Şimdi Ara

23cm'lik Fan Takviyesi Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar.Ben Akasa Venom Toxic kasamın,yan paneline 1 adet fan taktırmak istiyorum ( 4 x 12 cm,4 x 14 cm'den vazgeçtim ).Şimdi ben yan panele uygun olarak,Türkiyede 23cm'lik fan satan bir yer bulamadım.Hal böyle olunca bende 20cm'lik fanlara yönelmek zorunda kaldım.Fakat 20cm'lik fanının,kasaya takılışında sorun ve hava açısından beni tatmin etmeyebilir oluşu,vazgeçmeme sebep oldu ( Birde kasamın yan paneline uygun en yüksek fanın takılı olmasını istiyorum ).Bende napmalıyım,etmeliyim diye araştırırken,Vatan Bilgisayarda bu notebook soğutucusu gözüme çarptı ; http://www.vatanbilgisayar.com/Soğutma%20Sistemleri/thermaltake-cl-n0015-massive23-lx-10---17-notebook-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=51656 Acaba bu notebook soğutucusunu alsam,sonra söküp içindeki fanı çıkartsam,kasaya takabilirmiyim ? Takarken sorun,zorlama veya herhangi birşeyle karşılaşma durumu olurmu ? Birde takılacak vidalar felan içinde geliyor mu ? Eğer gelmiyorsa,ben bu vidaları nereden temin edebilirim ? Lütfen yardımcı olurmusunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obaba -- 22 Ağustos 2012; 19:51:04 >

• up
  • up
  • Forumun bu kategorisine bakan ve yardım eden kişiler yok mu ? Lütfen yardımcı olurmusnuz ?
  • up
  • hocam bu fanı kullanmanı oneririm.fan 20 cm lik fakat bağlantı yerleri 23 cm'liğe gore ayarlanabiliyor.bende yan fanı değiştirdim thermaltake vardı,ilk başta bende olurmu diyordum fakat bir sıkıntı yok.tt fanından daha fazla hava akımına sahip vede sessiz...
    http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/cooler-master-r4-lus-07ar-gp-megaflow-200mm-kirmizi-led-sessiz-fan/productdetails.aspx?I_ID=58134
  • quote:

Orijinalden alıntı: memo prag

hocam bu fanı kullanmanı oneririm.fan 20 cm lik fakat bağlantı yerleri 23 cm'liğe gore ayarlanabiliyor.bende yan fanı değiştirdim thermaltake vardı,ilk başta bende olurmu diyordum fakat bir sıkıntı yok.tt fanından daha fazla hava akımına sahip vede sessiz...
    http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/cooler-master-r4-lus-07ar-gp-megaflow-200mm-kirmizi-led-sessiz-fan/productdetails.aspx?I_ID=58134

Peki bu dediğim olayı yapabilirmiyim ? Yani bu notebook soğutucusunu alıp,içindeki fanı takmak gibi ? Takılacak vidalar içinden çıkmayacak ise,herhangi bir bilgisayarcıdan takviye edebilirmiyim ? Çünkü 23 cm'lik bir fan taktırmak istiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • içinden herturlu aparat var.,ister powerdan kabloyla bağla istersen anakarta bağla.gerekli vidalarıda içerisinde mevcut.dediğim gibi diğer 23lüklerden daha fazla hava akımına sahip.tercih senin...
  • Kardeş demek istediğim o değil.Ben 4 x 12,4 x 14,1 x 18 ve 1 x 20 cm'lik fan taktırmak istemiyorum.Kasanın yan paneline uygun en büyük fanı taktırmak istiyorum.Yani ben bu notebook soğutucunu alsam,sökebilirmiyim ? Eğer sökersem,içindeki fanı rahatlıkla kasaya takabilirmiyim ? Büyük ihtimal takılacak vidalar yanında olmayacak,peki ben bunları nereden temin edebilirim.Kimse birşey yazmıyor arkadaş :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obaba -- 23 Ağustos 2012; 21:07:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.