Şimdi Ara

2333SW alanlar acil yardım - ayak problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün vatandan 2333SW aldım. LCD güzel fakat bir şey canımı sıktı.
    monitörü öne arkaya doğru eğerken takır tukur sesler çıkıyor, yumuşakça eğilmiyor, bir şeylere takılıyor.
    bir de ben sadece yuvarlak tabanı vidaladım, monitöre bağlı olan o aradaki ayak takılı idi. halbuki samsunglarda o parçayı da kullanıcı takıyormuş, burada insanlar takarken ne kadar zorlandıklarını vs. anlatıyorlardı.
    bana kutusu önceden açılıp montajlanmış ürün satmış olabilirler mi? benden başka bu takırtıları duyan var mı? ne yapmak lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vese -- 20 Ağustos 2009; 21:34:23 >

• bende 2333sw plus kullanıyorum yeni aldım öne ve arkaya dogru yatırdıgımda böyle bir ses yok fakat ayak konusuna gelince evet kutudan cıkardığımda ayak takılı idi sadece alt bölümü vidaladım
  • teşekkürler.
    ne yapsak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: korhan_blue

bende 2333sw plus kullanıyorum yeni aldım öne ve arkaya dogru yatırdıgımda böyle bir ses yok fakat ayak konusuna gelince evet kutudan cıkardığımda ayak takılı idi sadece alt bölümü vidaladım

plus neymiş ya o parçayı mı takmışlar
    Ama iyi etmişer çok zor takılıyordu
    O dediğin ses bendende geliyor önemli olduğunu sanmam.En kötü aparat alıp duvara montelersin bende düşünmüyor değilim sallanma sorunu oluyor klaveden yazarken fln.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mk4Ever.

quote:

Orijinalden alıntı: korhan_blue

bende 2333sw plus kullanıyorum yeni aldım öne ve arkaya dogru yatırdıgımda böyle bir ses yok fakat ayak konusuna gelince evet kutudan cıkardığımda ayak takılı idi sadece alt bölümü vidaladım

plus neymiş ya o parçayı mı takmışlar
    Ama iyi etmişer çok zor takılıyordu
    O dediğin ses bendende geliyor önemli olduğunu sanmam.En kötü aparat alıp duvara montelersin bende düşünmüyor değilim sallanma sorunu oluyor klaveden yazarken fln.

Plusda dinamik kontrast 50000:1 düz 2333sw de 20000:1

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-23-2333sw-genis-ekran-lcd-monitor/productdetails.aspx?I_ID=37233

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2593

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.