Şimdi Ara

hgs yirtildi ne yapmaliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
26.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arabamin hgs etikekti yirtildi ne yapmalıyım direkt aynisindan alamazmiyim

• Yapay Zekanın Yanıtı

HGS Etiketi Yırtıldı: Ne Yapmalısınız?

Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) etiketinizin yırtılması durumunda aşağıdaki adımları izlemeniz gerekir:

• En Yakın Geçiş Güvenlik Noktasına Başvurun: HGS etiketi yırtıldığında, en kısa sürede en yakın Geçiş Güvenlik Noktasına başvurmalısınız.
    • Yırtılmış Etiketi Gösterin: Yırtılmış HGS etiketinizi görevliye gösterin.
    • Kimlik İbraz Edin: Kimliğinizi görevliye ibraz ederek kendinizi doğrulayın.
    • Yeni Etiket Talebinde Bulunun: Görevliye yeni bir HGS etiketi talep edin.
    • Ücret Ödeyin: Yeni HGS etiketi için belirlenen ücreti ödeyin.
    • Yeni Etiketi Takın: Yeni HGS etiketini aracınızın ön camına belirtilen yere takın.

HGS Etiketi Yenileme Süreci:

HGS etiketinizin süresi dolduysa veya hasar gördüyse, yenileme işlemi yapmanız gerekir. Yenileme işlemi için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

• HGS Müşteri Hizmetlerini Arayın: 444 0 447 numaralı telefondan HGS Müşteri Hizmetlerini arayın.
    • Kimlik Bilgilerinizi Verin: Kimlik bilgilerinizi müşteri hizmetleri temsilcisine verin.
    • Yeni Etiket Talep Edin: Yeni bir HGS etiketi talebinde bulunun.
    • Ücret Ödeyin: Yeni HGS etiketi için belirlenen ücreti ödeyin.
    • Yeni Etiketi Takın: Yeni HGS etiketini aracınızın ön camına belirtilen yere takın.

HGS etiketi yırtılması veya yenileme işlemleriyle ilgili herhangi bir sorunuz olması durumunda HGS Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ben 2 seneye yakındır etiketsiz kullanıyorum. yapıştırmadım etiketi. kaçak geçiş olarak görüyor ilk geçişte ama daha sonra hesaptan çekiyor. şimdiye kadar sıkıntı olmadı. etikete gerek yok anlayacağın. yeter ki bakiyen olsun.
  • Almanıza gerek yok. Olmada da olur. Otomatik olarak plakadan düşüyor.
  • Zaten sağlam olsa da bazen okumuyor plakadan düzeliyor merak etmeyin. Aynı numarayı alma şansınız yok.
  • Ben de hgs etiketimi kaybettim. Yenisini çıkarmaya geçenlerde pttye gittim. Yanlış anlamadıysam eski etiketin aynısını tanımlayamıyorlar. Yeni bir etiket veriyorlar eski bakiyeni oraya aktarıyorlar. Yenisi 57tlydi galiba vazgeçtim.

Etiket olmasa da olur. Yeter ki bakiyen olsun. bunu otobandaki pttde söylemişlerdi.
  • İki yıldır OGS cihazım bozuk geçiyorum hiç sorun olmadı plaka dan okuyor.
  • HGS kart alın arkadaşlar, koyun bir kenara, bakiyeden düşüyor zaten. Yırtıldı derdi yok, yapıştırma derdi yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arabayı aldigimda HGS yoktu. Gişelerden gectim. 15 gün içinde HGS alıp bakiye yüklersen otomatik düşer dediler. PTT den aldım ama camda kötü durur diye yapıştırmamıştım. Tatile çıktık HGS den geçince doğal olarak kaçak geçiş gösterdi . HGS uygulamasından sorgulayayım dedim plakayı girince bu plakaya ait birden çok kayıt bulunmaktadır diyor. Aracın ilk sahibiyim kafam karıştı . TC den girince 1 tane gösteriyor.
  • hiçbir şey yapma. kullanmaya devam plakadan okuyor zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.