Şimdi Ara

2399 TL Xiaomi Mi Max 3 4GB RAM 64GB ROM Snpdrgn 636 12MP(Sony IMX363) Telefon (5500mAh Batarya)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.998
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2399 TL Xiaomi Mi Max 3 /6.9" 4GB RAM 64GB ROM Snapdragon 636 12MP(Sony IMX363) Akıllı Telefon (5500mAh Batarya)
    www.hepsiburada.com
    Xiaomi Mi Max 3 64 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-max-3-64-gb-ithalatci-garantili-p-HBV00000E8K6B

Resmi web sitesi:https://www.mi.com/global/max3/

Detaylı özellikler:
    www.gsmarena.com
    Xiaomi Mi Max 3 - Full phone specifications
    https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_max_3-8963.php

2399 TL Xiaomi Mi Max 3 4GB RAM 64GB ROM Snpdrgn 636 12MP(Sony IMX363) Telefon (5500mAh Batarya)

• Max 2'yi 1238 TL'den almıştım geçen sene. Hey gidi.. Aynı fiyatlara denk getirsem Max 2 hatuna verip 3'e terfi edebilirdim.
  • 6.9 inch 'cep' telefonu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frk_Plt

6.9 inch 'cep' telefonu
    Hocam o bataryayı telefonu kalınlaştırmadan başka türlü sığdıramazlardı
  • damn2u kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de mi note 3 var.Sİzce bu telefonlara terfi etmeye değer mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Hocam o bataryayı telefonu kalınlaştırmadan başka türlü sığdıramazlardı

Evet bataryasına da maşallah diyelim ama gel gör ki maalesef bu boyutlardaki bir cihaz istesem de kullanamam, fazla büyük
    Bana göre maksimum ekran boyutu 5.5 inch.

• Cepte nasıl taşıyor bunu alanlar hiç ergonomik bir telefon değilki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mi max 2yi migros 1200 liradan satıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Şimdi 1650 1700 lira olmuş. Bunun da bu fiyata satılması normal. O değilde 6.9" telefon nedir arkadaş?

• quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

Hocam bende de mi note 3 var.Sİzce bu telefonlara terfi etmeye değer mi ?
    Kesinlikle değmez, gayet güzel bir telefonunuz var. Bozulana yada yetersiz kalana kadar kullanın derim. Zaten 2019'da 5G modemli ve 7 nanometre chipsetli cihazlar da çıkacaklar.
  • börü06 kullanıcısına yanıt
    el çantası taşımak lazım bu telefon için ayrı bir yük
  • bildiğin tablet bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cidden tam aradigim tel nfc var mi acaba

• Frk_Plt kullanıcısına yanıt
    5.5 inç için de zamanında az goygoy dönmedi. Yok efendim “kulağıma koyunca kafam görünmüyor” yok efendim “cebime sığmıyor”. Şimdi hepsi 5.2-6.0 inç arası çıkıyor. Apple bile 6.5 inçlik telefon çıkardı:). Yani demem o ki giderek normalleşiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 5 Kasım 2018; 22:16:53 >
  • Çin'de çıktığı günden beri kullanıyorum,

1-2 ve şimdi 3 benim için yapılmış diyebilirim

• Bu telefonun kullanıcısı ayrı zaten. Herkese hitap eden bir model değil. Ama ne istediğini bilen için biçilmiş kaftan. Max2 var. İmkanım olsa düşünmeden alırdım. Bozulmadigi sürece gerek yok şimdilik.

Nasıl taşıyorsunuza gelirsek. Normal cebe koyuyorsun. Zaten elden biyere koymaya fırsat oluyormu ki?

• Amcalar hemen kendini belli ediyor bu tarz konularda. Okulda iri yarı bir öğretmen arkadaşım var. Adam mi max 2 kullanıyor tam kendine göre biçilmiş kaftan bu tarz telefonlar. Yahut büyük ekran seven de alır zevk meselesi. Şu zamanda büyük ekranlı telefon daima avantajdır. Telefonun başka eksisi varsa onu söyleyin. Bunları aşmamız lazım.
  • Lansmandam hemen sonra sahibinden de 1800tl ye satılıyordu keşke alsaydım.

Mi max 2 kullanıcısı olarak bataryadan cok memnunum zamanında 1100tlye almıstım

• hacı1992 kullanıcısına yanıt
    5.5 inch için dikkat edersen maksimum dedim. O goygoy cep konusunda gayet doğru olmuş ama kafa olayı abartı kaçmış.
    5.5 limitten sonrasında cepte taşımak sıkıntı.
    Pantolon üreticileri de buna bağlı olarak dize kadar inen cep yapsınlar. Böyle olmayacak anlaşılan

• eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    seninki terfi değil ki, daha zayıf bir telfon almış olacaksın. tek artın pil ve ekran boyutu olur o kadar.
  • Bu seviye cihazların alıcısı cok para da vermek istemiyor..yurt dısı fiyatına gore fiyatı yuksek..ancak yeni geliyor 2000tl altına yakın zamanda iner..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.