Şimdi Ara

(24.10.2008 TESLİM)HAYIRLISIYLA ARABA ALDIM 2009 HONDA CIVIC 1.6 PREMIUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
4.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler,ayrıca honda iyi bir seçim.
  • Hayırlı uğurlu olsun Allah kazadan beladan korusun
  • yeni aracınız hayırlı olsun
  • hayırlı olsun güle güle binin.
  • Hayırlı uğurlu olsun. Nice km'lere kazasız belasız inşallah
  • hayırlı olsun aracınız. bende ayışıgı honda dan almıştım aracımı
  • Arkadaşlar ilginiz için çok çok teşekkürler.

Şimdi de plaka derdi sardı beni :)) Fatura adresim ümraniye olduğu için ümraniye trafik tescilden güzel bir plaka bulmam gerekecek. Bakalım ne kadar "BAĞIŞ" isteyecekler.

Ümraniye Tescil de tanıdığı olan varmı arkadaşlar
  • hayırlı olsun,kazasız belasız bin,arabanın japon arabası olması nedeniyle zaten servisle pek isin olmaz periyodik bakımalrını yaptırmaya gidersin
  • hayırlı olsun aracınız.Allah kazasız belasız binmek nasip etsin
  • TimeSLoRD hocam benim bildiğim plakayı galeriden ayarlayabilirsin.

Bizde şirket indirimi vs yaptırmadğımız halde ortadaki harfler için 300 sonraki rakamlar içinde 300 istemişlerdi.. Eğer boşsa ikisi birde olabilir ama birazdaha pahalı olabilir demişti..

Ayrıca Göztepe fatura adresliyiz ama Bakırköy Trafik Müd. bağlıyız
  • hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
  • @droll arkadaşım,

ismim burhan olmasından dolayı BRH, BA vb gibi plakaları sorguladım, Kartala bağlı görünüyor. Fatura adresimi Kartal dan gösterdiğimde plaka seçmem sorun olmuyor ama fiyatları 1000 ytl den başlıyor 'BAĞIŞ' ların. Bakalım ümraniye tescil den güzel bir plaka bulabilirsem gerek kalmayacak B harfine.

quote:

Orjinalden alıntı: droll

TimeSLoRD hocam benim bildiğim plakayı galeriden ayarlayabilirsin.

Bizde şirket indirimi vs yaptırmadğımız halde ortadaki harfler için 300 sonraki rakamlar içinde 300 istemişlerdi.. Eğer boşsa ikisi birde olabilir ama birazdaha pahalı olabilir demişti..

Ayrıca Göztepe fatura adresliyiz ama Bakırköy Trafik Müd. bağlıyız

• quote:

Orjinalden alıntı:  playmakerNedense bu forumda markaların olumsuz yönlerini yazınca taşlamak moda, kendi aracınızla mutluysanız problem yokta bir dönem ben dahil çevremdeopel kullanmış ne kadar insan varsa hepsi servislere sövüyorsa bir problem var heralde.Fanatiklik almış başını gitmiş sanki herkesin aracı kendi namusu, laf edince grup halinde yazmaya başlıyorlar... Bu yüzden hiç bir zaman ciddiye alınan bir forum olmayacak burası, eğlencesine yazın işte fazla bile size.
     Mesaj yazmak için araçların namus olmasına gerek yokki, Tr'de insanların aldıkları ücretler belli, arabaları alırken çektikleri çile , akşamları banka borcu yüzünden yatamamaları belli,  o sebepten ötürü bu kadar zorla alınmış araçlara forumda 2-3 kişinin laf atması gücüne gidiyor insanların. Opel ile ilgili bende şikayetler okudum ama Honda içinde okudum, sorunsuz marka olması imkansız gibi bir şey.

• quote:

Orjinalden alıntı: playmaker

Nedense bu forumda markaların olumsuz yönlerini yazınca taşlamak moda, kendi aracınızla mutluysanız problem yokta bir dönem ben dahil çevremde
    opel kullanmış ne kadar insan varsa hepsi servislere sövüyorsa bir problem var heralde.

Fanatiklik almış başını gitmiş sanki herkesin aracı kendi namusu, laf edince grup halinde yazmaya başlıyorlar... Bu yüzden hiç bir zaman ciddiye alınan bir forum olmayacak burası, eğlencesine yazın işte fazla bile size.

Sende bu yüzden hiç bir zaman ciddiye alınan birisi olmayacaksın
  • Güzel seçim hayırlı olsun. Ayrıca rengide şık.
  • güzel seçim hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın

ben plakadaki iki harf için o kadar bağış yapmazdım (yapmadımda zaten)
  • hayırlı olsun..
  • Hayırlı olsun..
  • Hayırlı olsun bu arada
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.