3 yıl tofaş şahin'e bindikten sonra biraz para denkleştirip, sunroof'u olan en az 2004 model yaşına ve parasına göre özellikleri iyi olan araç arıyorum.
Honda CİVİC - 1.6 v-Tec Es ( İç döşemeleri Bej - Düz Vites olması olabilir ama otomatikte tercih edebilirim.LPG ) Reno Laguna 2 -1.6 16v (Diğer modellerin özelliklerini anlatırsanız sevinirim ) Reno Megane 2 - Sedan 1.6 W.wagen - 5 Kasa Golf Astra - hb yeni kasa cam tavan 1.6 Vectra - 1.6 2004 üzeri ?
modellerini inceliyorum fakat istediğim özelliklerde araç bulamıyorum.Bulduklarımda istediğim gibi çıkmıyor özellikleri ve tercih etmem açısından yardımınızı istiyorum.O para o modellerde özellik performans ve yakıtı düşünerek öneride bulunabilirseniz çok sevinirim teşekkürler.
bende Reno Megane 2 - Sedan 1.6 var alacagıma karsılık aldım 21 bınlıraya 64 bındeydı tup taktırdım bın lıraya 2 bın kılometre yapmısım yaz ayı oldugundan 200 kurus yakıyor uzun mesafelerde kasko halk sıgortadan yaptırdım bın lırada onu ekle al sana 24 ...)))
quote:
Orijinalden alıntı: odevinimo
quote:
Orijinalden alıntı: Belenenses
senin ilacın
Seat Altea Stlance 1.6 102hp
donanımını sayamam kusura bakma biraz fazla
çok tipsiz be üstad
şaka yaptığını söyle .. mpv den bahsediyoruz arkasının başka türlü olması mümkünmü ? ( heralde arkasından bahsediyorsundur ) Leon gibi bir kasa bana göre piyasa da yok kolay kolay da gelmez Altea arkaya kadar Leon ile aynı tavan yükseliyor ve arkaya iniş