Şimdi Ara

2399 TL Xiaomi Mi Max 3 4GB RAM 64GB ROM Snpdrgn 636 12MP(Sony IMX363) Telefon (5500mAh Batarya) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.998
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hacı1992

5.5 inç için de zamanında az goygoy dönmedi. Yok efendim “kulağıma koyunca kafam görünmüyor” yok efendim “cebime sığmıyor”. Şimdi hepsi 5.2-6.0 inç arası çıkıyor. Apple bile 6.5 inçlik telefon çıkardı:). Yani demem o ki giderek normalleşiyor.

hocam ama cidden cebe sığmıyor, yağmur yağınca cepten taşan kısmından içeri su girecek diye korkuyorum
    bende de mi 5s var , 5.15 inç , telefonun en fazla olması gereken 5 inçtir bana göre

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Eski telefonların ekran kasa oranı çok fazlaydı. Misal mi5 de 5.15 inç. Kuzenimde eski zenfone 5(5 inç)var. Üst üste koyunca mi5 yavrusu gibi duruyor:). Ha bu mi max 3 cebe sığar veya yüzünü kapatmaz diyorum demek değil. Bir şekil kullanmaya alışıyor herkes. Kaldı ki 5 inç te telefon kullanmayla 7 inç telefon kullanmanın rahatlığı tartışılamaz. İnsanlar bu rahatlık için bazı şeylerden feragat ediyor. Onlardan biri de cebe koymak olsun:). Küçük boyna asılan bir çantayla halledilmeyecek bir iş değil. Fazla kullananlar için powerbank taşıma derdini ortadan kaldırdığı gibi daha rahat oyun ve internet deneyimi sunuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vatansever Müslüman Türk

Cidden tam aradigim tel nfc var mi acaba
    NFC ne yazikki yok

Almayi dusunen arkadaşlar varsa biraz daha beklesin bunun 6gb ram 128 gb rom lu modeli var işlemci ve graffik işlemcisi de bundan üst seviye onu alsinlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi mix 3 zannedip heyecan yaptım bir an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacı1992

Eski telefonların ekran kasa oranı çok fazlaydı. Misal mi5 de 5.15 inç. Kuzenimde eski zenfone 5(5 inç)var. Üst üste koyunca mi5 yavrusu gibi duruyor:). Ha bu mi max 3 cebe sığar veya yüzünü kapatmaz diyorum demek değil. Bir şekil kullanmaya alışıyor herkes. Kaldı ki 5 inç te telefon kullanmayla 7 inç telefon kullanmanın rahatlığı tartışılamaz. İnsanlar bu rahatlık için bazı şeylerden feragat ediyor. Onlardan biri de cebe koymak olsun:). Küçük boyna asılan bir çantayla halledilmeyecek bir iş değil. Fazla kullananlar için powerbank taşıma derdini ortadan kaldırdığı gibi daha rahat oyun ve internet deneyimi sunuyor.

tam tersine, inç büyüdükçe kullanım zorlaşıyor hocam , telefonun en üstüne gitmiyor parmağın
    benim için en ideal telefon mi4 'tü , ama telefon ekranları büyüdükçe ve de biz de buna alıştıkça, mi4 gibiler küçük kaldı

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Sorun parmağın üste gitmemesiyse çözümü var. Büyük ekranlı telefonlarda tek el modu. Benim dedidiğim nette gezinirken daha fazla alan görüp yakınlaştırma ihtiyacı duymuyorsunuz. Oyun oynarken 5 inç te parmaklarınız ekrandayken oyunu zar zor görüyorsunuz. Büyük ekran her türlü güzel :).

• Islemci olü ben mate 20x yi beklicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent_taka61 -- 6 Kasım 2018; 13:43:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.