat listesi
- telegram indirim kanalları
- citroen ami özellikleri
- 2024 model tiguan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X